Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

Dar kazkada per tv rode seriala ir ziurejau su Tatjan Arngolc

И все-таки я люблю 2006

labai patiko... man ji per ta filma ir patiko thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 09 30, 13:53)
''Семейные обстоятельства'' /2013/
''Легальный допинг'' /2013/
"Легальный допинг" - "Утро с Вами"
''Без права на выбор''  /2013/

aciu uz naujienas 4u.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 09 30, 16:33)
Šiandien daktarė paklausė Juliuko plaučiukus,padarė kraujo tyrimus ir viskas nepatiko,tai liepė nuvažiuot persišviest.Ir ką-abipusis plaučių uždegimas  ...

sveikatos maziukui 4u.gif 4u.gif paciai_stiprybes ir kantrybes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 09 29, 19:45)
Mano mažylis bronchitą "pasigavo" sad.gif

sveikatos maziui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 09 29, 21:11)
''Два мгновения любви'' /2013/
''Подари мне немного тепла'' /2013/

aciu uz rekomendacijas 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 09 30, 11:25)
Klausykit temo koleges, noriu pasitarti su jumis.
Bekuriant šią temą, buvo man mintis ....

gera mintis. as pritariu 4u.gif

laba visoms:) o as is liudesio, kad V isvaziavo, tai vakarienei isbandziau internetine FB paskelbta misraine. Labai skani gavos. Valge abu vaikai taip, kad net ausys linko wub.gif cool.gif
atnesiau ir Jums mirksiukas.gif (jei kuri nevalgot slapiankos, tai galit isrinkt ax.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2013 09 30, 17:41)
Pasikartosiu baigiau ka tik ziureti 12 seriju Разведчицы (сериал)
labai patiko is ties vertas 10 balu,ne viena kart suspaude sirdi unsure.gif
user posted image

Sitas geras, MB man irgi ziurejo drinks_cheers.gif

QUOTE(spoorga @ 2013 09 30, 18:23)
Paziurekit, labai fainas filmas... thumbup.gif

O Furceva... g.gif Paziurejau 4 serijas, tai is visu biografiniu filmu, sitas man pats silpniausias blush2.gif Nu net nera noro googlinti ir dometis blush2.gif

Julsita 4u.gif
Atsakyti
Labuka, esu ta žiūrovė už kadro, kuri viską žino apie jūsų gyvenimą šioj temukėj, nuolatos ateinu peržiūrėti naujienų ir nė kiek neatsilieku nuo filmų žiūrėjimo smile.gif
kartu pasidžiaugiu už jus, kaip tarkim Ramsiaus kelione i Piteri ir stulbinančia drąsa vardan tikslo thumbup.gif
paliūdžiu su netektim, kuri neseniai aplankė Sim@ verysad.gif
Bet atėjau čia tuo tikslu, kad padėkoti šio skyrelio senbuvėm ir nuolatinėm narėm už temos puoselėjimą ir jaučiuosi skolinga ir dėkinga, tai nutariau pavaišinti rolleyes.gif beje didžiausias gabalas Visgi wink.gif jos rekomenduojami filmai thumbup.gif
Naminis, pati dariau biggrin.gif
user posted image
o kas saldumynų nelabai mėgsta, tai "po staroi russkoi traditsii" biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Beje, paliečiant Ramsiaus kelionę pas "žaliaaki" tai aš važiuociau pas Makarskį, nes pasirodo anas mano brolis dvynys, gimęs tais pačiais metais, ta patį mėnesį ir tą pačią dieną, bet to, na... žiūriu aš į jį ne kaip į brolį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 30 rugsėjo 2013 - 20:22
“Дурная кровь (Непобеждённая )‘‘ /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1129119

user posted image

Мария Козакова_ дочка Алены Яковлевой
user posted image

user posted image

QUOTE(Sim@ @ 2013 09 30, 20:47)
misraine. Labai skani gavos.
QUOTE(amirrr @ 2013 09 30, 21:35)

Naminis, pati dariau biggrin.gif

Jetusmaaarija, pries nakti tokie kadrai essen.gif Moterys, ar jus sazines turit biggrin.gif Kaaašmar!
Ir misraine gundanti ir saldumynas viliojantis, ir tie lasinukai essen.gif
Gal galit detaliau receptukus (ir misraines ir gardesio) bigsmile.gif
Atsakyti
Naminis Tiramisu:
neturiu receptų darau iš akies viską:
Sausainiai "damų piršteliai" jie mirkomi į šaltą kavą (galima truputį brenduko įpilti) bedame ant indo dugno, toliau sluoksniuojam kremą iš ( sūris maskarponė, plakta grietinėlė, cukrus, vanilinas), sekantis sluoksnis vėl sausainiai išmirkyti kavoje ir vėl kremas, ant viršaus užsijoti karčios kakavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2013 09 30, 20:35)
Labuka, esu ta žiūrovė už kadro, kuri viską žino apie jūsų gyvenimą šioj temukėj, nuolatos ateinu peržiūrėti naujienų ir nė kiek neatsilieku nuo filmų žiūrėjimo smile.gif
kartu pasidžiaugiu už jus, kaip tarkim Ramsiaus kelione i Piteri ir stulbinančia drąsa vardan tikslo  thumbup.gif
paliūdžiu su netektim, kuri neseniai aplankė Sim@  verysad.gif
Bet atėjau čia tuo tikslu, kad padėkoti šio skyrelio senbuvėm ir nuolatinėm narėm už temos puoselėjimą ir jaučiuosi skolinga ir dėkinga, tai nutariau pavaišinti  rolleyes.gif  beje didžiausias gabalas Visgi wink.gif jos rekomenduojami filmai  thumbup.gif
Naminis, pati dariau  biggrin.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
Beje, paliečiant Ramsiaus kelionę pas "žaliaaki" tai aš važiuociau pas Makarskį, nes pasirodo anas mano brolis dvynys, gimęs tais pačiais metais, ta patį mėnesį ir tą pačią dieną, bet to, na... žiūriu aš į jį ne kaip į brolį  lotuliukas.gif

