Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namie

Ty kad cia tik atskiras kuno dalis gali apziuret, o kaip ta figura atrodo visumoj man tai nelabai aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 11 08, 10:48)
o man negraži. ax.gif  Labai jau storos šlaunys. Jei ne šlaunys, tai kitaip galvočiau.  blink.gif

drinks_cheers.gif Man irgi negrazi, leskos masyvios, pilvukas atsikises. Pati masyvias kojas turiu, kurios mane nervuoja ir daznai i dzinsus , kelnes netelpa, tai man negrazu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2013 11 05, 00:20)
oho!!! cia tai lygis!!! huh.gif
Del to lanko... as vis svarstau pirkti ji ar ne... Man kai visi apie tas melynes pripasakojo, as bijau kad gal ten man vidaus organus atmus  mastau.gif NEs kai viena kart pabandziau ziauriai skaudziai pasirode... Arba gal pirus kartus apsivinioti kuo nors reikia...

Del lanko....nors as pati namie lanko neturiu, bet viena karta pabandziua sporto klube pasukti ta lanka su bumbulais is vidaus, sukau gal kokias 15 min, nes buvo laiko iki trenkes ir nieko - nei melyniu nei ka, tikriausiai oda baisiai stora smile.gif
Galvoju gal i namus lanka nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 08, 11:07)
O merginos , kokios jusu slaunu apimtys ?  smile.gif

pas mane 54 cm ax.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 11 08, 13:42)
drinks_cheers.gif  Man irgi negrazi, leskos masyvios, pilvukas atsikises. Pati masyvias kojas turiu, kurios mane nervuoja ir daznai i dzinsus , kelnes netelpa, tai man negrazu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif man ir nelabai smile.gif

Isbandziau siandien T25 cardio, tai neee, nepatiko schmoll.gif per daug suoliuku man. Jau geriau su Jillian sportuosiu, man ji labiau prie sirdies biggrin.gif
Atsakyti
Siandiena pirma karta sioje savaiteje sportavau , esu kalta, kalta, bet taip jau iseina, kai mazius naktimis miegoti nenori. Norejau pasokineti pagal F25, bet jegu uztejo tik JM shred.
Atsakyti
As snd iki miesto 3km nuejau , visad i kalna doh.gif smile.gif
Parduotuvei svetimas vyras darbuotojas , man sako tu gero sportuoji , sakau na taip . Sako matosi matosi , tai visa blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 02, 12:31)
Mopsyte, uzsuk i tema paleo 4u.gif del svorio cia.

Domejausi, skaiciau. Pastaruoju metu apie ja daug rasoma.
Virtuve - man peilis, tai net neisivaizduoju kokius patiekalus reiketu darytis.
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 08, 17:23)
As snd iki miesto 3km nuejau , visad i kalna  doh.gif  smile.gif
Parduotuvei svetimas vyras darbuotojas , man sako tu gero sportuoji , sakau na taip . Sako matosi matosi , tai visa  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Cia komplimentas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 08, 17:23)
As snd iki miesto 3km nuejau , visad i kalna  doh.gif  smile.gif
Parduotuvei svetimas vyras darbuotojas , man sako tu gero sportuoji , sakau na taip . Sako matosi matosi , tai visa  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Bet kaip fajna, kai nepazystami zmones pradeda girt,reiskias razultatai matomi ne tik tau vienai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2013 11 08, 15:45)
Bet kaip fajna, kai nepazystami zmones pradeda girt,reiskias razultatai matomi ne tik tau vienai thumbup.gif

Tikrai malonu isgirsti , salei irgi nugirdau apie mano dubsi , kaip kalbejo du vyrukai, jie galvojo kad as nesuprantu ju kalbos bet deja .. biggrin.gif Is raudo vyrukas tik, kai lepeteljau kad as viska suprantu biggrin.gif

O mano slaunys 50,5cm , kai pradejau sportuoti , buvo 55 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 08, 19:02)
Tikrai malonu isgirsti , salei irgi nugirdau apie mano dubsi , kaip kalbejo du vyrukai, jie galvojo kad as nesuprantu ju kalbos bet deja .. biggrin.gif Is raudo vyrukas tik, kai lepeteljau kad as viska suprantu  biggrin.gif

O mano slaunys 50,5cm , kai pradejau sportuoti , buvo 55 bigsmile.gif

Šaunuolė thumbup.gif rezultatai thumbup.gif
Vadinasi čia jau trečias lygis biggrin.gif Sakoma pirmas lygis, kai pati pastebi pokyčius, antras lygis, kai pastebi artimi žmonės ir trečias - kai pagiria svetimi 4u.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 11 08, 11:26)
Matomai tus pacius puslapius ziurinejam , nes sitanuotrauka vakar maciau  biggrin.gif grazi smile.gif
Klausyk kokia ten programele darai 12 savaiciu su svoriais ?  mirksiukas.gif

sita http://www.simplyshr...ning-guide.html toliau pavaryk su pele:)

sportuoju nuo 2013 m. kovo menesio, buvau nukritusi iki 57 vienu metu (isviso nukrito apie 7 kg.), dabar sveriu 59, itariu, kad priaugau raumenu g.gif bet nesijaudinu del to, nes kunas tvirtas
O tos slaunys, uzpakalis dideli pas ta mergina, turbut del itupstu su dideliais svoriais, nes peciai, virsus jos palyginti "kudas" g.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2013 11 08, 14:42)
drinks_cheers.gif  Man irgi negrazi, leskos masyvios, pilvukas atsikises. Pati masyvias kojas turiu, kurios mane nervuoja ir daznai i dzinsus , kelnes netelpa, tai man negrazu  lotuliukas.gif

pilvukas atsikises schmoll.gif ? pas ja net V - HOLE matosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 08 lapkričio 2013 - 22:59
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 08, 22:03)
sita http://www.simplyshr...ning-guide.html toliau pavaryk su pele:)

sportuoju nuo 2013 m. kovo menesio, buvau nukritusi iki 57 vienu metu (isviso nukrito apie 7 kg.), dabar sveriu 59, itariu, kad priaugau raumenu g.gif bet nesijaudinu del to, nes kunas tvirtas
O tos slaunys, uzpakalis dideli pas ta mergina, turbut del itupstu su dideliais svoriais, nes peciai, virsus jos palyginti "kudas" g.gif

Aciu uz nuoroda , reikes pabandyti . mirksiukas.gif mirksiukas.gif
as sportuoju nuo geguzes . smile.gif musu sitacijos labai panasios ir svoris ir apimtys . Tik kad as zemesne smile.gif
Drauges snd pas mane atejo , gerem kavos , pasveikino su gimtadieniu , tai kai pasakiau kiek sveriu isiziojo abi biggrin.gif mane kad zymiai maziau biggrin.gif
Atsakyti