Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 12, 16:20)
Tai taip, dėl sporto norma, nieko nesakau, bet dėl maisto doh.gif

Sveikos,
seniai berašiau smile.gif
Jei ji valgo visą dieną sočiai ir 18 val nebūna vien vaisiai kokie nors, o mėsa su daržovėm, ar žuvis kokia, tai nieko nuostabaus, kad nenori vėliau valgyt.
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 12 14, 22:44)
Sveikos, prisiduodu, kad sportuoju, tik iš 5-6 kartų liko 3-4 , nes nieko nebespėju doh.gif

apšilimui padariau ką nors iš JM, tada su svoriais sportuoju ax.gif

tai tiek. kaip jums sekasi?

Laba, laba....as sia savaite turejau 4 x T25 thumbup.gif , kaip ir neblogai, bet va - savaitgalis vel padare savo doh.gif . Ryt vel judesiu toliau...
Atsakyti
seniai besilankiau cia 4u.gif bet sportuoju saziningai 4 kartus per savaite, irgi dazniausiai kaitalioju JM ir su svoriais . Rezultatai sakyciau neblogi ir veidrodis visai draugas dabar biggrin.gif Tik va beda atvaziuoja porai savaiciu vyro giminaiciai, tai niekaip neiseis namie strikineti pries juos doh.gif Galvoju gal uzsirasyti i sporto kluba menesiukui, nes kitaip be sporto per Kaledini laikotarpi gali labai liudnai liudnai baigtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophie @ 2013 12 16, 15:30)
seniai besilankiau cia 4u.gif bet sportuoju saziningai 4 kartus per savaite, irgi dazniausiai kaitalioju JM ir su svoriais . Rezultatai sakyciau neblogi ir veidrodis visai draugas dabar biggrin.gif  Tik va beda atvaziuoja porai savaiciu vyro giminaiciai, tai niekaip neiseis namie strikineti pries juos doh.gif Galvoju gal uzsirasyti i sporto kluba menesiukui, nes kitaip be sporto per Kaledini laikotarpi gali labai liudnai liudnai baigtis rolleyes.gif

Jooo, rimta beda. As uzsirasyciau...
Atsakyti
Laba.....reikia pagalbos. Kazkaip sukietejo kaires kojos blauzdos raumuo. Norejauau siandiena pajudeti gerai, bet kad negaliu nei pasokinteti, nei ka. Geriau cia 10 dienu magni, bet speju, kad mazoka.... g.gif Gal cia magnio trukumas?
Atsakyti
Jo, eisiu siandien uzsirasyti i vietini kluba. Gal net i nauda iseis rutinos pakeitimas rolleyes.gif Mopsyte, magnis gerai, bet ar pratampai blauzdos raumenis po sporto? Man kazkada yra buve panasiai. Padejo pertrauka nuo sporto kad atsigautu raumuo, ir pradejau daugiau demesio skirti blauzdos tempimo pratimams. Nezinau, gal dar kokie silti/salti kompresai padetu dabar g.gif Lauke sninga graziai, einu uzpakalio dailinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophie @ 2013 12 17, 15:22)
Jo, eisiu siandien uzsirasyti i vietini kluba. Gal net i nauda iseis rutinos pakeitimas rolleyes.gif Mopsyte, magnis gerai, bet ar  pratampai blauzdos raumenis po sporto? Man kazkada yra buve panasiai. Padejo pertrauka nuo sporto kad atsigautu raumuo, ir pradejau daugiau demesio skirti blauzdos tempimo pratimams. Nezinau, gal dar kokie silti/salti kompresai padetu dabar g.gif  Lauke sninga graziai, einu uzpakalio dailinti smile.gif

Pratampau, pratampau, visada pratempiu. Tuo labiau, kad praejusia savaite sportavau pagal T25, ten pabaigoje yra keliu minuciu pratempimas, tai as ji ir padarau....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 12 17, 14:58)
Pratampau, pratampau, visada pratempiu. Tuo labiau, kad praejusia savaite sportavau pagal T25, ten pabaigoje yra keliu minuciu pratempimas, tai as ji ir padarau....

butent blauzdoms dar daugiau padaryk papildomai 4u.gif Nezinau kokie pratempimai T25, bet JM tai tikrai nepakankamai , as visada savo dar padarau kruva visokiu. Bandyk masazuot kol kas koja dar, bet jau turbut ir taip ta darei, cia naturalus poreikis, kai sutraukia . Nu zodziu, as nesportuociau kol neatleis, bent jau mane taip mano fiz terapeute ismokinus cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Mopsyte man pačiai darant T25 tempimo buvo ryšiai per mažai, todėl gali būti, kad nepakanka jo smile.gif Vietoj T25 tempimo gale įsijingdavau pratimus iš Insanity, ten tikrai daug geresnis variantas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 17 gruodžio 2013 - 22:44
jezaumarija, doh.gif uzsipuolet cia mergina kad 9vakaro sportuoja...tuomet islysiu is krumu lapu ir pasakysiu, kad mano sportas puse 11vakaro buna, kartais ir 11ta.
siaip stengiuosi nuo 10vakaro pradeti. ax.gif
nesportuoju be galo, 30-35min, vidutiniu intesyvumu, jokiu kalatojimusi niekad nebuvo gyvenime schmoll.gif ....kaip tik skaitau, kad po sporto, tiesiai i lova (ir toks jausmas, kad visa nakti toliau dega kalorijos dvigubai, nes jos ir taip dega miegant...)

...viskas, blush2.gif lendu toliau i krumus...
Atsakyti
Visai nieko treniruotės pradedančiosioms 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=istOU9nxhm8
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 12 18, 11:57)
jezaumarija,  doh.gif uzsipuolet cia mergina kad 9vakaro sportuoja...tuomet islysiu is krumu lapu ir pasakysiu, kad mano sportas puse 11vakaro buna, kartais ir 11ta.
siaip stengiuosi nuo 10vakaro pradeti. ax.gif
nesportuoju be galo, 30-35min, vidutiniu intesyvumu, jokiu kalatojimusi niekad nebuvo gyvenime schmoll.gif ....kaip tik skaitau, kad po sporto, tiesiai i lova (ir toks jausmas, kad visa nakti toliau dega kalorijos dvigubai, nes jos ir taip dega miegant...)

...viskas,  blush2.gif lendu toliau i krumus...

Ne taip supratai, kalba dėl maisto daugiau regis buvo, ne dėl sporto laiko g.gif Ar čia ne tuos pačius postus turime omeny biggrin.gif
Atsakyti