Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(ErikaN @ 2013 10 21, 19:39)
Kazkokia tustuma galvoj, niekaip neissirenku ka ziureti. Kas ka ziurit dabar?
As kol kas nieko neziuriu schmoll.gif Arba neturiu ka arba neissirenku, pati nesuprantu kaip cia yr mastau.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 21, 19:45)
Kaip tik ilindau pasakyti, kad badas baigesi thumbup.gif Ziurejau siandien pirma serija, kaip ir nieko neivyko, kaip ir patiko thumbup.gif
Oi kaip gerai, tadum as irgi paziuresiu friends.gif vietoj Magikjano. Su Nagijevu man rodos turetu buti visai neblogai...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 21, 19:40)
Uzsirasyk kur nors, bo dar pamirsi biggrin.gif

Sulauksi ir tu mano amžiaus tongue.gif mirksiukas.gif
O jūs nei viena neišgirdot mano klausimo aną savaitę - apie kokį neseniai šnekėjot filmą su daktare Zaiceva, tikros skleroznykės doh.gif Arba mane ignoruojat, kas būtų visai baisu biggrin.gif man gi taip reikia dėmesio temoj:lotuliukas: lotuliukas.gif

Man liko 2 serijos Mesingo, šnd gal pabaigsiu.

Iš Visgi įdėtų naujienų labiausiai nudžiugino "80-ieji" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 21, 19:52)
Sulauksi  ir tu mano amžiaus tongue.gif  mirksiukas.gif

O jūs nei viena neišgirdot mano klausimo aną savaitę - apie kokį neseniai šnekėjot filmą su daktare Zaiceva, tikros skleroznykės doh.gif

Nepaisyk irnesakyk.gif tenka ir man uzsirasyt biggrin.gif

As girdejau bet tyliu, nes pati nemaciau, o paciai irgi idomu kaip ten tas su ta Zaiceva, tai va ir rymojau ir laukiau, galvojau gal kas per savaitgali atsisauks, ale kur tau, тишина и покой...
Atsakyti
http://kinobar.net/n...2013-06-17-2299 vietoj detektyvo ziuriu, 4 serijos, kaip tik iki miegojimo laiko uzteks ax.gif
Nagijavas man visada toks naglas atrodo, nesimpaticnas, gerieti vaidinant as ji sunkiai isivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 10 21, 20:03)
[

Nagijavas man visada toks naglas atrodo, nesimpaticnas, gerieti vaidinant as ji sunkiai isivaizduoju.

Tikrai? Ale kodėl? Man jis tuose Languose irgi nepatinka, bet kitur - viskas su juo tvarkoj. Nedaug aš jo mačiau, bet man patinka wub.gif
Atsakyti

Maciau viena filma, kur Nagijevas gerieti vaidina
Бежать 2011
user posted image

Filmas neblogas, man patiko... thumbup.gif Bet Nagijevas keistai man toj rolej atrode.. ax.gif . Ypac balsa toki svelnu nutaiso biggrin.gif

Man Kamenskajoj gerai jis atrode mirksiukas.gif
Papildyta:
Pairodo Nagijevas turi sunu, kuris irgi aktorius... Nezinojau, man naujiena doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar... Kaip Visgi keisti Vetriko dantys, taip man Nagijevo akys lotuliukas.gif Su akiniais tai dar dar, bet akiniu keistas zvilgsnis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 21 spalio 2013 - 19:14
QUOTE(spoorga @ 2013 10 21, 20:24)

Dar... Kaip Visgi keisti Vetriko dantys, taip man Nagijevo akys  lotuliukas.gif  Su akiniais tai dar dar, bet akiniu keistas zvilgsnis  blush2.gif

Ir man. Netgi pagalvojau, kad jo viena akis - protezas g.gif
Atsakyti

Dar... Kaip Visgi keisti Vetriko dantys, taip man Nagijevo akys  lotuliukas.gif  Su akiniais tai dar dar, bet akiniu keistas zvilgsnis  blush2.gif

lotuliukas.gif Man jo viena akis mazesne uz kita ir ziuri kazkaip zvairai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 20, 23:24)
Nepraeina man face control nors tu ka doh.gif 

man jis irgi schmoll.gif

drinks_cheers.gif schmoll.gif

Maciau viena filma, kur Nagijevas gerieti vaidina
Бежать 2011
Filmas neblogas, man patiko...  thumbup.gif Bet Nagijevas keistai man toj rolej atrode..

man nepatiko schmoll.gif paziurejau kelias pirmas serijas ir paskui paskutine,vyrui irgi nepatiko,istemptas labai.Ir Nagijevas man ten nepatiko schmoll.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
80- uju palauksiu kol ikels daugiau seriju thumbup.gif
Paziurejau Liubka 1-2 serijas, labai nudnas pasirode, nu gal ryt paziuresiu likusias 2, bet siaip gailiuos kad pradejau doh.gif
Atsakyti
I Дмитрий Нагиев po Кухн'ios pradejau palankiau ziureti, bet tik tokiose filmuose kur su humoru_man jis nieko...
Два отца и два сына pati pradzia ten su juo kazkuo man primine vokieciu filma Kobra11 biggrin.gif
Bet jau tu merginu/moteru fasados koookios bigsmile.gif Visos vienodos, svarbu turi kur akis Nagijevas 'paganyti' biggrin.gif
Bat tai ir valdingumas buvusios zmonos bigsmile.gif
Pasirodo Nagijevas turi sunu, kuris irgi aktorius...
Nezinojau, kad cia jo sunus. Esu su jo vaidyba maciusi Новое платье Королёвой 2011, man nepatiko schmoll.gif
QUOTE(ErikaN @ 2013 10 21, 21:20)
Paziurejau Liubka 1-2 serijas, labai nudnas pasirode, nu gal ryt paziuresiu likusias 2, bet siaip gailiuos kad pradejau  doh.gif
Na, sis filmas nera lengvas, visom prasmem. Nelabai as megstu tokius.
Papildyta:
''Ловушка'' /2013/
анонс-1 анонс-2 анонс-3
http://kinozal.tv/de....php?id=1135634

user posted image
Atsakyti
''Она не могла иначе...(Валентина Толкунова)'' /2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1135649

''Я не могу иначе'' - Валентина Толкунова

user posted image
Atsakyti