Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

O man kojos dreba , nezinau kaip ryt paeisiu biggrin.gif valanda su puse salei , pameginau boksuotis, tai nuvare nuo koju mane .. Po sales , dar 1val zumboi .. biggrin.gif Padirbejau snd kaip reikiant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūšis @ 2013 10 08, 00:14)
He, ar kuri bandet?

http://www.bodyrock....me-challenge-1/

Perziurejau trumpai video, tai treniruote panasi i NTC kur as darau  ax.gif

Persalau, nosis varva ir gerkle skauda  doh.gif bijojau daryt trenke, bet kazkaip labai stipriai sportavosi, gal isprakaituosiu ta zaraza  biggrin.gif

Sveikos,
aš tai jos būdo, manierų tiek nepernešu, kad negalėčiau nieko pagal ją daryti biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip ziuriu, kad cia daugiau sportuojanciu salese nei namuose....
Atsakyti
Kaip pavydžiu, kad galit sau leisti 2,5 val sportuoti kartais verysad.gif Aš tai su savo T25 draugauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 10 08, 11:41)
Kazkaip ziuriu, kad cia daugiau sportuojanciu salese nei namuose....

Vienas kitam netrukdo. biggrin.gif

Mano tobulas šeštadienis buvo šis: 2val sporto ant ledo. Poilsis: kaštonų rinkimas, o tada vakare valanda sporto su dukrom wub.gif Bet jau tikrai jautės, kad gerai pasportavau. ax.gif
Atsakyti
Kur visos sportininkes dingusios?? g.gif Ant rudens , si temute ziuriu is vis apmire .. unsure.gif

Atsakyti
Sveikos sportuojančios 4u.gif Turiu klausimą dėl T 25 focus... kaip suprasti tą grafiką dešimčiai savaičių? Ar sportuojate 1, paskui 2, 3, 4, 5 savaitę? ar sportuojate dvi savaites pirmą savaitę, dvi savaites antrą savaitę ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 10 13, 15:05)
Sveikos sportuojančios  4u.gif Turiu klausimą dėl T 25 focus... kaip suprasti tą grafiką dešimčiai savaičių? Ar sportuojate 1, paskui 2, 3, 4, 5 savaitę? ar sportuojate dvi savaites pirmą savaitę, dvi savaites antrą savaitę ir t.t.

Tai kad ten nėra nieko dešimčiai savaičių g.gif Yra tik 4 fazės pagal kalendorių, tai ilgiausia fazė - alfa, kuri trunka 5 savaites g.gif jei neklystu smile.gif
Atsakyti
Sportuojame spuortuojame, vel grizau pas jilliana lotuliukas.gif

tik 6 week 6 pack man duoda super rezultat bigsmile.gif us
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 14, 15:10)
Sportuojame spuortuojame, vel grizau pas jilliana lotuliukas.gif

tik 6 week 6 pack man duoda super rezultat bigsmile.gif us

kaip idomu butu pamatyti bigsmile.gif
Man sunkiai su tuo pilvu , kazkas lyg rysketu , bet to riebalo yra vistiek .. , reiketu mityba smarkiai manau susitvarkyti , jai noreciau ..preso .
Man svoris nuo veido vis krenta .. doh.gif is pazystamu gaunu tokiu komentaru kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 10 14, 18:17)
kaip idomu butu pamatyti  bigsmile.gif
Man sunkiai su tuo pilvu , kazkas lyg rysketu , bet to riebalo yra vistiek .. , reiketu mityba smarkiai manau susitvarkyti , jai noreciau ..preso .
Man svoris nuo veido vis krenta ..  doh.gif is pazystamu gaunu tokiu komentaru kad  doh.gif

Sveikos,
man tas tavo avataras tokių gražių formų, kad taip į jį koncentruojuos ir tarsi tu tai būtųm, o po to rašai apie pilvus smile.gif Nesiderina kažkaip biggrin.gif

Aš tai gėda pasakotis unsure.gif Virusioką kažkokį kažkur pagavau (nors man tai nebūdavo būdinga, galbūt stresas savo daro, laikotarpis sunkus...), tai jau 2 dienos be sporto. Galvojau jogą daryti, bet po to apsigalvojau, kad ir tos nereik, užtenka, kad lauke pasivaikščiojau. Reikia tapti vėl ridikėliu, trečiadineį su MB turime savo šventę, bilietai nupirkti, vakaras suplanuotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 10 14, 19:36)
Sveikos,
man tas tavo avataras tokių gražių formų, kad taip į jį koncentruojuos ir tarsi tu tai būtųm, o po to rašai apie pilvus smile.gif Nesiderina kažkaip biggrin.gif

Aš tai gėda pasakotis unsure.gif Virusioką kažkokį kažkur pagavau (nors man tai nebūdavo būdinga, galbūt stresas savo daro, laikotarpis sunkus...), tai jau 2 dienos be sporto. Galvojau jogą daryti, bet po to apsigalvojau, kad ir tos nereik, užtenka, kad lauke pasivaikščiojau. Reikia tapti vėl ridikėliu, trečiadineį su MB turime savo šventę, bilietai nupirkti, vakaras suplanuotas doh.gif

nu neisivaizduok , kad pas mane pilvas iskrites blush2.gif biggrin.gif tik tiek kad jis nera kietas , ir labai plokscias blush2.gif

As snd ilsiuosi nuo sporto , na tik rytine manksta darau kaip keikviena ryta smile.gif
Atsakyti