Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 21, 16:44)
darau kartais killer buns ant tights, tai cia kiekvienas levelis po 10 dienu 4u.gif

4u.gif

Pabaigsiu su ripped, bandysiu kazka kita. Patiko trouble zones ( JM), bet nerandu is kur galeciau parsisiusti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 21 lapkričio 2013 - 16:44
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 21, 17:36)
4u.gif

Pabaigsiu su ripped, bandysiu kazka kita. Patiko trouble zones  ( JM), bet nerandu is kur galeciau parsisiusti...

No more trouble zones
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2013 11 21, 18:23)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tariu pagyriamaji zodi t25 alpha cardio:) atsisiunciau tik viena ta dali,nes Jillian cardio man biski per silpnas. Sugalvojau, kad sportuoju su body revolution bet cardio dienas darau su t25.Buvau nusiteikus jog sunkiai pavilksiu T25, bet net nepastebejau kaip treniruote baiges:)

Motyvacijai,bo temute pritilus:)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gerų pridėjot, neperkarusių smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pameginau siandien insanity, tai patiko thumbup.gif Daaaaug cardio thumbup.gif
Atsakyti
jeeeeeeeezau, net sirdi sudure pamacius tokias foto ....Noreciau ir as tokios figuros, bet itariu, kad man jau cia misija neimanoma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 23, 12:25)
jeeeeeeeezau, net sirdi sudure pamacius tokias foto ....Noreciau ir as tokios figuros, bet itariu, kad man jau cia misija neimanoma... doh.gif

imanoma visa paslaptis mityboje . Kuri pas mane nera ideali ir nebus smile.gif Bet rezultatus matau kunas tvirtas . i raumenuku lyg kazkiek turiu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 23, 15:35)
imanoma  visa paslaptis mityboje . Kuri pas mane nera ideali ir nebus  smile.gif Bet rezultatus matau kunas tvirtas . i raumenuku lyg kazkiek turiu  smile.gif  blush2.gif

Cia tai taip, mityba - visagale...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 23, 13:25)

viskas imanoma, tik reikia nenuleist ranku ir bandyt 4u.gif

Antra diena su insanity, jega thumbup.gif prakaitas bego upeliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 23, 13:51)
Cia tai taip, mityba - visagale...

As maitinciaus grieztai tik tokiu atveju jai ruosciaus varzybom smile.gif o palaikyti nebloga forma , galima ir laisviau maitintis smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas paneles 4u.gif Atsisiunciau as T25 treniruociu programa. sakykit kaip jus sportuojat. nes kaip suprantu ten yra lygiai?kaip isdestot treniruociu programa? blush2.gif
Atsakyti