Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(given444 @ 2013 12 18, 11:57)
jezaumarija,  doh.gif uzsipuolet cia mergina kad 9vakaro sportuoja...tuomet islysiu is krumu lapu ir pasakysiu, kad mano sportas puse 11vakaro buna, kartais ir 11ta.
siaip stengiuosi nuo 10vakaro pradeti. ax.gif
nesportuoju be galo, 30-35min, vidutiniu intesyvumu, jokiu kalatojimusi niekad nebuvo gyvenime schmoll.gif ....kaip tik skaitau, kad po sporto, tiesiai i lova (ir toks jausmas, kad visa nakti toliau dega kalorijos dvigubai, nes jos ir taip dega miegant...)

...viskas,  blush2.gif lendu toliau i krumus...

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Sugrįžtu prie sporto ir aš blush2.gif Po gimdymo praėjus trim mėnesiam insanity sportavau, svoris nukrito (buvo atrodo 64, nukrito iki plius minus 50). Bet liko šonuose nemažai lašinuko ir pilvo priekis vis dar prašosi pagalbos, rankų oda paglebusi. Esu mažutė 158cm. Svoris mano akimis geras, jaučiuosi pakankamai kūda biggrin.gif , tai neketinu ant svarstyklių laipiot dažnai, noriu šoniukus susitvarkyti. Nors tiesą pasakius iki gimdymo kai svyruodavo svoris, jeigu būdavo 55kg tai jie visi man į krūtinė pasidėdavo, tai jeigu vėl taip nutiktų mielu noru sverčiau daugiau nei dabar lotuliukas.gif Imčiausi vėl insanity bet kartais kelius paskauda, galvoju pabandysiu kitaip šįkart. Sesuo siūlosi atiduoti cardio twisterį, tai va ketinu parsivežti, ryte keltis anksčiau kad pasportuoti, spėti išsimaudyti, išgerti baltymų kokteiliuko ir į darbus kibti ax.gif Maistą valgom pakankamai neblogą, pati gaminu namuose, taigi kai tik parsivešiu treniruoklį imsiuos darbo. Iš pradžių manau žiūrėsiu kiek man jo pakaks, jeigu ne pridėsiu papildomai treniruočių būtent pilvui ir rankoms. Ką manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 12 18, 16:49)

Sveika smile.gif Gal galetum placiau pasidalinti apie savo mityba Insanity metu? na mazdaug ka ir kiek kartu per diena valgei. Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
Be abejo drinks_cheers.gif Kažkokios ypatingos dietos nesilaikiau. Ryte valgydavau duonelę keptą su vaisias arba kelis bananus (dabar rytais visuomet valgau bananus, nes nuo daug ko mane ryte tiesiog pykina). Po to praėjus kelioms valandoms jau vėl valgyti norėdavau tai virdavausi įvairių grūdinių košių, jų pasirinkimas tikrai gan didelis, tai kaskart vis kita būdavo ir ilgam sotumas likdavo. Pietums šiltas maistas pvz makaronai su naminiu "uncles bens" padažiuku. Būdavo kad pietus praleisdavau nes dar nebūdavau alkana. Pavakariams dažniausiai užtekdavo vandens ir agurkų (buvo vasara ir turėjom daaaug naminių agurkų), vakarienei ką nors su sojom plius mišrainė ar salotos. Dabar vakarienei irgi dažniausiai prie kažko būna daug salotų, daržovių (nes vyras ir vaikas valgo tą patį, bet pagrinde daržoves valgom mudu su vaiku). Tuo metu labai norėjau daug pieno gerti, tai irgi tarpe visko dažnai būdavo dar stiklinė pieno. Dvilitrinį pieno per dvi dienas išgerdavau doh.gif Taip pat gėriau daug vandens, buvo karšta vasara tai ir šiaip daug vandens ir aplamai prieš valgant stikline vandens išgert man buvo normalu. Dar nuo to laiko labai stipriai įstrigo nepersivalgyti. Taip valgyti malonu bet kai persiėdi atsiprašant tai po to jau nieko gero. Visada stengiausi valgyt lėtai ir stengtis pajaust kada jau soti esu, tiesiog nustot valgyt nors lėkštėj ir pusę visko liko ar keli šaukštai kuriuos kažkaip gaila būtų palikt. Vadovavausi taisykle geriau truputį mažiau nei jau per daug. Šita taisykle iki šiol vadovaujuosi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

koki pratima patartumete soniniui pilvo presui g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 12 22, 20:24)
Sveikos 4u.gif

