Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Bubbleghost @ 2013 12 29, 14:20)
del sporto programos siulyciau insanity, nes labai efektyvi, bet labai ir sunki, gal per sunku bus pradedanciajai  g.gif
hantelius pirkciau tik 2 kg svorio, su 1 kg svorio zaidimas man. pradzioj su 2 kg gal ir sunku bus, bet veliau neisivaizduosit kaip galejot galvot apie mazesnio svorio. 1 kg hanteliai skirti nebent visiskai kurie nesportuojantys, veliau vistiek reikia imti didesnio svorio, tai mastant i ateiti, nemetykit pinigu ir iskart pirkit 2 kg.
beje 0.5 kg hanteli pati namie galit pasigaminti, elementaru, tiesiog i mazus mineralinio buteliukus 0.5 l pripilkit vandens, va ir hantelis. kam toki pirkti?
norint sunkiau vietoj vandens tiktu smelis ar druska. Todel tikrai neapsimoka pirkti 0.5 ar 1 kg hantelius kai galit namie juos pasigamint. O va 2 kg tai sunkiai namie pasigaminsi  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif turiu 2 kg bet jau senokai per mazai, labai greit priprato raumenys. Is pradziu irgi su 0,5 buteliukais sportavau. Neverta manau leist pinigu del tokiu mazu svoriu... ax.gif

QUOTE(Bubbleghost @ 2013 12 29, 16:48)
taip butent si programa smile.gif tiesa, ji labai, labai intensyvi. pagal kalendoriu reikia ja daryt 6 kartus i savaite. man tiek per sunku. darau mazdaug 4 kartus, tik seku eiliskuma, pagal kalendoriu. apsilimo jokio nereikia. ten jau buna apsilimas, darant porgrama, sekite pulsa, jei jausit, kad lipa sirdis per virsu ir pulsas virs 170 , darykite pertraukeles.  4u.gif

na man 6 kartai labai tinka. Galeciau kasdien daryt biggrin.gif aisku kiekvienas pagal save daro 4u.gif

Sveikos mirksiukas.gif

Sventes nepraejo be pasekmiu doh.gif truputi atsipalaidavau su maistu o ir sporta kelias dienas apleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2013 12 29, 15:20)
del sporto programos siulyciau insanity, nes labai efektyvi, bet labai ir sunki, gal per sunku bus pradedanciajai  g.gif

Aš kai prisimenu save kai dariau tai buvo labai sunku, praktiškai nekenčiau tos programos (nors sportuoti man aplamai tai patinka), bet nors ir labai sunku norėjau pabaigt, vis dėl to tokia kokia buvau tada sau baisiai nepatikau ax.gif Aš dabar xhit daily iš youtube pastoviai darau, ten pagrinde treniruotes įvairaus ilgio, tai derinu visaip ir plius joga visa ko gale. Laaabai patinka thumbup.gif wub.gif

Klausykit po treniruotės mirtinai norisi valgyt, jeigu apie pietus pasportuoju tai nuo pietų iki kol einu miegot mirtinai valgyt noriu doh.gif Nei ką daryt, vanduo nepadeda biggrin.gif Kaip gelbėjatės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 29 gruodžio 2013 - 20:39
QUOTE(Eiryn @ 2013 12 29, 20:37)
Klausykit po treniruotės mirtinai norisi valgyt, jeigu apie pietus pasportuoju tai nuo pietų iki kol einu miegot mirtinai valgyt noriu  doh.gif Nei ką daryt, vanduo nepadeda  biggrin.gif Kaip gelbėjatės?

valgyti, po sporto ir reikia valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 29, 21:41)
valgyti, po sporto ir reikia valgyti.

Tai po sporto pas mane šiuo metu gaunasi pietūs, tai aš valgau... BET po to vistiek dar noriu valgyt doh.gif Atrodytų kad skrandis prasiplėtė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 12 29, 20:42)
Tai po sporto pas mane šiuo metu gaunasi pietūs, tai aš valgau... BET po to vistiek dar noriu valgyt  doh.gif Atrodytų kad skrandis prasiplėtė  lotuliukas.gif

Nieko nesuprantu. Pietūs ok, bet o kur vakarienė? biggrin.gif Juk ir pavakariai dar gali būti. Sportas gi nemalšino alkio, jis jį kaip tik didina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 12 29, 21:42)
Tai po sporto pas mane šiuo metu gaunasi pietūs, tai aš valgau... BET po to vistiek dar noriu valgyt  doh.gif Atrodytų kad skrandis prasiplėtė  lotuliukas.gif

