Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(*Bounty* @ 2013 12 06, 00:58)
smile.gif Ir vel retai pasirodanti as su klausymu biggrin.gif
Gal sportuojancios su JM body Revolution patars koks yra resistance band ilgis? Bandau uzsisakyti is ebajaus kazka panasaus, ir galvoju ar ten koks nors specialus ilgis? radau 1200cm, ar bus ok? Su paprasta guma kazkaip neissisuku, nes trumpoka smile.gif sedimiems pratimams uztenka, bet kai reikia stovint traukti, truksta ilgio... gal bus kokiu pamastymu  g.gif
smile.gif

Kas del gumos, tai reikia ziureti ne tik i ilgi, bet ir i gumos tampruma. Gali buti 1m ilgo, bet labai tampri ir issitems ji iji kokiu 1,5 m...

As tai prisiduodu....jau tris savaites nesportavau, tos bemieges naktys i kapus nuvarys. Na po truputi reikalai taisosi, tai jeigu nepabloges pirmadieni vel pradesiu judeti is naujo....
Bet mano svoris kaip ikaltas, nejuda nei per grama schmoll.gif
Atsakyti
As jau visa savaite be sporto verysad.gif sergu ,i darba neinu . Bet jau taisausi . Tai pirmadieni , sugrysiu i sporta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 12 06, 15:34)
As jau visa savaite be sporto  verysad.gif  sergu ,i darba neinu . Bet jau taisausi . Tai pirmadieni , sugrysiu i sporta  bigsmile.gif

As siandiena vel pradejau judeti. Judejau pagal F25 Alfa/Cardio
Atsakyti
Na va, del gumos supratau. Aciu! 4u.gif

Dar noriu padekoti uz "bulkuciu" nuotraukas - daugiau nebekompleksuosiu del savu, palygynus su siom, pas mane mazas dailus uzpakaliukas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos doh.gif

Sportuoju pagal insanity jau 3 savaites, bet rezultatu kazkokiu dideliu nesimato... Nukrito gal koks puse kilo tik, apimtys irgi beveik nepakito, tik krutine sumazejo dar labiau doh.gif Aisku galvosit, kad blogai maitinuosi, bet maista apsitvarkiau jau daugiau nei pries menesi. Nevalgau jokiu priedu prie mesos tik darzoves, atsisakiau bulviu,padazu, beveik nebevalgau miltiniu patiekalu, saldumynu. Visada valgau pusrycius, pietus ir vakariene. Vakariene dazniausiai buna iki 18 val. Tai vat, nezinau, sportuosiu toliau, gal dar pasimatys ryskesni rezultatai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 11, 22:14)
Sveikos doh.gif

Sportuoju pagal insanity jau 3 savaites, bet rezultatu kazkokiu dideliu nesimato... Nukrito gal koks puse kilo tik, apimtys irgi beveik nepakito, tik krutine sumazejo  dar labiau doh.gif Aisku galvosit, kad blogai maitinuosi, bet maista apsitvarkiau jau daugiau nei pries menesi. Nevalgau jokiu priedu prie mesos tik darzoves, atsisakiau bulviu,padazu, beveik nebevalgau miltiniu patiekalu, saldumynu. Visada valgau pusrycius, pietus ir vakariene. Vakariene dazniausiai buna iki 18 val. Tai vat, nezinau, sportuosiu toliau, gal dar pasimatys ryskesni rezultatai ax.gif

Tai gal apimtys ir kg tokie, kad nedaug reikia koreguot? O tie paprastai nekrenta taip greit, kaip norisi. O 3 savaitės sporto tai yra labai mažai. Juolab, kad matau sūnelis mažas yra, tai gal noras yra iš kart turėti tokį kūną, koks buvo iki gimdymo. Tai tada ir metų neužteks. Mano pilvo oda ir dabar nėra ideali, nors jau 5m po antrosios gimimo ir tiek pat laiko draugauju su sportu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 11, 23:14)
Sveikos doh.gif

Sportuoju pagal insanity jau 3 savaites, bet rezultatu kazkokiu dideliu nesimato... Nukrito gal koks puse kilo tik, apimtys irgi beveik nepakito, tik krutine sumazejo  dar labiau doh.gif Aisku galvosit, kad blogai maitinuosi, bet maista apsitvarkiau jau daugiau nei pries menesi. Nevalgau jokiu priedu prie mesos tik darzoves, atsisakiau bulviu,padazu, beveik nebevalgau miltiniu patiekalu, saldumynu. Visada valgau pusrycius, pietus ir vakariene. Vakariene dazniausiai buna iki 18 val. Tai vat, nezinau, sportuosiu toliau, gal dar pasimatys ryskesni rezultatai ax.gif

Sveika smile.gif su sia programa abejoju ar numesi svorio, nes tai cardio su kuriuo auga raumenys ( todel pagreitina medziagu apykaita, kaip ir zada Shaun T), bet apimtys turetu tikrai tikrai keistis.
3 savaites is tiesu nera labai daug dar, bet man jau po 2 savaiciu matesi viskas gana graziai, o uzbaigus visa programa, labai grazi nugara buna ir pilvas smile.gif ir krutine ne tik kad nesumazejo bet ir padidejo, forma susitvarke, grazus bumbuliukai pasidare ax.gif
Saunuole, kad su mityba susitvarkei, bet gal gali buti, kad valgai per mazai? gal nieko nevalgai po sporto? Insanity turi daryti kasdien, raumenys nespeja atsigauti.
nesiorientuok ties ta 18 val. cia yra daugiau nei ismislas smile.gif uztenka pries miega 3 val nevalgyti.
Atsakyti
Laba visiems.

