Sveiki. Na parsisiunciua JM ripped in 30 days. Vakar dariau W1, siandiena W2, pries treniruote isgeriau L-carnitino, tai galiu paskayti, kad po abieju treniruociu buvau gerai silta, siandiena net nugara slapia buvo. Man ta ripped programa pasirode daug sunkesne negu shred. nzn gal cia tik man taip atrodo.
QUOTE(Mopsyte @ 2013 11 12, 11:23)
Sveiki. Na parsisiunciua JM ripped in 30 days. Vakar dariau W1, siandiena W2, pries treniruote isgeriau L-carnitino, tai galiu paskayti, kad po abieju treniruociu buvau gerai silta, siandiena net nugara slapia buvo. Man ta ripped programa pasirode daug sunkesne negu shred. nzn gal cia tik man taip atrodo.
o man lengvesne
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 08, 18:02)
O mano slaunys 50,5cm , kai pradejau sportuoti , buvo 55
nu ir fainai! pas mane per šlaunį 58 cm., kaip pas manekenes per liemenį Vakar pasisvėriau, nusifotkinau iš visų pusių, išsimatavau apimtis ir startavau su insanity (toks vyrukas veda treniruotę) shaun T insanity ar kaip vadinasi, nepamenu sudaryta programa sportuot 6 d. per sav., o sekmad laisvas, tai startuosiu, berods 10-čiai savaičių yra programa, tai jungiuosi į sportuojančių namuose gretas
p.s. vasarą truputį bėgiojau, mindavau elipsinį treniruoklį namie kai atvėso, bet rezultatų apčiuopiamų aišku nėra, dabar peržiūrėjau mitybą ir va su sportu gal bus koks rezultatas
QUOTE(Albe69 @ 2013 11 12, 12:31)
o man lengvesne
Va matai kaip skirtingai. Ryt bandysiu daryti W3. Ziuresiu......Nors pagal viska reiketu daryti viska is eiles, Week 1, Week 2...bet kad nebutu monotonijos as bandysiu kasdiena vis kita daryti.
liaskingoji mergina http://www.youtube.c...h?v=KN8bKlprQ1c
Ir sitam filmuke man pas ja preso nesimato, o riebaliukas ir ant pilvo, ir ant liasku
Man jos figūra tokia grynai vadinamųjų latinų tipo, dydelė šikna, ir riebalų nemažai, bet va pati kūno forma - smėlio laikrodžio Bet kaip ji gali būti fitneso modelis niekaip nesuprantu
Man ji visa tokia minksta...
QUOTE(gitulia @ 2013 11 13, 00:39)
Ir sitam filmuke man pas ja preso nesimato, o riebaliukas ir ant pilvo, ir ant liasku
sutinku ir aš dabar
rieboka, bet palyginus su kitomis riebokomis, tai šita daili ir sultinga
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 13, 08:57)
sutinku ir aš dabar
Nu, kad daili, nesiginciju, bet bandau suprast,kam tokios staiposi ant viso svieto su kameromis po apatiniais? Demesio trukumas?
QUOTE(gitulia @ 2013 11 13, 10:14)
Nu, kad daili, nesiginciju, bet bandau suprast,kam tokios staiposi ant viso svieto su kameromis po apatiniais? Demesio trukumas?
Tai negi darys sporto video ir apsivilks tympes ir marškinėlius.. Paskaitykit kokie komentarai po straipsniu vien, dėmesio susilaukė ne jos pratimai ar raumenys
Šiaip kaip moters man jos figūra daili, bet kaip sportininkės - ne
Na va as ta ir turejau omenyje, kad sie video visiskai nesusije su raumenim, sporto- efektyvios mankstos pamokelem, ant tokiu video turetu but zenklas N-18