Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 26, 09:31)
koks paniekinantis pareiškimas  biggrin.gif  žinau aš tai, ir ką? dėl to negaliu stengtis? aš dėl to nepatapau raupsuota visam gyvenimui. jei 10 metų klydau, tai gal kitus 10 metų galiu statyti viską į teisingą kelią, kad likusius 40 metų nugyvenčiau geriau. Toks Jūsų komentaras yra tuščias.

blink.gif As,aisku,atsiprasau,bet nei niekinau taves nei dar kaip kitaip tyciojausi ar saipiausi. blink.gif Cia jau tavo problemos, kad reaguoji neadekvaciai ir ieskai kirminu ten kur ju nera.

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 26, 09:51)
Labą rytą, advokatė jums rašo biggrin.gif Kas čia per pykčiai? g.gif Įtariu, kad o-pa-pa turėjo omenyje tai, kad nemesk sporto dėl pašokusio svorio, nes n žmonių taip darytų ir taip niekada nesusitvarkytų.

...tikrai,daugelis pasakytu,aj susisikau medziagu apykaita nafik stengtis ir isvis ka daryt.
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 11 26, 10:00)
blink.gif As,aisku,atsiprasau,bet nei niekinau taves nei dar kaip kitaip tyciojausi ar saipiausi. blink.gif Cia jau tavo problemos, kad reaguoji neadekvaciai ir ieskai kirminu ten kur ju nera.

norisi išsiplėst, bet juk neverta gadint nei sau, nei kitiems nuotaikos, susilaikysiu rolleyes.gif tiesiog visi mane kala prie kryžiaus konstatuodami tai, ką pasakėt Jūs, lyg aš būčiau durniukė ir pati to nesuprasčiau. Bet aš susitvarkysiu ir savo medžiagų apykaitą, ir savo galvą, ir savo figūrą tongue.gif nes yra žmonių, kurie ne tik konstatuoja, bet ir pataria rolleyes.gif

šalin nesusikalbėjimus, einam sportuot fitness4.gif
user posted image

ir dar svarbu... smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobulėjanti: 26 lapkričio 2013 - 12:00
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 24, 22:23)
Isbandziau nauja cardio, patiko, prakaito buvo, idomi pratimu sistema:

http://www.youtube.c...h?v=fcN37TxBE_s
Papildyta:
Po sitos treniruotes kojos, uzpakalis maloniai skaudejo bigsmile.gif
http://www.youtube.c...h?v=bF4DZd19Nus

O tu per youtube ziuredama sportuoji? Ar esi parsisiuntusi is karkur?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 26, 13:32)
O tu per youtube ziuredama  sportuoji? Ar esi parsisiuntusi is karkur?

per youtube 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Is kur galima atsisiusti 30 days shreda. Cia buvo imesta nuorodele, bet ten kazkoks rusiskas forumas, neskaitau as rusiskai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2013 11 26, 20:45)
Sveikos merginos. Is kur galima atsisiusti 30 days shreda. Cia buvo imesta nuorodele, bet ten kazkoks rusiskas forumas, neskaitau as rusiskai  blush2.gif

yra ir youtube 30 day shred level 1, 2 ir 3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 25, 15:58)
Įtarimą turiu, kad mano organizmas visgi nenori vakarienei kiaušinių ar varškės, nes kol jų nevalgiau, tai geriau svorio atžvilgiu jaučiausi. Aš vis dar ieškau TO savojo mitybos kelio, ir sekasi sunkiai  biggrin.gif 

Paskaitykit (o gal jau skaitėt) šias dvi knygas
http://www.sena.lt/n...yvenimui/451605
https://www.knygos.l...-isvengti-ligu/

Čia parašyta kodėl ir kaip pieno produktai užkemša organizmą (pvz. varškė) ir kuo blogi gyvuliniai baltymai (kiaušinis). Linkiu atrasti sau tinkamą mitybą 4u.gif
Atsakyti
#sveikos 4u.gif

Snd rytinei mankstai padariau 8 min abs , Pries 4 metus kai dariau man atrode sunkoka, o dbr per lengva biggrin.gif
Reik JM 6weeks abs , ten yra ka veikti biggrin.gif
Atsakyti
Labas, vakar pasportavau 1.5 val. buvau gerai pavalgiusi prieš tai, tai energijos buvo sočiai.

Pradžiai T25 alpha cardio, po to programa su svoriais viršuj ir apačiai ir dar 120 sit ups ant suolelio, keista nieko neskauda lotuliukas.gif nors norėčiau, man patinka tas skausmas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, gal pataikiau į temą paklausti biggrin.gif
Gal kas gali rekomenduot kokių pratimukų pilvo raumenims, kurių nereikėtų daryti atsigulus ant nugaros? g.gif Žinau, kad atsispaudimai tinka ir nebežinau daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 28, 09:28)
#sveikos  4u.gif

Snd rytinei mankstai padariau 8 min abs , Pries 4 metus kai dariau man atrode sunkoka, o dbr per lengva  biggrin.gif
Reik JM 6weeks abs , ten yra ka veikti  biggrin.gif

žinau, kad 8 min abs labai populiari, bet taip ir nesu išbandžiusi blush2.gif
štai su JM 6 week 6 pack tikrai yra ko veikti, kai darom antra raudą, kai ji sako double time, man neišeina greitinti visko, darau savo tempu.

Bet niekaip neprisipratinu 2 levelio, jis toks keistas kažkoks, ir pirmas levelis atrodo žymiai sunkesnis rolleyes.gif

Bet tikrai nuo šios programos yra rezultatai drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(liepsnelee @ 2013 11 29, 12:34)
Sveikos, gal pataikiau į temą paklausti  biggrin.gif
Gal kas gali rekomenduot kokių pratimukų pilvo raumenims, kurių nereikėtų daryti atsigulus ant nugaros?  g.gif Žinau, kad atsispaudimai tinka ir nebežinau daugiau  ax.gif

plank variacijos plank

atsispaudimai daugiau rankoms, tricams, krūtinei, na ir šiek tiek pilvui, core.

o kodėl negalite daryti atsiguls? nes dauguma atsigulus yra.

apsilankykite pilvo preso temoje.
Atsakyti
Ačiū Prerija 4u.gif
Atsakyti