Kas del svorio, manasis pajudejo, bet praktiskai as turiu nevalgyti arba labai mazai, kas nera gerai. Sia savaite jau dirbau tris kartus pagal T25 - Alfa/Cardio, Alfa/Speed1 ir siandiena Alfa/Total body circum. Turiu - 600 gr.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Nezinau, ar pamenat mane dar, bet griztu pas jus nusidejus, su priaugtais 5 kg... Kazkaip pasikeite nemazai kas mano gyvenime ir vadeles atsileido. Sveriu 62,5 kg, noriu grizti ptie 57 kg ir stangraus, sportisko kuno. Nuo siandien pradejau skaiciuoti kalorijas ir planuoju vel pradeti Turbo Fire. Isbandyta jau programa smile.gif
Esu pasiryzusi pavasari pasitikti grazesne thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 12 12, 09:32)
Tai gal apimtys ir kg tokie, kad nedaug reikia koreguot? O tie paprastai nekrenta taip greit, kaip norisi. O 3 savaitės sporto tai yra labai mažai. Juolab, kad matau sūnelis mažas yra, tai gal noras yra iš kart turėti tokį kūną, koks buvo iki gimdymo. Tai tada ir metų neužteks. Mano pilvo oda ir dabar nėra ideali, nors jau 5m po antrosios gimimo ir tiek pat laiko draugauju su sportu.  4u.gif

Na taip, nelabai daug ka reikia koreguot - ugis mano 177, o sveriu 66 kg ax.gif i svori daug demesio ir nekreipiu, reikia tik uzsilikusius riebaliuku nuo pilvo ir sonu pabaikt mest. Figura pas mane panasi laikosi jau metus beveik ax.gif

QUOTE(Wallis @ 2013 12 12, 10:19)
Sveika smile.gif su sia programa abejoju ar numesi svorio, nes tai cardio su kuriuo auga raumenys ( todel pagreitina medziagu apykaita, kaip ir zada Shaun T), bet apimtys turetu tikrai tikrai keistis.
3 savaites is tiesu nera labai daug dar, bet man jau po 2 savaiciu matesi viskas gana graziai, o uzbaigus visa programa, labai grazi nugara buna ir pilvas smile.gif ir krutine ne tik kad nesumazejo bet ir padidejo, forma susitvarke, grazus bumbuliukai pasidare  ax.gif
Saunuole, kad su mityba susitvarkei, bet gal gali buti, kad valgai per mazai? gal nieko nevalgai po sporto? Insanity turi daryti kasdien, raumenys nespeja atsigauti.
nesiorientuok ties ta 18 val. cia yra daugiau nei ismislas smile.gif uztenka pries miega 3 val nevalgyti.

tai tas svoris gali ri padidet, man svarbu kad matytus vizualiai biggrin.gif kolkas bent jau man rezultatu nesimato, gal vyras gryzes pastebes biggrin.gif o as kaip tik maniau, kad si programa turetu padet numest svorio g.gif
kas del maisto, tai valgau normaliai, tikrai nebadauju. O valgyt vakariene tokiu metu tiesiog iprotis jau yra biggrin.gif as sportuoju vakarais, apie 9, tai kazkaip valgyt tokiu metu jau nebesinori ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
immer, smagu kad grįžai, blogai tik tai, kad vėl dingti gali biggrin.gif
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 12, 13:30)
kas del maisto, tai valgau normaliai, tikrai nebadauju. O valgyt vakariene tokiu metu tiesiog iprotis jau yra biggrin.gif as sportuoju vakarais, apie 9, tai kazkaip valgyt tokiu metu jau nebesinori ax.gif

Negaliu net skaityti tokios info unsure.gif Kaip taip įmanoma? Iki šešių pavalgai, apie 9 sportuoji ir? Tai kada guliesi? Galgi iš karto nesiguli su "sukalatotu" nuo sporto kūnu, širdimi? Sportas juk ne meditacinis, o judrus kaip suprantu? Juk būtina bent proteino kokteilį tuomet išgerti ar kažką tokio.
Nesuprantu kam taip save alinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 12, 13:38)

Negaliu net skaityti tokios info unsure.gif Kaip taip įmanoma? Iki šešių pavalgai, apie 9 sportuoji ir? Tai kada guliesi? Galgi iš karto nesiguli su "sukalatotu" nuo sporto kūnu, širdimi? Sportas juk ne meditacinis, o judrus kaip suprantu? Juk būtina bent proteino kokteilį tuomet išgerti ar kažką tokio.
Nesuprantu kam taip save alinti? unsure.gif

neskaitykit tada biggrin.gif
Guluosi apie 12, kartais dar veliau. Vaikas neleidzia anksciau gult doh.gif Man kaip tik labai gerai tada miegas, kai vakare pasportuoju biggrin.gif
Atsakyti