Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 10 14, 18:17)
kaip idomu butu pamatyti  bigsmile.gif
Man sunkiai su tuo pilvu , kazkas lyg rysketu , bet to riebalo yra vistiek .. , reiketu mityba smarkiai manau susitvarkyti , jai noreciau ..preso .
Man svoris nuo veido vis krenta ..  doh.gif is pazystamu gaunu tokiu komentaru kad  doh.gif

Oi puikiai tave suprantu, man pilvas irgi problematiškiausia vieta. doh.gif Atrodo ir presas jau neblogas, ta prasme pilvas kietas, bet va pilvui kažko trūksta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 10 14, 18:17)
kaip idomu butu pamatyti  bigsmile.gif
Man sunkiai su tuo pilvu , kazkas lyg rysketu , bet to riebalo yra vistiek .. , reiketu mityba smarkiai manau susitvarkyti , jai noreciau ..preso .
Man svoris nuo veido vis krenta ..  doh.gif is pazystamu gaunu tokiu komentaru kad  doh.gif

reikia i albumėlį įkelti naujesnių foto, tik pamečiau prisijungimo slaptažodžius.

Pilvo presas priklauso nuo mitybos, as dabar valgau palei paleo, tai visai kitoks pilvas yra.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 14, 21:36)
Sveikos,
man tas tavo avataras tokių gražių formų, kad taip į jį koncentruojuos ir tarsi tu tai būtųm, o po to rašai apie pilvus smile.gif Nesiderina kažkaip biggrin.gif

Aš tai gėda pasakotis unsure.gif Virusioką kažkokį kažkur pagavau (nors man tai nebūdavo būdinga, galbūt stresas savo daro, laikotarpis sunkus...), tai jau 2 dienos be sporto. Galvojau jogą daryti, bet po to apsigalvojau, kad ir tos nereik, užtenka, kad lauke pasivaikščiojau. Reikia tapti vėl ridikėliu, trečiadineį su MB turime savo šventę, bilietai nupirkti, vakaras suplanuotas doh.gif

VV, ar nebuvai pasikeitusi niko? Ir kokia čia gėda, visiems visko būna 4u.gif gal reikia pakeisti kažką sporte. ?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 15, 10:35)
reikia i albumėlį įkelti naujesnių foto, tik pamečiau prisijungimo slaptažodžius.

Pilvo presas priklauso nuo mitybos, as dabar valgau palei paleo, tai visai kitoks pilvas yra.
VV, ar nebuvai pasikeitusi niko? Ir kokia čia gėda, visiems visko būna 4u.gif gal reikia pakeisti kažką sporte. ?

Tai zinau kad mityboje beda ir yra, bet stenguosi kuo sveikiau maitintis . niekada neprsivalgau .daug darzoviu valgau , vaisiu .
na yra kaip yra , svarbiausiai nebera to stugstancio pilvo . smile.gif
As is vis nezinau albumelio duomenu .., nes ne tiek ir senai prisijungiau pas jus ..
Atsakyti
laba diena, as cia pas jus pirma karta uzsukau ir norejau paklausti sportuojanciu namuose ir kazkokiu rezultatu pasiejusiu damu 4u.gif kurie pratimukai padetu padailinti visa kuna, ne vien slaunis ar pilva, o viska? ziurejau youtubei insanity tik nezinau is kur parsisiusti nemokamai blush2.gif gal ka patarsit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eeglle2 @ 2013 10 16, 08:26)
laba diena, as cia pas jus pirma karta uzsukau ir norejau paklausti sportuojanciu namuose ir kazkokiu rezultatu pasiejusiu damu  4u.gif kurie pratimukai padetu padailinti visa kuna, ne vien slaunis ar pilva, o viska? ziurejau youtubei insanity tik nezinau is kur parsisiusti nemokamai  blush2.gif gal ka patarsit? mirksiukas.gif

Aš čia tik pro šalį ėjau,bet atsakysiu. Insanity yra tiek torrentz.eu, tiek linkomanijoj. Smagus dalykas, man antra savaitė įpusėjo.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 10 15, 18:16)
Tai zinau kad mityboje beda ir yra, bet stenguosi kuo sveikiau maitintis . niekada neprsivalgau .daug darzoviu valgau , vaisiu .
na yra kaip yra , svarbiausiai nebera to stugstancio pilvo . smile.gif
As is vis nezinau albumelio duomenu .., nes ne tiek ir senai prisijungiau pas jus ..

O aš turiu duomenis, bet kai bandžiau jais jungtis tai neįleidžia. Gal kas pakeitė slaptažodį, net nežinau... sad.gif
Atsakyti
Jovka, gal gali i az atsiusti prisijungimo duomenis?
Pasportavau pagal jillian 6week 6 pack ir dar su svoriais, stanga programėle, jauciuosi puikiai, o po dušo išvis vis geras jausmas biggrin.gif
Atsakyti
Ikeliau savo pilvo foto i albuma biggrin.gif

keista senuju foto, neberodo, nera su kuo palyginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 21, 11:32)
Ikeliau savo pilvo foto i albuma biggrin.gif

keista senuju foto, neberodo, nera su kuo palyginti  g.gif

o gal duomenis kas atsiustu ?smile.gif pasiroyciau ir as . blush2.gif
Atsakyti
Karalinda senai su mumis bendrauja, tai nusiunciau jai kodus
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 21, 14:40)
Karalinda senai su mumis bendrauja, tai nusiunciau jai kodus

Matau tik vienos mergaiyes albuma . Bet jos forume nemacius , kiek as esu . smile.gif kogero senbuve.
Kiek zinau fotki yra tvarkomas , del to nesimato kai kuriu albumu ar nuotrauku .
Iklesiu ir savo keleta foto , kokia buvau pries ir dbr.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 10 21, 18:04)
Matau  tik vienos mergaiyes albuma . Bet jos forume nemacius , kiek as esu . smile.gif kogero senbuve.
Kiek zinau fotki yra tvarkomas , del to nesimato kai kuriu albumu ar nuotrauku .
Iklesiu ir savo keleta foto , kokia buvau pries ir dbr.

reikia eiti i private home folderi
Atsakyti