La, side crunches, pagooglink
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 12 22, 21:24)
Sveikos 4u.gif

user posted image
user posted image
Sitas tobulas pratimas sonams, galima tiesiog laikyti kiek galima ilgiau, galima ,,paspyruokliuoti,, zemyn aukstyn, jei sunku, svori laikyt ne ant pedu, o ant sulenktu keliu
ir sitas dar labai geras:
user posted image

p.s. kas esat susidure su pykinimu pilvo preso pratimu atlikimo metu?paskutiniu metu man pradejo tai reikstis, siaip nepykina niekada, bet darant pilvo preso pratimus kai jau isitempia gerai raumenys pradeda darytis negera g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 25 gruodžio 2013 - 16:53
Sveikos, na ir kaip šventės? Aš džiaugiuosi turbūt pirmais metais nepersivalgiusi nei per kūčias nei per kalėdas (kažkodėl kai toks oras norisi sakyt vėlykas biggrin.gif ) kūčių dieną dariausi laisvą, vakar ir šiandien neblogai pasportavau, kol treniruoklio nėr youtube vienas geriausių draugų drinks_cheers.gif Žodžiu taip, susidūriau su tokia problemėle ir nežinau ar aš kažką darau ne taip ar vis dėl to man tiesiog netinka. Patiko plank variation workout, ir čia viršum mano posto esantys pratimai pilvo šoniukam, o problema tokia kad kai atsigulu į tokią pozą beprotiškai skauda alkūnes, pradžioj galvojau gal ne taip, prašau vyro pažiūrėt ar teisingai darau, sakė viskas kaip ir youtube, bet man ant tiek skauda, nors ir ant kilimėlio, kad po visos treniruotės (kurią dariau ryte) vakare dar skaudėjo alkūnes ties kur remiasi ir ne šiaip skaudėjo o buvo raudonos kaip vėžiai iki pat vakaro, prisiliest negalėjau. Yra dar kam taip būvę? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 12 26, 17:32)
beprotiškai skauda alkūnes, pradžioj galvojau gal ne taip, prašau vyro pažiūrėt ar teisingai darau, sakė viskas kaip ir youtube, bet man ant tiek skauda, nors ir ant kilimėlio, kad po visos treniruotės (kurią dariau ryte) vakare dar skaudėjo alkūnes ties kur remiasi ir ne šiaip skaudėjo o buvo raudonos kaip vėžiai iki pat vakaro, prisiliest negalėjau. Yra dar kam taip būvę?  blink.gif

tai pasidekit kokia minksta pagalvele po alkunem ar susukta ranksluosti, pas mane irgi gan jautrios alkunes, ir keliai, tai visuose pratimuose, kuriuos reikia daryti ant alkuniu ar keliu atsiremus, as darau su papildoma minsta atrama po jomis, nes paskui man irgi oda visa raudona ir nutrinta buna
Atsakyti
Sveikos, su šventėmis smile.gif
Man alkūnės irgi jautriausios vietos (profesinė liga biggrin.gif ) bet stengiuosi persilaužti ir nekreipti į jas dėmesio. Anksčiau aš ir ant nugaros gulėdama kažką darydama negalėdavau be kilimėlio, bet pasakiau sau - nu kaip čia taip, reikia nebūti tokiai jautriai ir išmokti be kilimėlio. Nuo to laiko jis man nebereikalingas tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar savaitele ir grystu as i sporta ir mityba biggrin.gif

Beveik menesi laiko buvau padariusi pertrauka . Ant svarstykliu nelipu biggrin.gif bus +2kg gal kokie , gal daugiau , nenoriu net zinoti biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo ne aš viena čia tokia akūniškai jautri irnesakyk.gif Dar toks klausimėlis, o namuose su sportbačiais sportuojat ar basom? Anksčiau kai sportavau dėdavausi nike air sportinukus, žiauriai faini buvo, bet sunešiojau jau nebeturiu... Dabar bandžiau su columbia sporbatukais tai ne taip faina, bet vis geriau nei basom, nors kai kuriuose filmukuose mačiau basom daro g.gif
Atsakyti