Ojej kaip skanu viskas clap_1.gif Jeigu galima aš jau norėčiau prie stalo essen.gif
Atsakyti
Aš jau visas rusu melodramas per žiūrėjau
Parekomenduokite ką nors ir man
Bet man labai atiko :http://youtu.be/F5uK65NMZKU тариф на любовь
http://youtu.be/_1dPPWmTk7o Одуванчик
http://youtu.be/OVvP8VpdO9Q. Рыжая
http://youtu.be/RkjlOdO_Eik. Новое платье королевой
http://youtu.be/GQ2JwxBK_zU. СемьЯ šitas toks lengvas ir linksmas labai patiko

O šitas mane labai pravirgde - verkiau pse nakties ryte atsikėliau su melynem po akim
Čia tiems kas nori paverkti:))) o gal čia tik aš verkiau nes primene atkarpa mano gyvenimo tai kai pamačiau šita filmą priminė mano istorija ir asiverkiau
http://youtu.be/U0Y6AJSCsvE Я буду Рядом

smile.gif žodžiu jai sudomintu filmai pažiūrėkite,jai nesunku pasidalinkite savo nuomone ir nesvarbu gera ar bloga tiesiog idomu kaip kiti vertina šituos filmus AČIŪ thumbup.gif thumbup.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2013 09 30, 20:35)
Beje, paliečiant Ramsiaus kelionę pas "žaliaaki" tai aš važiuociau pas Makarskį, nes pasirodo anas mano brolis dvynys, gimęs tais pačiais metais, ta patį mėnesį ir tą pačią dieną, bet to, na... žiūriu aš į jį ne kaip į brolį  lotuliukas.gif

Nieko sau doh.gif blink.gif
Atsakyti
paliūdžiu su netektim, kuri neseniai aplankė Sim@  verysad.gif

4u.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 09 30, 21:56)
“Дурная кровь (Непобеждённая )‘‘ /2013/

aciu uz naujiena 4u.gif
Atsakyti

Na nieko sau, tikrai kad dvynys ir ne kitaip biggrin.gif
Simpatiju daug turiu, o dar ir nezinau kas kokiam gale (puseje) yra (gyvena, dirba), tai net nezinau pas ka vaziuociau, butu kaip tai bezdzionei- norisi ir protingo ir grazaus biggrin.gif
QUOTE(amirrr @ 2013 09 30, 22:06)
Naminis Tiramisu:

Aciu, bandysim:4u:
QUOTE(Ramsius @ 2013 09 30, 22:15)
Jeigu galima aš jau norėčiau prie stalo  essen.gif

Prasom pasislinkt essen.gif biggrin.gif
QUOTE(kajola @ 2013 09 30, 22:18)

O kokio daugiau zanro patinka?
Atsakyti
Bet atėjau čia tuo tikslu, kad padėkoti šio skyrelio senbuvėm ir nuolatinėm narėm už temos puoselėjimą ir jaučiuosi skolinga ir dėkinga, tai nutariau pavaišinti  rolleyes.gif 

ACIU UZ VAISES 4u.gif labai miela wub.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 09 30, 21:56)
Ir misraine gundanti ir saldumynas viliojantis, ir tie lasinukai essen.gif
Gal galit detaliau receptukus (ir misraines ir gardesio) bigsmile.gif

misraine_KRABU LAZDELIU IR PEKINO KOPUSTO SALOTOS
(100 g daktariskos desros+200 g krabu lazdeliu+200 g pekino salotos+150 g konservuotu kukuruzu+1 svogunas+1 pomidoras+prieskoniai darzovems+majonezas-grietine).
Viska supjauscius, permaisyti su mazjonezu-grietine, pagardinti prieskoniais 4u.gif ir SKANAUS cool.gif

QUOTE(amirrr @ 2013 09 30, 22:06)
Naminis Tiramisu:

aciu 4u.gif

atsisveikinu ir iseinu i STANiCA 4u.gif gero vakaro pasiliekancioms cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 30 rugsėjo 2013 - 21:47