Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2013 10 22, 23:57)
Oi, Ledi, laikykis 4u.gif Jei ką, garsiai šauk, sulėksim visos į tavo palatą, pamožem čem možem 4u.gif

Kadangi mudvieju su Ledi nikai labai panasus lotuliukas.gif tai ir mane priimkit i serganciuju palata doh.gif Grizau is ligonines priimamajo, vidinio kraujavimo nerado, bet itaria kirksnies isvarza. Kaip ir nemirtina, kaip ir gyventi normaliai trukdo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 22, 08:00)
labas rytas:)
kurios dievina filmus apie kara, pokario laikus, tai ziurekite_Без права на выбор (2013), tik 4 serijos. Paziurejau vakar nakti, tai galiu pasakyt, jog rimtas filmas blink.gif

Pradejau ziureti-patinka drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 23, 11:19)
Kadangi mudvieju su Ledi nikai labai panasus lotuliukas.gif tai ir mane priimkit i serganciuju palata doh.gif Grizau is ligonines priimamajo, vidinio kraujavimo nerado, bet itaria kirksnies isvarza. Kaip ir nemirtina, kaip ir gyventi normaliai trukdo doh.gif
Papildyta:

Pradejau ziureti-patinka drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Nu ir jums baliončikas 4u.gif

Nu ačiū Sim ir Senai pažįstamai, pradėsiu žiūrėti šiandien 4u.gif .
Atsakyti
Labas 4u.gif
aciu mergaites friends.gif

unsure.gif sveikatytes friends.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ale tikrai "palata" cool.gif

ziuriu gorodskije shpiony nieko toks,bet ir nieko ypatingo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 23, 12:07)
ziuriu gorodskije shpiony nieko toks,bet ir nieko ypatingo. g.gif

Mačiau per pietus kad vyras šitą siuntėsi, pažiūrėsim ką pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 23, 08:03)
Vakar iki pusiaunakčio pažiūrėjau Блюз опадающих листьев
http://kinozal.tv/de...s.php?id=701918
Brrrrr, iki 2 paskui neužmigau. Kažkam čia temoj nepatinka Dabravolskaja (gal Ramsiui dėl tam tikrų priežasčių mirksiukas.gif ), bet man ji visai nieko. Ir filmas visai nieko. Kitoks toks, su siaubo elementais smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Ne, ji man ne dėl tam tikrų priežasčių nepatinka. O jei apie tam tikras priežastis tai atvirkščiai, kaip tik turėtų patikti bigsmile.gif Bo vaiką tai pagimdė kaip du vandens lašai į tėvą panašų, ko nepasakysi apie kitus ano vaikus tongue.gif tongue.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 23, 10:19)

Na na, ir tau va 4u.gif Laikykitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 23, 09:03)
Labas rytas 4u.gif
Vakar iki pusiaunakčio pažiūrėjau Блюз опадающих листьев
http://kinozal.tv/de...s.php?id=701918
Brrrrr, iki 2 paskui neužmigau. Kažkam čia temoj nepatinka Dabravolskaja (gal Ramsiui dėl tam tikrų priežasčių mirksiukas.gif ), bet man ji visai nieko. Ir filmas visai nieko. Kitoks toks, su siaubo elementais smile.gif

Laba,.. thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Man Dobrovilskaja labai patinka ax.gif O po sio filmo irgi ilgai uzmigt negalejau... doh.gif Dar kazkada per tv ji maciau ir vakare...
Tas aktoriu, kur vaidino ta beproti po to ilgai kituose amplua man nesiziurejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 19, 20:31)
''Впервые замужем'' /1979/
user posted image

ką tik pažiūrėjau šitą thumbup.gif thumbup.gif labia patiko- dėkui už rekomendaciją 4u.gif ypač patiko tas apmąstantis balsas už kadro ax.gif tikrai...gyvenimas suteikia ne vieną, o kelis šansus...
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 23, 09:03)
Блюз опадающих листьев

atsisiunciau siam vakarui 4u.gif
4u.gif 4u.gif

Grizau is ligonines priimamajo, vidinio kraujavimo nerado, bet itaria kirksnies isvarza.

sveikatos 4u.gif 4u.gif turekit vilties, kad viskas bus gerai 4u.gif

laba vakara visoms ax.gif
Atsakyti
laba,
paziurejau vakar_Блюз опадающих листьев (2009)_nepatiko. Nes kazkoks psichodelinis filmas ir tiek. Gaila buvo laiko ir akiu ax.gif blush2.gif

aciu, kas rekomendavo Дети Водолея (2013)_labai patiko 4u.gif pradzioj Ivano buvo labai gaila:( toks grazus jis man wub.gif
daugiau tokiu rekomendaciju thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 24 spalio 2013 - 12:09
Sveikos,

gal kuri ziurite per НТВ мир seriala Bomba(atrodo taip vadinasi).Kelias serijas maciau,patiko.Nerandu kur paziureti visa biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Paziurejau Без права на выбор, patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 24 spalio 2013 - 20:18
Labas 4u.gif
kas ka ziurit? tyla g.gif

user posted image
Atsakyti