Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

yra ir video plank variation
http://www.youtube.c...h?v=6mV-c3u2KAQ
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visdar sportuoju pagal insanity, bet pradejo skaudet keli viena doh.gif Ir taip jauciu, kad keliai mano silpnoji puse ax.gif Kol kas nelabai skauda, bet nezinau ar sportuot toliau, ar daryt keliu dienu pertrauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 01, 20:41)
Sveikos 4u.gif

Visdar sportuoju pagal insanity, bet pradejo skaudet keli viena doh.gif Ir taip jauciu, kad keliai mano silpnoji puse  ax.gif Kol kas nelabai skauda, bet nezinau ar sportuot toliau, ar daryt keliu dienu pertrauka g.gif

Būdama Jūsų vietoj Insanity nebedaryčiau, padaryčiau pertrauką ir paieškočiau kažko kito, gal su mažiau šuoliukų, su sąnariais geriau neprisižaisti smile.gif Kol dariau šią mankštą irgi labai bijojau, kad kažko nepradėtų skaudėti, bet tfu tfu tfu, pasisekė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 01, 20:41)
Sveikos 4u.gif

Visdar sportuoju pagal insanity, bet pradejo skaudet keli viena doh.gif Ir taip jauciu, kad keliai mano silpnoji puse  ax.gif Kol kas nelabai skauda, bet nezinau ar sportuot toliau, ar daryt keliu dienu pertrauka g.gif

Labai svarbu daryt pratimus taisyklingai. Visose sporto programose. Ir nesvarbu, kad tempo nepasiekiat, tokio koks yra rodomame video. Daryt reikia savo tempu. Ir kas liečia kelio skausmus, tai darant įtupstus pratimus būtina atsižvelgti į tai, kad kelis neturi išsikišti toliau nei kojos didysis pirštas. Ir aišku, "land softly" Saugokit save, damos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridaaa @ 2013 12 03, 21:28)
Labai svarbu daryt pratimus taisyklingai. Visose sporto programose. Ir nesvarbu, kad tempo nepasiekiat, tokio koks yra rodomame video. Daryt reikia savo tempu. Ir kas liečia kelio skausmus, tai darant įtupstus pratimus būtina atsižvelgti į tai, kad kelis neturi išsikišti toliau nei kojos didysis pirštas. Ir aišku, "land softly" Saugokit save, damos smile.gif

visa sita zinau ir stengiuos taip ir daryt 4u.gif Skauda tik viena keli, bet jauciu kad rimsta jau po truputi. Vistik nesilioviau sportavus. Idomiai, bet sportuojant nejauciu as skausmo kazkodel g.gif Gyvenime nesu turejus traumos ar kazkokiu didesniu skausmu sportuodama. Tikiuosi ir neturesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 12 03, 22:13)
visa sita zinau ir stengiuos taip ir daryt  4u.gif  Skauda tik viena keli, bet jauciu kad rimsta jau po truputi. Vistik nesilioviau sportavus. Idomiai, bet sportuojant nejauciu as skausmo kazkodel g.gif Gyvenime nesu turejus traumos ar kazkokiu didesniu skausmu sportuodama. Tikiuosi ir neturesiu ax.gif

su kelenais reikia tikrai atsargiai , man taip buvo uzeje skaudeti kad vos paeejau , sestis sulenkus kelenus net negalejau .. Sustapdziau sporta 2 savaitem , geriau vitaminus , tepiau gliukozamina , ir praejo smile.gif Aciu dievui po to karto daugiau ir nebeskaudejo.. smile.gif
Atsakyti
O kokia tema radau, man visai tinkama, ar priimsit? bigsmile.gif laba diena visoms biggrin.gif tik as sportuoju be tu vaizdeliu, pati pasirinkus pratimu, masazini lanka suku, steperi turiu, hantelius 4u.gif prie sporto zinoma mityba sureguliuota+ proteino kokteiliai
Atsakyti
smile.gif Ir vel retai pasirodanti as su klausymu biggrin.gif
Gal sportuojancios su JM body Revolution patars koks yra resistance band ilgis? Bandau uzsisakyti is ebajaus kazka panasaus, ir galvoju ar ten koks nors specialus ilgis? radau 1200cm, ar bus ok? Su paprasta guma kazkaip neissisuku, nes trumpoka smile.gif sedimiems pratimams uztenka, bet kai reikia stovint traukti, truksta ilgio... gal bus kokiu pamastymu g.gif
smile.gif
Atsakyti
Labas,
aš jums bandelių atnešiau, ar skanios? g.gif
http://www.balsas.lt...um-2013-dalyves
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 06, 08:57)
Labas,
aš jums bandelių atnešiau, ar skanios? g.gif
http://www.balsas.lt...um-2013-dalyves

ne ne ne schmoll.gif
Nesigiriant , bet pas mane zymiai grazesnes bandeles , tik idegio biski reiketu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 12 06, 12:35)
ne ne ne  schmoll.gif
Nesigiriant , bet pas mane zymiai grazesnes bandeles , tik idegio biski reiketu  blush2.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man ten net negražios.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar prabėgau 10km bigsmile.gif Didžiuojuos savim baisiai bigsmile.gif
Bet va šiandien kaip pervažiuota lotuliukas.gif Arba pervargau biški, arba jau kokios bacilos puola g.gif biggrin.gif
Atsakyti