Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(dovila @ 2013 11 18, 11:04)
O dariau insanity (visiskai sukudau, bet ir raumenu masei atsiliepe),

KAIP motyvuoja! jei kas nors dvejoja ar pradėt insanity lieknėjimui ar ne, tai drąsiai skatinu pradėt smile.gif po pirmos savaitės apimtys sumažėjo per kiekvieną matuotą vietą nuo 0,5 iki 1 cm., o juk čia tik 7 dienos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2013 11 15, 21:29)
Na reikia pasitarti  smile.gif
as siaip sportuoju ir stengiuosi maziau valgyti. dabar pagal JM body revolution. Siaip nera lengva nes pora menesiu nieko neveikiau ir nelabai sveikai gyvenau smile.gif
taigi. Dabar siaip kunas atrodo vis graziau, greitai raumenukai atsigauna. Bet as nesu liesa. Ir mane tas nervuoja. As noriu buti kuda. Otrodau vis tiek tokia biski krafty tik kad tvirtesnis kunas o ne riebalai. Jauciu kad svaigstu, bet ar yra kokia galimybe buti liesesniai. Nes keiciant riebaliukus i raumenukus apimtys nedaug sumazeja... esu neauksta 163cm ir sveriu 59kg Arba tiesiog reikia pamilti savo kuna toki koks jis yra...  cool.gif

Jei jau pačiai matos, kad kūnas gražėja, vadinas tikrai gražėja. Bet nenorėk, kad viskas vyktų labai greit. Viskam reikia laiko.

O dėl kūdumo, tai patikėk kg ne viską parodo. Pvz mano sesers KMI yra 18.59, mano 19.47, Ji yra 6cm aukštesnė, svorio skirtumas 2kg, bet jei matuojam apimtis, tai man mane jos mažesnės. Jos beveik visi rūbai man kabo. Bet pvz pas mane jokių šonkaulių nesimato, o pas ją matosi. Taip, kad tas kūdumas pas kiekvieną yra labai individualus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2013 11 18, 11:04)
jei norisi tik raumenu, darykit body beast manksta.labai labai super.niekad neturejau tiek raumenu, kiek uzsiauginau darydama Body Beast. (aisku netapau kaip tie vyrai-raumenu kalnai).O dariau insanity (visiskai sukudau, bet ir raumenu masei atsiliepe), tada dariau p90x, geris, sutvirtino raumenis, bet neuzaugo didesni, ko as siekiau. po 1 raundo Body Beast graziai susiformavo rankos, atsirado daugiau raumenu, aisku norint turet didesnius raumenukus vieno raundo body beast neuzteks...Body Beast

oo ačiū už naują nuorodą, atrodo super 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 11 18, 11:21)
Nu kaip pasakius... iš tikro ta konstrukcija tokia, kad ji tik ant durų apkaltės viršaus užsideda, prilaikoma tik vienos išimamos, neįtvirtintos kažkaip geležėlės... Bet jei nesisiūbuoji kažkaip specialiai ir iš taisyklingos pusės kabiniesi, tai viskas gerai. Vieną kartą nukentėjau, kai užsikabinau iš kitos pusės, prasitempti, pakabėti norėjau doh.gif per aukštai suėmiau rankomis ir kritau su viskuo, geležėlė į ranką pataikė, randukas dar dabar yra. Po to laiko išmokau daryti viską tik tą, kam jis pritaikytas: tik prisitraukimai (plačiau apėmės ir siauriau) ir tik kybant kojų pritraukimai prie pilvo. O kitką jau galima tik ant žemės daryti, papildomai remtis ar pan.

va va, man ir baisu, kad galiu nukristi su visu skresiniu g.gif

QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 18, 11:30)
KAIP motyvuoja! jei kas nors dvejoja ar pradėt insanity lieknėjimui ar ne, tai drąsiai skatinu pradėt  smile.gif  po pirmos savaitės apimtys sumažėjo per kiekvieną matuotą vietą nuo 0,5 iki 1 cm., o juk čia tik 7 dienos  cool.gif

man insanity atrodo beprotiškai sunku, T25 man sunkiau už Jillianą, o insanity nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 18, 11:30)
KAIP motyvuoja! jei kas nors dvejoja ar pradėt insanity lieknėjimui ar ne, tai drąsiai skatinu pradėt  smile.gif  po pirmos savaitės apimtys sumažėjo per kiekvieną matuotą vietą nuo 0,5 iki 1 cm., o juk čia tik 7 dienos  cool.gif

man po pusantro menesio insanity pradejo matytis "kaladeles"ant pilvo (6pack biggrin.gif) buvau be galo patenkinta, nes niekada gyvenime neturejau preso, siaip nestora as buvau bet pilvas tai neduok die, niekad nepavyko atsikratyt lasininiu spurgu, po insanity galejau drasiai vaiksciot su bikini (gyvenime nedevejau bikini pries tai)....db vel pradedu insanity, nes apsileidau kaip reikalas :/
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 18, 11:49)
man insanity atrodo beprotiškai sunku, T25 man sunkiau už Jillianą, o insanity nebandžiau.

