Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

Jau tris dienas iš eilės darau Insanity, ir ką galiu pasakyti - įsimylėjau thumbup.gif tobuliausias sportas namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 14, 11:38)
Jau tris dienas iš eilės darau Insanity, ir ką galiu pasakyti - įsimylėjau  thumbup.gif  tobuliausias sportas namie  thumbup.gif

Kaimynai nesiskundzia, lempos nelinguoja ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 14, 12:36)
Kaimynai nesiskundzia, lempos nelinguoja ?  biggrin.gif

Gelbėja tai, kad gyvenu pirmam aukšte biggrin.gif o kaimynai už sienos, kurie girdi šuoliukus- pakentės, aš naktimis jų rusišką muziką kenčiu biggrin.gif
Atsakyti
Sazininkai sia savaite atidirbau su JM ripped 30. P-W1, An-W2, Tr-W3, Kt-W4, Penk-W1. Jauciuosi kaip gerai sudauzyta biggrin.gif .
Atsakyti
Na reikia pasitarti smile.gif
as siaip sportuoju ir stengiuosi maziau valgyti. dabar pagal JM body revolution. Siaip nera lengva nes pora menesiu nieko neveikiau ir nelabai sveikai gyvenau smile.gif
taigi. Dabar siaip kunas atrodo vis graziau, greitai raumenukai atsigauna. Bet as nesu liesa. Ir mane tas nervuoja. As noriu buti kuda. Otrodau vis tiek tokia biski krafty tik kad tvirtesnis kunas o ne riebalai. Jauciu kad svaigstu, bet ar yra kokia galimybe buti liesesniai. Nes keiciant riebaliukus i raumenukus apimtys nedaug sumazeja... esu neauksta 163cm ir sveriu 59kg Arba tiesiog reikia pamilti savo kuna toki koks jis yra... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobulėjanti @ 2013 11 12, 12:44)
nu ir fainai! pas mane per šlaunį 58 cm., kaip pas manekenes per liemenį  lotuliukas.gif  Vakar pasisvėriau, nusifotkinau iš visų pusių, išsimatavau apimtis ir startavau su insanity (toks vyrukas veda treniruotę) shaun T insanity ar kaip vadinasi, nepamenu  g.gif  sudaryta programa sportuot 6 d. per sav., o sekmad laisvas, tai startuosiu, berods 10-čiai savaičių yra programa, tai jungiuosi į sportuojančių namuose gretas  drinks_cheers.gif 

p.s. vasarą truputį bėgiojau, mindavau elipsinį treniruoklį namie kai atvėso, bet rezultatų apčiuopiamų aišku nėra, dabar peržiūrėjau mitybą ir va su sportu gal bus koks rezultatas  ax.gif

labas smile.gif na idomu bus, jei pasidalinsi savo pasiekimais. as darau sita programa, liko 3 savaites su trupuviu ir nenumeciau nei vieno gramo, o tik priaugau, bet rubai gulasi zymiai graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2013 11 15, 20:29)
Na reikia pasitarti  smile.gif
as siaip sportuoju ir stengiuosi maziau valgyti. dabar pagal JM body revolution. Siaip nera lengva nes pora menesiu nieko neveikiau ir nelabai sveikai gyvenau smile.gif
taigi. Dabar siaip kunas atrodo vis graziau, greitai raumenukai atsigauna. Bet as nesu liesa. Ir mane tas nervuoja. As noriu buti kuda. Otrodau vis tiek tokia biski krafty tik kad tvirtesnis kunas o ne riebalai. Jauciu kad svaigstu, bet ar yra kokia galimybe buti liesesniai. Nes keiciant riebaliukus i raumenukus apimtys nedaug sumazeja... esu neauksta 163cm ir sveriu 59kg Arba tiesiog reikia pamilti savo kuna toki koks jis yra...  cool.gif