Tai ir užvalgykit ko nors su daugiau baltymų vakare, nereikia kęsti alkio mirksiukas.gif Nebijokit valgyti, jei sportuojat, alkio nereikia kęsti, kad kūnas dailesnis taptų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 29, 21:45)
Nieko nesuprantu. Pietūs ok, bet o kur vakarienė? biggrin.gif Juk ir pavakariai dar gali būti. Sportas gi nemalšino alkio, jis jį kaip tik didina mirksiukas.gif

Vakarienė vakare, negalvokit kad sėdžiu nevalgius biggrin.gif Bet kažkaip taip gaunasi kad pavalgau ir nesijaučiu kad ok, ta prasme praėjus pusvalandžiui po valgymo jau vėl pradedu norėt valgyt, nors jaučiu kad skrandyje dar tarkim pietų dalis yra. Kažin gal kokteiliukai gelbėtų? Reiks pabandyt g.gif

QUOTE(Ixora @ 2013 12 29, 23:43)
Tai ir užvalgykit ko nors su daugiau baltymų vakare, nereikia kęsti alkio mirksiukas.gif Nebijokit valgyti, jei sportuojat, alkio nereikia kęsti, kad kūnas dailesnis taptų  smile.gif

Ačiū, ryt lėksiu baltymų nusipirkti, bandysiu kokteiliukų pasidaryt, manau bus neblogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 12 29, 23:06)
Vakarienė vakare, negalvokit kad sėdžiu nevalgius biggrin.gif Bet kažkaip taip gaunasi kad pavalgau ir nesijaučiu kad ok, ta prasme praėjus pusvalandžiui po valgymo jau vėl pradedu norėt valgyt, nors jaučiu kad skrandyje dar tarkim pietų dalis yra. Kažin gal kokteiliukai gelbėtų? Reiks pabandyt  g.gif
Ačiū, ryt lėksiu baltymų nusipirkti, bandysiu kokteiliukų pasidaryt, manau bus neblogai  g.gif

daug faktorių susideda, hormonai gi dar ir pan. Gal dar organizmui reikia ir prie ritmo priprasti, neaišku kiek ilgai sportuojate. Be to, per sportą deginat kalorijas, medžiagas, prakaituojat, tai normalu, kad organizmui reikia atsigauti. Neveltui tam ir net papildai vartojami. Proteinas, taip pat pva. žuvų taukai, linų sėm. aliejus, multi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 12 29, 23:06)
Vakarienė vakare, negalvokit kad sėdžiu nevalgius biggrin.gif Bet kažkaip taip gaunasi kad pavalgau ir nesijaučiu kad ok, ta prasme praėjus pusvalandžiui po valgymo jau vėl pradedu norėt valgyt, nors jaučiu kad skrandyje dar tarkim pietų dalis yra. Kažin gal kokteiliukai gelbėtų? Reiks pabandyt  g.gif
Ačiū, ryt lėksiu baltymų nusipirkti, bandysiu kokteiliukų pasidaryt, manau bus neblogai  g.gif

Tai gal valgot kaip žvirbliukas arba tik salotas? Nes jei normaliai pavalgai, tai po pusvalandžio paprastai visai nesinori valgyt ir visai nesvarbu ar sportavai ar ne. doh.gif
Atsakyti
Labas visoms,

nuo rytojaus pradedu sportuoti pagal T25 programą, bandysiu sportuoti pagal grafiką, be pertraukų, žiūrėsim, kaip pavyks.. Lyg šiol keletą mėnesių sportuodavau pagal kitus video - JM shred, jogging at home, victokia secret workout, kt.. jau net nebeprisimenu. Manau, esu pasirengusi T25. Ar yra kas nors irgi pagal šią sportuojančių?

Beje, ar šioje temoje "prisiduodate" savo rezultatus? būt gerai, mažiau pagundų "šiandien pailsėsiu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 05, 13:13)
nuo rytojaus pradedu sportuoti pagal T25 programą,

is kur siuntetes sia programa, as ir noreciau ?
Atsakyti
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 05, 14:13)
Labas visoms,

nuo rytojaus pradedu sportuoti pagal T25 programą, bandysiu sportuoti pagal grafiką, be pertraukų, žiūrėsim, kaip pavyks.. Lyg šiol keletą mėnesių sportuodavau pagal kitus video - JM shred, jogging at home, victokia secret workout, kt.. jau net nebeprisimenu. Manau, esu pasirengusi T25. Ar yra kas nors irgi pagal šią sportuojančių?

Beje, ar šioje temoje "prisiduodate" savo rezultatus? būt gerai, mažiau pagundų "šiandien pailsėsiu" smile.gif

Aš su T25 draugauju, jau porą mėnesių smile.gif Smagi mankšta drinks_cheers.gif Smagu, kad tik 25min tetrunka, nes laiko kartais būna sportui sunku rasti unsure.gif
Atsakyti