Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 18, 17:26)
Jm sunkiau nei insanity?
keistokai skamba
nebent jus ant cardio labai stipri
man insanity atrodo sunkiau nei JM

Nu vat ir man keistokai susirode.bet ka mes zino, galmergina "ant istvermes" kieta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 18 lapkričio 2013 - 18:58
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 18, 13:58)
Yra Insanity Volum 1 ir Volum 2, truputi skiriasi...

Beje, turiu klausimuka. Ar geriate L karnitina? Skysta ar kapsulemis?

As geriu l karnitina , nusipirkus skysta esu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as cia su tokiu klausimuku, noriu pradeti sportuoti namie, svorio numesti nenoriu, tik, noriu, kad kunas tvirtesnis butu, nu ir pagrindien bedele - pilvukas doh.gif . Gal galite imesti nuoradele nuo ko pradeti??? Aciu
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 18, 19:27)
As geriu l karnitina , nusipirkus skysta esu smile.gif

na ir kam? kad pagreitintu riebaliuku deginima? deja, rimtos mokslines studijos jau seniai irode, kad isgertas ( skystas ar tablete ) l`carnitinas neturi absoluciai jokios istakos nei riebalu deginimo pagreitinimui, nei istvermes sportui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 18 lapkričio 2013 - 23:13
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 18, 17:26)
Jm sunkiau nei insanity?
keistokai skamba
nebent jus ant cardio labai stipri
man insanity atrodo sunkiau nei JM

Man tas treniruotės išdėliojimas ją padaro lengvą ta prasme, kad pavarai pavarai pavarai nuo dūšios (apšilimas), tada tempimo pratimai, per kuriuos atgauni kvapą. o vėliau priklausomai nuo treniruotės, man tos 3-5 intensyvios minutės yra fiziškai sunkios, bet iš visų jėgų padarai ir vėl 30sek. poilsis, man toks tempas priimtinas ir savotiškai malonus rolleyes.gif Žinai, kad atidirbi ir pabaiga čia pat. Aišku vieną kartą dariau PURE CADIO, kur 15 min treniruotė be pertraukėlių, tai taip- ten yra ką veikt, per vidurį paspaudžiau pauzę minutei, nepavežiau schmoll.gif Žodžiu kiekvienam savo rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal zinote kokiu pratimeliu nugarai, tiksliau strenoms?
jei taip ir toliau, is lovos nepakilsiu....del nuolatinio lankstymosi, kelimo, rakina strenas, siek tiek skauda....masazai nepadeda...gal kokie pratimai galvoju padetu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cold play @ 2013 11 19, 10:32)
sveikos 4u.gif
jei taip ir toliau, is lovos nepakilsiu....del nuolatinio lankstymosi, kelimo, rakina strenas, siek tiek skauda....masazai nepadeda...gal kokie pratimai galvoju padetu g.gif  4u.gif

pratimai nugaros skausmui mažinti
Bet gal išsiaiškinkit priežastį iš pradžių, kad labiau sau nepakenktumėte.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 19, 10:37)
pratimai nugaros skausmui mažinti
Bet gal išsiaiškinkit priežastį iš pradžių, kad labiau sau nepakenktumėte.

dekuj 4u.gif
priezasti zinau-darbas su vaikais, daznas lankstymasis, ju pakelimas nuo zemes susilenkus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(cold play @ 2013 11 19, 10:42)
dekuj  4u.gif
priezasti zinau-darbas su vaikais, daznas lankstymasis, ju pakelimas nuo zemes susilenkus ir pan.

aš turėjau omeny fiziologines priežastis, stuburo būklę.
Atsakyti
Esant nugaros skausmui reikia dideli demesi skirti ir pilvo presui wink.gif
O siaip kaip daktarai pasakytu biggrin.gif ne lenktis reikia, o tuptis.
Atsakyti
QUOTE(cold play @ 2013 11 19, 11:32)
sveikos 4u.gif
jei taip ir toliau, is lovos nepakilsiu....del nuolatinio lankstymosi, kelimo, rakina strenas, siek tiek skauda....masazai nepadeda...gal kokie pratimai galvoju padetu g.gif  4u.gif

Rekomenduoju:
http://www.judamkart...kaudant-nugarai
Atsakyti
isivaziavau su Jillian BR, trecia savaite jau,smaguma ax.gif Diedas vakar pareiske,kad tarpas tarp koju atsirado biggrin.gif
Atsakyti