labas,
vakar bandziau kazka ziuret, bet isjungiau snd pradesiu ,,Vangelija", tiksliau jau pradejau.
O as per tas dienas, kai lovoj drybsojau, perziurejau "Vosmidisiatyje", jatau, kaip patiko, net nesitikejau, kad toks geras filmas Nors as studentavau 90taisiais, ale niekas ypatingai nuo tu 80tuju labai nesikeite:barakai buvo tokie patys, budincios analogiskos, vidiakus ziurejom slapta, studentiski tusai, isgertuves, zodziu, smagus studentiskas gyvenimas
as guledama lovoj paziurejau gorodskije shpiony-truputi istemptas,bet nieko,o dabar baigiu ziureti bombila,irgi nieko toks,bet jau siunciu Ona ne mogla inache,jau yra visos serijos,rytoj pradesiu ziureti,tada ziuresiu bombila2,kol paziuresiu-tikiosi jau bus visos serijos Pasechnik ir Lovushka vo kiek planu kadangi gulint lovoj nieko nenuveiksi,tai kas belieka nu aisku valgyti vaikams padarau
sena pazystama kaip sveikata?
Kur Visgi dingo
Kur Visgi dingo
labas,
as ziurejau_Пока живу, люблю (2013)_patiko vertas ziurejimo ir pamastymo
aciu, kas rekomendavo
as ziurejau_Пока живу, люблю (2013)_patiko vertas ziurejimo ir pamastymo
aciu, kas rekomendavo
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 25, 19:51)
O as per tas dienas, kai lovoj drybsojau, perziurejau "Vosmidisiatyje", jatau, kaip patiko, net nesitikejau, kad toks geras filmas Nors as studentavau 90taisiais, ale niekas ypatingai nuo tu 80tuju labai nesikeite:barakai buvo tokie patys, budincios analogiskos, vidiakus ziurejom slapta, studentiski tusai, isgertuves, zodziu, smagus studentiskas gyvenimas
va va, kaip viską pažįstamai surašei. o dar šiandien Fb kai šitą pamačiau, tai iš vis senų laikų nostalgija
neįsivaizduoju kada ir ką spėt pažiūrėt. aną savaitgalį pabaigiau mesingą ir durnaja krov peržiūrėjau. bet manęs jis neužkabino, geras, bet, kad būtų uch, ne toks. gal, kad žiūrėjau po mesingo iškart, nes šitas labai labai paliko įpūdį. gal būtų bet kuris nublankęs prie jį.
sveikatos abiem su krištoline mano mažiai stomatitą daržely "susivvairavo", tai neserga tik viduriukė
QUOTE(arden @ 2013 10 25, 20:34)
mano mažiai stomatitą daržely "susivvairavo"
sveikatos ir gydykites negera si liga_mama 2 sav.iki mirties turejo si "geri"
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 25, 19:51)
Siandien pradejau, dar tik 2 serijoj esu Man patinka ir tu senu dainusku intarpai per filma skambantys
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 25, 20:02)
Ka as zinau Dar nemirstu, antibiotikus geriu, o sona vis tiek skauda Nuo pirmadienio reiks toliau ligu ieskoti
O kaip Tavo sveikata?
Ziuriu "Serafima prekrasnaja", nieko toks filmas
Sim@, ne is to filmo Tavo nikas?
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 26, 18:21)
Ka as zinau Dar nemirstu, antibiotikus geriu, o sona vis tiek skauda Nuo pirmadienio reiks toliau ligu ieskoti
O kaip Tavo sveikata?
O kaip Tavo sveikata?
sveikatos
as irgi geriu antibiotikus,man dar ir angina prasidejo.
o koja istino,sake gerti nimesili,daugiau guleti ir stebeti,o lapkricio 4 pas chirurga,tada jau ziures kas ir kaip...jau laukiu pirmadienio,nes vaikai sokdina,ypac mazoji o dar sugeba pavogti ramenta ir pabegti,kol su vienu nueinu pas ja-ji i kita vieta pabega
Serafima geras,man patiko
as pradejau ona ne mogla inache kol kas patinka
Krištolinė pažįstama su Sena ledi visiškai suvienodėjo - serga vienodom ligom, vienodus vaistus geria Ir abi žiūri Serafiną?
O jei rimtai - laikykitės, vykit lauk visas zarazas, gykit ir neliūdėkit
Aš pradėjau Derevianskaja istorija, bet turbūt nebežiūrėsiu. Kad savo Dječenka galutinai nenusivilčiau - ir jo personažas toks mulkis, ir siužetas labai jau primityvus, bent kol kas - antroj serijoj...
O jei rimtai - laikykitės, vykit lauk visas zarazas, gykit ir neliūdėkit
Aš pradėjau Derevianskaja istorija, bet turbūt nebežiūrėsiu. Kad savo Dječenka galutinai nenusivilčiau - ir jo personažas toks mulkis, ir siužetas labai jau primityvus, bent kol kas - antroj serijoj...