Na mano ugis toks pat , ir svori skiriasi tik 1kg maziau . Bet as sau neatrodau putli . Na jai tu nori atrodyti tikrai kudai ,manau reikia, pasirinkti tokia programa , tik svorio metimui .. smile.gif
Atsakyti
Hm, o aš jau save laikiau sunkių kaulų. Aš centimetru ar porą aukštesnė ir sveriu dar mažiau, o iki kūdenos man dar toli. Taip kad stenkitės merginos biggrin.gif Mityboje visas reikalas. Po nedaug ir dažnai! Idealiu atveju reikia mesti mėsas ir visus pienus lauk per bortą taipogi (žinau, kad labai sunku), apie saldumynus jau nekalbant, nebent tik juodas šokoladas kartais.
Atsakyti
O as antra diena be sporto verysad.gif

Snd nuo ryto galva svaigo , net i darba neisejau .. doh.gif Vakare buvau poliklinikoi , tai spaudimas mazas .. 60-90 ..

Visi man sako kad reikia man poilsio , bet as nesijauciu pavargusi . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2013 11 15, 22:29)
Na reikia pasitarti  smile.gif
taigi. Dabar siaip kunas atrodo vis graziau, greitai raumenukai atsigauna. Bet as nesu liesa. Ir mane tas nervuoja. As noriu buti kuda. Otrodau vis tiek tokia biski krafty tik kad tvirtesnis kunas o ne riebalai. Jauciu kad svaigstu, bet ar yra kokia galimybe buti liesesniai. Nes keiciant riebaliukus i raumenukus apimtys nedaug sumazeja... esu neauksta 163cm ir sveriu 59kg Arba tiesiog reikia pamilti savo kuna toki koks jis yra...  cool.gif

Pagal skaiciukus tai tai man cia viskas gerai.O siaip tai,jei nori lieknet,tvarkaisi su mityba.Pagrinde baltymai ir teisingi angliavandeniai(darzoves).Meti laukant cukrus,miltus.Vaisius rinkis su kuo maziau cukraus ir jei labai norisi tik ryte.O geriausia butu isvis kuriam laikui ju atsisakyti.
Papildyta:
Jei skaitai rusiskai cia geras straipsnis My Webpage jei neskaitai, issiversk gugles pagalba.As tokiu principu baigiu nukratyt savo 15kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 16 lapkričio 2013 - 09:52
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 16, 00:26)
O as antra diena be sporto  verysad.gif

Snd nuo ryto galva svaigo , net i darba neisejau .. doh.gif Vakare buvau poliklinikoi , tai spaudimas mazas .. 60-90 ..

Visi man sako kad reikia man poilsio , bet as nesijauciu pavargusi . smile.gif

gal 90/60? nes 60/90 tai jau butum pusiau lavonas ir su aparatais pajungta g.gif

mano nuolatinis, pastovus yra 85/90 spaudimas, kava geriu rytais ir kaip silpna buna mirksiukas.gif

dariau sita http://www.youtube.c...h?v=bF4DZd19Nus tai kaip sikna skaudejo, bet man patinka tas skausmas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 15, 15:28)
Sazininkai sia savaite  atidirbau  su JM ripped 30. P-W1, An-W2, Tr-W3, Kt-W4, Penk-W1. Jauciuosi kaip gerai sudauzyta  biggrin.gif .

o kaip tavo T25? o JM ripped in 30 , juk workoutus reikia daryti po 7 dienas, tada pereiti prie kito? ne? gal as klystu? Man ripped in 30, pasirode sunkesnis uz JM 30 days of shred
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 16, 10:43)
gal 90/60? nes 60/90 tai jau butum pusiau lavonas ir su aparatais pajungta g.gif

mano nuolatinis, pastovus yra 85/90 spaudimas, kava geriu rytais ir kaip silpna buna mirksiukas.gif

dariau sita http://www.youtube.c...h?v=bF4DZd19Nus tai kaip sikna skaudejo, bet man patinka tas skausmas thumbup.gif

nu tas kur mazesnis turi kur turi buti , tai 60. o didesnis 90 .
As seip kavos niekad negeriu , bet dbr pradesiu gert . Tai man yra buves 45-85 doh.gif
As snd stengsiuos pasportuot , nes jauciuosi gerai bigsmile.gif
Atsakyti