Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 09, 00:49)
Aciu uz nuoroda , reikes pabandyti .  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
as sportuoju nuo geguzes .  smile.gif musu sitacijos labai panasios ir svoris ir apimtys . Tik kad as zemesne  smile.gif
Drauges snd pas mane atejo , gerem kavos , pasveikino su gimtadieniu , tai kai pasakiau kiek  sveriu isiziojo abi biggrin.gif mane kad zymiai maziau  biggrin.gif

tai riebalinis audinys mazeja, raumenys dideja, o issoreje neatrodai riebi thumbup.gif

su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 08, 23:03)
pilvukas atsikises  schmoll.gif ? pas ja net V - HOLE matosi thumbup.gif

http://www.girlswith...l/308975903.jpg
Na man antroje foto matosi apvalus atsikises pilvukas. Na nebent poza nedekinga kokia nors g.gif
Atsakyti
su gimtadieniu Karalinda 4u.gif
Atsakyti
aciu panikes mirksiukas.gif

As visai noreciau begti i lauka prasibegti , bet kad labai salta doh.gif biggrin.gif jau labai senai bebegau lauke smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na labai jau figūringa ta anksčiau įmesta mergina blush2.gif Man kiek per daug, lieknas kūnas gražiau atrodo smile.gif

Kokie jūsų atsiliepimai būtų apie body revolution? Ypač aktualu lyginant su Insanity, kokie pliusai ir minusai, galvoju pabandyti smile.gif atrodo rimta programa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 09 lapkričio 2013 - 16:38
QUOTE(Ixora @ 2013 11 09, 16:00)
Sveikos, na labai jau figūringa ta anksčiau įmesta mergina blush2.gif Man kiek per daug, lieknas kūnas gražiau atrodo smile.gif

Kokie jūsų atsiliepimai būtų apie body revolution? Ypač aktualu lyginant su Insanity, kokie pliusai ir minusai, galvoju pabandyti smile.gif atrodo rimta programa

sveika, man labai idomu
kas ta body revoliution? gal galima placiau, kur paskaityti apie sia programa.
Atsakyti
QUOTE(thebestlady @ 2013 11 10, 14:38)
sveika, man labai idomu
kas ta body revoliution? gal galima placiau, kur paskaityti apie sia programa.

Jillian Michaels body revolution, jei neklystu programa trunkanti 60 dienų smile.gif internete informacijos pilna, jei skaitot angliškai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As dabar pradejau Jillian Michaels ripped in 30 days. Panasu i 30 day shred, bet man patinka kad cia konkreciai 4 treniruotes 4 savaitems yra thumbup.gif Pirmos savaites treniruote gan lengvoka sakyciau ax.gif
Atsakyti
Man su Jillian sportuojančių merginų figūros labai gražios tame ripped in 30, dar pamenu iš 30 days shred Anita ir Natalie, jei gerai pamenu wub.gif Ko gero ten man kūno idealas: lieknos ir raumeningos, bet neišsipūtusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 09, 17:00)

Dar tik savaite su BD, anksti kalbet apie pliusus ir minusus.Nors,tiesa,per pirma savaite jokiu minusu neislindo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 09, 00:49)
Drauges snd pas mane atejo , gerem kavos , pasveikino su gimtadieniu , tai kai pasakiau kiek  sveriu isiziojo abi biggrin.gif mane kad zymiai maziau  biggrin.gif

Su Gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

Kas dėl svorio, tai aš jei kam pasakau, kiek sveriu, tai dažniausiai nustemba. Visad galvoja, kad sveriu mažiau. lotuliukas.gif Sesė mano sveria 2kg daugiau, yra aukštesnė, bet kai pasimatuojam apimtys, pas mane jos mažesnės.
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 11 11, 08:56)

Kas dėl svorio, tai aš jei kam pasakau, kiek sveriu, tai dažniausiai nustemba. Visad galvoja, kad sveriu mažiau.  lotuliukas.gif Sesė mano sveria 2kg daugiau, yra aukštesnė, bet kai pasimatuojam apimtys, pas mane jos mažesnės.

pas mane panasi situacija. Visada sveriau daugiau nei kiti galvodavo, na bet pas mane kaulai gan sunkus istikro. Vasara sveriau 64-65, dabar sveriu 67 kg, bet apimtys tos pacios ax.gif
Atsakyti