Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Vilioja @ 2013 10 22, 14:30)
Pabaigiau vakar Mesingą....

o Volfa Mesinga vakarais per RTR PLANETA rodo cool.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
dabar galiu ziureti filmus nuo ryto iki vakaro cool.gif
ateinu "pasidziaugti" kokia "superine" diena turejau....nupirkau Evelinai lova,kaledine dovana (kalbancia Masha) wub.gif dabar sedziu,klausau daina VSIO PUCHKOM ir bandau itikinti,kad tikrai vsio puchkom,neskaitant,kad koja nuo virsaus iki apacios sugipsuota,tempa 39,savijauta sudina,vyro nera,3 vaikai,2 katinai ir 1 suo.... ir dar nedamatau be akiniu....vot cool.gif

http://www.youtube.c...h?v=A8fkzFw6a4o

Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 22, 15:54)

Ohoho g.gif
Pas mane, atrodė, juodas dryžis šiuo metu, bet palyginus su tavo reikalais - tik menkas brūkšnelis. Laikykis console.gif Ir parašas tavo - kaip tik į nūdienos situaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
Krištoline, nėra to blogo kas neišeitų į gerą, laikykis įsikibus 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau Liubka, fui kad nepatiko, ne man toks sunkus filmas, ryt reikes pasieiskot ko lengvesnio.
Atsakyti
Pažiūrėjau "Сердце не камень" 16 serijų, patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 22, 15:54)

Opapa blink.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 10 22, 19:30)
Pabaigiau Liubka, fui kad nepatiko, ne man toks sunkus filmas, ryt reikes pasieiskot ko lengvesnio.

Na reik visokių filmų pažiūrėt 4u.gif
Ne tik saldžias melodramas gliaudyti doh.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
Отпечаток любви (2013)_lengva melodrama, kaip tik pries miega 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi, Ledi, laikykis 4u.gif Jei ką, garsiai šauk, sulėksim visos į tavo palatą, pamožem čem možem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2013 10 22, 21:07)
Na reik visokių filmų pažiūrėt 4u.gif
Ne tik saldžias melodramas gliaudyti  doh.gif  mirksiukas.gif

Aš sladžių melodramų praktiškai iš viso negliaudau tongue.gif 4u.gif , bet tas tai žiauriai nepatiko.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vakar iki pusiaunakčio pažiūrėjau Блюз опадающих листьев
http://kinozal.tv/de...s.php?id=701918
Brrrrr, iki 2 paskui neužmigau. Kažkam čia temoj nepatinka Dabravolskaja (gal Ramsiui dėl tam tikrų priežasčių mirksiukas.gif ), bet man ji visai nieko. Ir filmas visai nieko. Kitoks toks, su siaubo elementais smile.gif
Atsakyti