Netikruosius Kijevo kotletų pakaitalus gaminu iš faršo. Per pusę sumaišau kiaulienos ir vištienos arba kalakutienos faršus. Į mėsą įberiu vegetos, smulkintų petražolių, truputį maltų juodųjų pipirų, įmušu 1 kiaušinį. Į kotletuko vidų dedu gabalėlį sviesto ir picarelos sūrio( sūris pagal skonį). Kotletukas pailgos formos, pavilgau į kiaušinio plakinį ir džiuvėsius, tai darau 2 kartus. Dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų, kepti ant nedidelės ugnelės. Pabandykite, sėkmės
Pagaminu padažiuką: lygiomis dalimis švelnus majonezas ir grietinė, įdedu švelnaus Suslavičiaus kečiupo pagal skonį, įspaudžiu skiltelę česnako ir įberiu trupučiuką malto čili pipiro, masę išmaišau. Tnka ant keptų kotletukų ir virtų arba keptų bulvyčių, skanaus