Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(immer @ 2013 12 12, 12:18)
Sveikos merginos 4u.gif

Nezinau, ar pamenat mane dar, bet griztu pas jus nusidejus, su priaugtais 5 kg... Kazkaip pasikeite nemazai kas mano gyvenime ir vadeles atsileido. Sveriu 62,5 kg, noriu grizti ptie 57 kg ir stangraus, sportisko kuno. Nuo siandien pradejau skaiciuoti kalorijas ir planuoju vel pradeti Turbo Fire. Isbandyta jau programa smile.gif
Esu pasiryzusi pavasari pasitikti grazesne  thumbup.gif  blush2.gif

sveika sugrįžus, tik blogai, kad kol nesilankei čia ir su sportu apsileidai.
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 12, 13:44)
neskaitykit tada biggrin.gif
Guluosi apie 12, kartais dar veliau. Vaikas neleidzia anksciau gult doh.gif Man kaip tik labai gerai tada miegas, kai vakare pasportuoju biggrin.gif

Tai taip, dėl sporto norma, nieko nesakau, bet dėl maisto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 12, 14:30)
reikia tik uzsilikusius riebaliuku nuo pilvo ir sonu pabaikt mest.

kas del maisto, tai valgau normaliai, tikrai nebadauju. O valgyt vakariene tokiu metu tiesiog iprotis jau yra biggrin.gif as sportuoju vakarais, apie 9, tai kazkaip valgyt tokiu metu jau nebesinori ax.gif

na Insanity tai labai gerai padeda numest nuo pilvo riebaliukus. Na jei Tau nera ta programa kancia, tai pabandyk padaryti iki galo smile.gif tikrai bus rezultatai.
o del sportavimo vakare 9 tai tikrai gan velokai. man budavo jei jau veliau negu 6 pasportuodavau, tai isprotejimas lovoje, niekaip miegas neima, bet jei Tau gerai miegasi, tai gali daryt. kiti zmones dar veliau daro del durnos dienotvarkes (darbai, vaikai etc.) bet va del pavalgymo po to kazkaip nei siaip nei taip. reik butinai "atgaivinti" organizma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 12, 12:38)
immer, smagu kad grįžai, blogai tik tai, kad vėl dingti

QUOTE(jovka @ 2013 12 12, 13:01)
sveika sugrįžus, tik blogai, kad kol nesilankei čia ir su sportu apsileidai.

Dėkui merginos 4u.gif Taip, deja apsileidau, bet grįžtu į doros kelią. Taip norisi sportą paversti ilgalaike gyvenimo dalimi. Juk sportavau kokį pusę metų reguliariai, bet tada kas nors gyvenime pasikeičia, išsimušu iš dienotvarkės ir taip viskas baigiasi... na, bet svarbu noras bandyti ir stengtis yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 12, 15:15)
na Insanity tai labai gerai padeda numest nuo pilvo riebaliukus. Na jei Tau nera ta programa kancia, tai pabandyk padaryti iki galo smile.gif tikrai bus rezultatai.
o del sportavimo vakare 9 tai tikrai gan velokai. man budavo jei jau veliau negu 6 pasportuodavau, tai isprotejimas lovoje, niekaip miegas neima, bet jei Tau gerai miegasi, tai gali daryt. kiti zmones dar veliau daro del durnos dienotvarkes (darbai, vaikai etc.) bet va del pavalgymo po to kazkaip nei siaip nei taip. reik butinai "atgaivinti" organizma smile.gif

o tai ka man tokio valgyt nesunkaus? g.gif nemegstu ir nenoriu velai valgyt, nes pastebejau kad svoris poto kyla man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 12, 16:14)
o tai ka man tokio valgyt nesunkaus? nemegstu ir nenoriu velai valgyt, nes pastebejau kad svoris poto kyla man
Aš anksčiau irgi vėlai sportuodavau. Po sporto užkąsdavau jogurto arba varškės, apsunkusi nesijausdavau niekad 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2013 12 12, 18:15)
Aš anksčiau irgi vėlai sportuodavau. Po sporto užkąsdavau jogurto arba varškės, apsunkusi nesijausdavau niekad 4u.gif

na reiks bandyt pasitaisyt 4u.gif
Atsakyti
Jaučiuosi tokia palengvėjusi, kai pradėjau normaliai valgyt, atrodo ir energijos daugiau atsirado thumbup.gif Šiandien laukiu draugės, gaminsim kartu pietus ir kepsim pyragą, tikslas - nepaleist vadžių biggrin.gif Gero savaitgalio jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal jūs geriausiai patarsit: kur pirkti elementarų sporto inventorių? Internete, ko gero, bet kur geriausiai? Šiaip sportuoju klube, bet po stuburo traumos turiu sudaryta seriją pratimų, kuriuos reikia atlikti kasdien, tam reikia skirtingų svorių hantelių, kilimėlio, gumos.

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 12 14, 18:52)
Sveikos,

gal jūs geriausiai patarsit: kur pirkti elementarų sporto inventorių? Internete, ko gero, bet kur geriausiai? Šiaip sportuoju klube, bet po stuburo traumos turiu sudaryta seriją pratimų, kuriuos reikia atlikti kasdien, tam reikia skirtingų svorių hantelių, kilimėlio, gumos.

Dėkui smile.gif

Labas, kaip kada kur kainos geresnės. Kartais internete, bet dažnai ir kokiam Ermitaže, Senukuose, nes jei internetinė parduotuvė ir negalima patiems atsiimti, tai tokių dalykų svoriai sunkūs, gali būti brangu siųstis.
Geriausia googlinti pagal atskirus žodžius, kartais padėvėtus labai pigiia parduoda per skelbimus.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 14, 19:38)
Labas, kaip kada kur kainos geresnės. Kartais internete, bet dažnai ir kokiam Ermitaže, Senukuose, nes jei internetinė parduotuvė ir negalima patiems atsiimti, tai tokių dalykų svoriai sunkūs, gali būti brangu siųstis.
Geriausia googlinti pagal atskirus žodžius, kartais padėvėtus labai pigiia parduoda per skelbimus.

Dėkui, reikės ir pardes apžiūrėt 4u.gif , apie Senukus nei nepagalvojau, ten gi dažnai 30% nuolaida būna doh.gif
Atsakyti
Sveikos, prisiduodu, kad sportuoju, tik iš 5-6 kartų liko 3-4 , nes nieko nebespėju doh.gif

apšilimui padariau ką nors iš JM, tada su svoriais sportuoju ax.gif

tai tiek. kaip jums sekasi?
Atsakyti