QUOTE(dovila @ 2013 11 18, 11:04)
jei norisi tik raumenu, darykit body beast manksta.labai labai super.niekad neturejau tiek raumenu, kiek uzsiauginau darydama Body Beast. (aisku netapau kaip tie vyrai-raumenu kalnai).O dariau insanity (visiskai sukudau, bet ir raumenu masei atsiliepe), tada dariau p90x, geris, sutvirtino raumenis, bet neuzaugo didesni, ko as siekiau. po 1 raundo Body Beast graziai susiformavo rankos, atsirado daugiau raumenu, aisku norint turet didesnius raumenukus vieno raundo body beast neuzteks...
Body Beast
ačiū už info
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 16, 19:38)
Norint priaugti raumenu mases, vis tiek reikia siek tiek, nedaug cardio, kad numestum riebalus, taip pamazu didinti sporta su svarmenimis, weight lifting ir tada degs riebalai aplink raumeni ir augs raumenys, jeigu valgysi daugiau, tada dar greiciau augs raumenys, bet reikes labai sporta ziureti, nes kitaip bus nekas. Taip kad geriau valgyti baltyminius produktus ir po truputi auginti raumenis dirbant su svoriais.
As ne profesionale, gal senbuves gali daugiua pakomentuoti, o siaip labai daug naudingos info yra www.bodybuilding.com forume.
dėkui visvien, nežinau kaip dėl kardio, man nė gramo pamesti negalima, o ir esu persistengus su tom treniruotėm klube dar seniau, kažkaip kvapo netekau širdis kalatojosi (per greitai dariau kaip beveik naujokė) nors širdis sveika. Bet gal aš nesuprantu nieko
Papildyta:
QUOTE(Asveja @ 2013 11 18, 21:48)
Sveikutes,
as cia su tokiu klausimuku, noriu pradeti sportuoti namie, svorio numesti nenoriu, tik, noriu, kad kunas tvirtesnis butu, nu ir pagrindien bedele - pilvukas
. Gal galite imesti nuoradele nuo ko pradeti??? Aciu
tas pats