drinks_cheers.gif man ir kazkaip sunku atrodo, nors nebandziau

QUOTE(dovila @ 2013 11 18, 12:32)
man po pusantro menesio insanity pradejo matytis "kaladeles"ant pilvo (6pack biggrin.gif) buvau be galo patenkinta, nes niekada gyvenime neturejau preso, siaip nestora as buvau bet pilvas tai neduok die, niekad nepavyko atsikratyt lasininiu spurgu, po insanity galejau drasiai vaiksciot su bikini (gyvenime nedevejau bikini pries tai)....db vel pradedu insanity, nes apsileidau kaip reikalas :/

pas mane irgi didziausia beda pilvas. Butu smagu jo atsikratyt. Jei jau visos taip giriat ta insanity gal reiks ir man pamegint g.gif bet itariu s... gausis, nes gyvenu 5 aukste ir mazam butuke

Kolkas darau JM Ripped in 30, jau antra savaite pradejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 18, 12:49)

Man insanity lengviausias ir tinkamiausias iš visų bandytų, pvz Jillianos treniruotės man sunkiai įveikiamos unsure.gif

QUOTE(dovila @ 2013 11 18, 13:32)

ooo rezultatai thumbup.gif aš tokių stebuklų nesitikiu, visgi yra vietų, kur pratimą bandau "išgimdyti" bent panašiai, nes tokių, kaip atsispaudimų pilnų aš nepadarau, tai varau nuo kelių blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 18, 14:19)
Man insanity lengviausias ir tinkamiausias iš visų bandytų, pvz Jillianos treniruotės man sunkiai įveikiamos  unsure.gif
ooo rezultatai  thumbup.gif  aš tokių stebuklų nesitikiu, visgi yra vietų, kur pratimą bandau "išgimdyti" bent panašiai, nes tokių, kaip atsispaudimų pilnų aš nepadarau, tai varau nuo kelių  blush2.gif  biggrin.gif

uoj as irgi nuo keliu darydavau atsispaudimus, arba jei ne nuo keliu tai pusinius (nesispaudziu iki grindu), darau kaip galiu, aisku stengiuos kiek galima teisingiau daryt bet jei nepavyksta neimu labai i galva, darau ka galiu.svarbu stengtis,daryt kasdien o kad ten 100 procentu visko nepadarai tai nebeda.is pradziu as padarydavau tik apie 50 procentu taisyklingai, kaip tie sportininkai daro, paskui jau apie 80 procentu smile.gif
Atsakyti
Jillian sunkiau nei insanity? unsure.gif priminkit,o insanity tai vien kardio?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 11 18, 15:07)
Jillian sunkiau nei insanity? unsure.gif  priminkit,o insanity tai vien kardio?

Insanity sunkiau smile.gif
Atsakyti

man tai insanity sunkiau nei Jillian smile.gif dariau as Jillian shred, bet ne taip sunku buvo..insanity vien kardio, dar yra insanity asylum, ten kardio ir svoriai:)
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2013 11 18, 15:35)
man tai insanity sunkiau nei Jillian smile.gif dariau as Jillian shred, bet ne taip sunku buvo..insanity vien kardio, dar yra insanity asylum, ten kardio ir svoriai:)

Yra Insanity Volum 1 ir Volum 2, truputi skiriasi...

Beje, turiu klausimuka. Ar geriate L karnitina? Skysta ar kapsulemis?
Atsakyti
QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 18, 14:19)
Man insanity lengviausias ir tinkamiausias iš visų bandytų, pvz Jillianos treniruotės man sunkiai įveikiamos  unsure.gif
ooo rezultatai  thumbup.gif  aš tokių stebuklų nesitikiu, visgi yra vietų, kur pratimą bandau "išgimdyti" bent panašiai, nes tokių, kaip atsispaudimų pilnų aš nepadarau, tai varau nuo kelių  blush2.gif  biggrin.gif

Jm sunkiau nei insanity?
keistokai skamba
nebent jus ant cardio labai stipri

man insanity atrodo sunkiau nei JM
Atsakyti