yra ir video plank variation
http://www.youtube.c...h?v=6mV-c3u2KAQ
Sveikos
Visdar sportuoju pagal insanity, bet pradejo skaudet keli viena Ir taip jauciu, kad keliai mano silpnoji puse Kol kas nelabai skauda, bet nezinau ar sportuot toliau, ar daryt keliu dienu pertrauka
Visdar sportuoju pagal insanity, bet pradejo skaudet keli viena Ir taip jauciu, kad keliai mano silpnoji puse Kol kas nelabai skauda, bet nezinau ar sportuot toliau, ar daryt keliu dienu pertrauka
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 01, 20:41)
Sveikos
Būdama Jūsų vietoj Insanity nebedaryčiau, padaryčiau pertrauką ir paieškočiau kažko kito, gal su mažiau šuoliukų, su sąnariais geriau neprisižaisti Kol dariau šią mankštą irgi labai bijojau, kad kažko nepradėtų skaudėti, bet tfu tfu tfu, pasisekė
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 01, 20:41)
Sveikos
Labai svarbu daryt pratimus taisyklingai. Visose sporto programose. Ir nesvarbu, kad tempo nepasiekiat, tokio koks yra rodomame video. Daryt reikia savo tempu. Ir kas liečia kelio skausmus, tai darant įtupstus pratimus būtina atsižvelgti į tai, kad kelis neturi išsikišti toliau nei kojos didysis pirštas. Ir aišku, "land softly" Saugokit save, damos
QUOTE(Ingridaaa @ 2013 12 03, 21:28)
Labai svarbu daryt pratimus taisyklingai. Visose sporto programose. Ir nesvarbu, kad tempo nepasiekiat, tokio koks yra rodomame video. Daryt reikia savo tempu. Ir kas liečia kelio skausmus, tai darant įtupstus pratimus būtina atsižvelgti į tai, kad kelis neturi išsikišti toliau nei kojos didysis pirštas. Ir aišku, "land softly" Saugokit save, damos
visa sita zinau ir stengiuos taip ir daryt Skauda tik viena keli, bet jauciu kad rimsta jau po truputi. Vistik nesilioviau sportavus. Idomiai, bet sportuojant nejauciu as skausmo kazkodel Gyvenime nesu turejus traumos ar kazkokiu didesniu skausmu sportuodama. Tikiuosi ir neturesiu
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 03, 22:13)
visa sita zinau ir stengiuos taip ir daryt Skauda tik viena keli, bet jauciu kad rimsta jau po truputi. Vistik nesilioviau sportavus. Idomiai, bet sportuojant nejauciu as skausmo kazkodel Gyvenime nesu turejus traumos ar kazkokiu didesniu skausmu sportuodama. Tikiuosi ir neturesiu
su kelenais reikia tikrai atsargiai , man taip buvo uzeje skaudeti kad vos paeejau , sestis sulenkus kelenus net negalejau .. Sustapdziau sporta 2 savaitem , geriau vitaminus , tepiau gliukozamina , ir praejo Aciu dievui po to karto daugiau ir nebeskaudejo..
O kokia tema radau, man visai tinkama, ar priimsit? laba diena visoms tik as sportuoju be tu vaizdeliu, pati pasirinkus pratimu, masazini lanka suku, steperi turiu, hantelius prie sporto zinoma mityba sureguliuota+ proteino kokteiliai
Ir vel retai pasirodanti as su klausymu
Gal sportuojancios su JM body Revolution patars koks yra resistance band ilgis? Bandau uzsisakyti is ebajaus kazka panasaus, ir galvoju ar ten koks nors specialus ilgis? radau 1200cm, ar bus ok? Su paprasta guma kazkaip neissisuku, nes trumpoka sedimiems pratimams uztenka, bet kai reikia stovint traukti, truksta ilgio... gal bus kokiu pamastymu
Gal sportuojancios su JM body Revolution patars koks yra resistance band ilgis? Bandau uzsisakyti is ebajaus kazka panasaus, ir galvoju ar ten koks nors specialus ilgis? radau 1200cm, ar bus ok? Su paprasta guma kazkaip neissisuku, nes trumpoka sedimiems pratimams uztenka, bet kai reikia stovint traukti, truksta ilgio... gal bus kokiu pamastymu
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 06, 08:57)
ne ne ne
Nesigiriant , bet pas mane zymiai grazesnes bandeles , tik idegio biski reiketu
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 12 06, 12:35)
ne ne ne
Man ten net negražios.
Sveikos
Vakar prabėgau 10km Didžiuojuos savim baisiai
Bet va šiandien kaip pervažiuota Arba pervargau biški, arba jau kokios bacilos puola
Vakar prabėgau 10km Didžiuojuos savim baisiai
Bet va šiandien kaip pervažiuota Arba pervargau biški, arba jau kokios bacilos puola