Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 25, 10:12)
blink.gif  Jūs nejuokaujat??  blink.gif    aš tada šios temos silpnoji grandis  lotuliukas.gif  vakar insanity buvo pure cardio + abs, tai ta abs darydama galvojau, kad kanopas užversiu  doh.gif 

Svoris kyla ir taip nejuokingai unsure.gif

Cia as silpnoji grandis lotuliukas.gif , siandinea NIEKO nedariau, nera jegu....vaikis atsikele 4 ryto ir nusprende, kad nebereikia miegoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 25, 13:16)
Cia as silpnoji grandis  lotuliukas.gif , siandinea NIEKO nedariau, nera jegu....vaikis atsikele 4 ryto ir nusprende, kad nebereikia miegoti  doh.gif

kaip pazystama smile.gif

As sirguliuoju,tai sportus irgi pristabdziau.
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 11 25, 07:09)
Oho,padirbejai bigsmile.gif

As padarau iki desimt vyrisku blush2.gif ,  bet pekniasdesimt!!! bigsmile.gif

Tai as per karta padarau apie 20, o tada su kelius sekundziu pertraukom ir pailsinimais ranku pabaigiu likusius. Per karta visu 55 as dar neisstenu blush2.gif
Atsakyti
Vistiek nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 25, 13:01)

Tai kad jau PO pms, nes tuo metu pakilusį svorį jam ir nurašinėjau, bet turbūt bėdos kažkur kitur. Įtarimą turiu, kad mano organizmas visgi nenori vakarienei kiaušinių ar varškės, nes kol jų nevalgiau, tai geriau svorio atžvilgiu jaučiausi. Aš vis dar ieškau TO savojo mitybos kelio, ir sekasi sunkiai biggrin.gif aj, dar bėda, kad aš didžiąją gyvenimo dalį su dietom praleidus, matyt organizmas galvoja, kad čia pertauka tarp svorio metimo, jei jau valgau vakare ir reikia viską kaupti kaupti... doh.gif

QUOTE(Albe69 @ 2013 11 25, 14:11)
Tai as per karta padarau apie 20, o tada su kelius sekundziu pertraukom ir pailsinimais ranku pabaigiu likusius. Per karta visu 55 as dar neisstenu blush2.gif

na bet vis tiek, aš nuo kelių jei tiek padaryčiau, tai kitą dieną rankų neatkelčiau biggrin.gif
bet pastebėjau, kad insanity nors dar tik dvi sav. darau, bet rankos atsispaudimus geriau įveikia rolleyes.gif šiandien fit testas, bus matyt kiek apčiuopiamai sustiprėjau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobulėjanti: 25 lapkričio 2013 - 14:11
QUOTE(Albe69 @ 2013 11 25, 13:11)

Tada normaliai. Su pertraukom lengviau biggrin.gif
Bet tu šaunuolė ir sekmadieniais netinginiauji. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 25, 13:58)
na bet vis tiek, aš nuo kelių jei tiek padaryčiau, tai kitą dieną rankų neatkelčiau  biggrin.gif
bet pastebėjau, kad insanity nors dar tik dvi sav. darau, bet rankos atsispaudimus geriau įveikia  rolleyes.gif  šiandien fit testas, bus matyt kiek apčiuopiamai sustiprėjau  bigsmile.gif

Jei jau padarytum, tai pakeltum tu tas rankas, niekur nedingtum. Su skausmu, bet pakeltum. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 11 25, 15:23)
Tada normaliai. Su pertraukom lengviau  biggrin.gif
Bet tu šaunuolė ir sekmadieniais netinginiauji.  4u.gif

kad man nera skirtumo ar sekmadienis, ar treciadienis. As vistiek nieko neveikiu kiekviena diena (apart sunaus auginimo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 25, 14:58)
Tai kad jau PO pms, nes tuo metu pakilusį svorį jam ir nurašinėjau, bet turbūt bėdos kažkur kitur. Įtarimą turiu, kad mano organizmas visgi nenori vakarienei kiaušinių ar varškės, nes kol jų nevalgiau, tai geriau svorio atžvilgiu jaučiausi. Aš vis dar ieškau TO savojo mitybos kelio, ir sekasi sunkiai  biggrin.gif  aj, dar bėda, kad aš didžiąją gyvenimo dalį su dietom praleidus, matyt organizmas galvoja, kad čia pertauka tarp svorio metimo, jei jau valgau vakare ir reikia viską kaupti kaupti...  doh.gif
na bet vis tiek, aš nuo kelių jei tiek padaryčiau, tai kitą dieną rankų neatkelčiau  biggrin.gif
bet pastebėjau, kad insanity nors dar tik dvi sav. darau, bet rankos atsispaudimus geriau įveikia  rolleyes.gif  šiandien fit testas, bus matyt kiek apčiuopiamai sustiprėjau  bigsmile.gif

Nepyk kad grubiai, bet esi susivariusi medziagu apykaita,deja.
Atsakyti
Dariau sivakara Jm 30 days shreda 3 lygi, tai buvo sunkoka, nors laikas labai greitai prabego. Po to savo programele 12 week dar padariau, patinka jausmas rankose dabar lotuliukas.gif

Su mityba tikrai reikia atrasti savo kelia, as pva negaliu pieno baltymu, gliuteno negaliu, tai pasirinkimai labai riboti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 11 25, 18:53)
Nepyk kad grubiai, bet esi susivariusi medziagu apykaita,deja.

koks paniekinantis pareiškimas biggrin.gif žinau aš tai, ir ką? dėl to negaliu stengtis? aš dėl to nepatapau raupsuota visam gyvenimui. jei 10 metų klydau, tai gal kitus 10 metų galiu statyti viską į teisingą kelią, kad likusius 40 metų nugyvenčiau geriau. Toks Jūsų komentaras yra tuščias.
Atsakyti
Labą rytą, advokatė jums rašo biggrin.gif Kas čia per pykčiai? g.gif Įtariu, kad o-pa-pa turėjo omenyje tai, kad nemesk sporto dėl pašokusio svorio, nes n žmonių taip darytų ir taip niekada nesusitvarkytų.
Atsakyti