QUOTE(Bubbleghost @ 2013 12 29, 14:20)
del sporto programos siulyciau insanity, nes labai efektyvi, bet labai ir sunki, gal per sunku bus pradedanciajai
hantelius pirkciau tik 2 kg svorio, su 1 kg svorio zaidimas man. pradzioj su 2 kg gal ir sunku bus, bet veliau neisivaizduosit kaip galejot galvot apie mazesnio svorio. 1 kg hanteliai skirti nebent visiskai kurie nesportuojantys, veliau vistiek reikia imti didesnio svorio, tai mastant i ateiti, nemetykit pinigu ir iskart pirkit 2 kg.
beje 0.5 kg hanteli pati namie galit pasigaminti, elementaru, tiesiog i mazus mineralinio buteliukus 0.5 l pripilkit vandens, va ir hantelis. kam toki pirkti?
norint sunkiau vietoj vandens tiktu smelis ar druska. Todel tikrai neapsimoka pirkti 0.5 ar 1 kg hantelius kai galit namie juos pasigamint. O va 2 kg tai sunkiai namie pasigaminsi
hantelius pirkciau tik 2 kg svorio, su 1 kg svorio zaidimas man. pradzioj su 2 kg gal ir sunku bus, bet veliau neisivaizduosit kaip galejot galvot apie mazesnio svorio. 1 kg hanteliai skirti nebent visiskai kurie nesportuojantys, veliau vistiek reikia imti didesnio svorio, tai mastant i ateiti, nemetykit pinigu ir iskart pirkit 2 kg.
beje 0.5 kg hanteli pati namie galit pasigaminti, elementaru, tiesiog i mazus mineralinio buteliukus 0.5 l pripilkit vandens, va ir hantelis. kam toki pirkti?
norint sunkiau vietoj vandens tiktu smelis ar druska. Todel tikrai neapsimoka pirkti 0.5 ar 1 kg hantelius kai galit namie juos pasigamint. O va 2 kg tai sunkiai namie pasigaminsi
turiu 2 kg bet jau senokai per mazai, labai greit priprato raumenys. Is pradziu irgi su 0,5 buteliukais sportavau. Neverta manau leist pinigu del tokiu mazu svoriu...
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 12 29, 16:48)
taip butent si programa tiesa, ji labai, labai intensyvi. pagal kalendoriu reikia ja daryt 6 kartus i savaite. man tiek per sunku. darau mazdaug 4 kartus, tik seku eiliskuma, pagal kalendoriu. apsilimo jokio nereikia. ten jau buna apsilimas, darant porgrama, sekite pulsa, jei jausit, kad lipa sirdis per virsu ir pulsas virs 170 , darykite pertraukeles.
na man 6 kartai labai tinka. Galeciau kasdien daryt aisku kiekvienas pagal save daro
Sveikos
Sventes nepraejo be pasekmiu truputi atsipalaidavau su maistu o ir sporta kelias dienas apleidau