Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

labas,
vakar bandziau kazka ziuret, bet isjungiau ax.gif snd pradesiu ,,Vangelija", tiksliau jau pradejau.
Atsakyti

Nežinau ar baigiau žiūrėti Ziemskij doktor 4 sezoną 20 ser. doh.gif

Nes pažiūrėjus 18 seriju pagalvojau, kad jau viskas doh.gif . Bet kai baigėsi 20 serija, noriu dar, nes neramu dėl generolo, kaip ten kas blink.gif
Atsakyti
O as per tas dienas, kai lovoj drybsojau, perziurejau "Vosmidisiatyje", jatau, kaip patiko, net nesitikejau, kad toks geras filmas thumbup.gif Nors as studentavau 90taisiais, ale niekas ypatingai nuo tu 80tuju labai nesikeite:barakai buvo tokie patys, budincios analogiskos, vidiakus ziurejom slapta, studentiski tusai, isgertuves, zodziu, smagus studentiskas gyvenimas thumbup.gif
Atsakyti
as guledama lovoj paziurejau gorodskije shpiony-truputi istemptas,bet nieko,o dabar baigiu ziureti bombila,irgi nieko toks,bet jau siunciu Ona ne mogla inache,jau yra visos serijos,rytoj pradesiu ziureti,tada ziuresiu bombila2,kol paziuresiu-tikiosi jau bus visos serijos Pasechnik ir Lovushka biggrin.gif vo kiek planu biggrin.gif kadangi gulint lovoj nieko nenuveiksi,tai kas belieka lotuliukas.gif nu aisku valgyti vaikams padarau

sena pazystama kaip sveikata?

Kur Visgi dingo g.gif
Atsakyti
labas,
as ziurejau_Пока живу, люблю (2013)_patiko 4u.gif vertas ziurejimo ir pamastymo cool.gif
aciu, kas rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 25 spalio 2013 - 19:13
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 25, 19:51)
O as per tas dienas, kai lovoj drybsojau, perziurejau "Vosmidisiatyje", jatau, kaip patiko, net nesitikejau, kad toks geras filmas thumbup.gif Nors as studentavau 90taisiais, ale niekas ypatingai nuo tu 80tuju labai nesikeite:barakai buvo tokie patys, budincios analogiskos, vidiakus ziurejom slapta, studentiski tusai, isgertuves, zodziu, smagus studentiskas gyvenimas thumbup.gif

va va, kaip viską pažįstamai surašei. o dar šiandien Fb kai šitą pamačiau, tai iš vis senų laikų nostalgija
user posted image

neįsivaizduoju kada ir ką spėt pažiūrėt. aną savaitgalį pabaigiau mesingą ir durnaja krov peržiūrėjau. bet manęs jis neužkabino, geras, bet, kad būtų uch, ne toks. gal, kad žiūrėjau po mesingo iškart, nes šitas labai labai paliko įpūdį. gal būtų bet kuris nublankęs prie jį.

sveikatos abiem su krištoline 4u.gif mano mažiai stomatitą daržely "susivvairavo", tai neserga tik viduriukė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 10 25, 20:34)
mano mažiai stomatitą daržely "susivvairavo"  doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikatos ir gydykites 4u.gif 4u.gif negera si liga_mama 2 sav.iki mirties turejo si "geri"
Atsakyti
Rekomenduoju «Предчувствие (2013)»
16 seriju
Jau uzsikabinau tongue.gif

Kaip ir detektyvas su aiskiaregystes elementais

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 25, 19:51)

Siandien pradejau, dar tik 2 serijoj esu rolleyes.gif Man patinka ir tu senu dainusku intarpai per filma skambantys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 25, 20:02)
sena pazystama kaip sveikata?

Ka as zinau g.gif Dar nemirstu, antibiotikus geriu, o sona vis tiek skauda doh.gif Nuo pirmadienio reiks toliau ligu ieskoti doh.gif
O kaip Tavo sveikata? 4u.gif
Ziuriu "Serafima prekrasnaja", nieko toks filmas drinks_cheers.gif
Sim@, ne is to filmo Tavo nikas?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 26, 18:21)
Ka as zinau g.gif Dar nemirstu, antibiotikus geriu, o sona vis tiek skauda doh.gif Nuo pirmadienio reiks toliau ligu ieskoti doh.gif
O kaip Tavo sveikata? 4u.gif
Ziuriu "Serafima prekrasnaja", nieko toks filmas drinks_cheers.gif

sveikatos 4u.gif

as irgi geriu antibiotikus,man dar ir angina prasidejo.
o koja istino,sake gerti nimesili,daugiau guleti ir stebeti,o lapkricio 4 pas chirurga,tada jau ziures kas ir kaip...jau laukiu pirmadienio,nes vaikai sokdina,ypac mazoji doh.gif o dar sugeba pavogti ramenta ir pabegti,kol su vienu nueinu pas ja-ji i kita vieta pabega
lotuliukas.gif

Serafima geras,man patiko smile.gif

as pradejau ona ne mogla inache kol kas patinka smile.gif
Atsakyti
Krištolinė pažįstama su Sena ledi visiškai suvienodėjo - serga vienodom ligom, vienodus vaistus geria doh.gif lotuliukas.gif Ir abi žiūri Serafiną? lotuliukas.gif
O jei rimtai - laikykitės, vykit lauk visas zarazas, gykit ir neliūdėkit 4u.gif
Aš pradėjau Derevianskaja istorija, bet turbūt nebežiūrėsiu. Kad savo Dječenka galutinai nenusivilčiau - ir jo personažas toks mulkis, ir siužetas labai jau primityvus, bent kol kas - antroj serijoj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 26 spalio 2013 - 19:03