Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(spoorga @ 2013 10 20, 22:42)
Pabaigiau ir as  ax.gif  drinks_cheers.gif Verta paziureti... Tik mane nervino Ruslanas... As ir taip ir siaip bandziau ji pateisint, kaip Masa, atleist... blush2.gif Bet visa filma, kol jo nematau, galiu ziuret, kai tik ji pamatau, net siurpas per kuna eina...  g.gif Kas cia? Biolaukai nesutampa  g.gif

O man Ruslano buvo gaila blush2.gif Taip, jis pasielgė žiauriai, bet tas jo pokalbis su tėvu, paaiškinimas kodėl jis toks, man buvo labai jaudinantis. Nežinau kaip jūs, bet aš greitai perkračiau savo smegeninę, kad ir aš kartais taip vaikams sakydavau: palikit ramybėj, netrukdykit, atstokit..... Baisios pasekmės gali būti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 20, 23:24)
Aisku, kad nesutampa irnesakyk.gif
Turiu ir as cia toki viena kur niekaip ir jokie laukai nesutampa schmoll.gif
Nepraeina man face control nors tu ka doh.gif 
Dar kol nesijuokia, tai dar dar, kentet galima
user posted image
Bet kai nusijuokia, tai nors bek i miska, atrodo kaip zubu per daug 'ideta' doh.gif
user posted image
Na cia vienu zodziu Игорь Верник...

as dabar ziuriu penktadieniais muzikini sou "Хочу в Виагру", tai Vernik'as ten komisijoje sedi....na visai nieko jis ten ziurisi, toks visada issisiepes, laimingas, su liuksiskais komentarais biggrin.gif
QUOTE(spoorga @ 2013 10 21, 00:03)
Dar nesusilaikiau.... Kaip jum ta tatuiruote g.gif  Pries tatu neturiu nieko pries, bet kai kiekvienam filme su ja... keistai atrodo  g.gif  Aisku, gal sunku uzmaskuot rolleyes.gif

siaip man tatuiruotes nepatinka, bet sita visai gerai ziurisi.Na kol jaunas viskas gerai atrodo, tik jau bankininkui kokiams tai netiktu...kol vaidmenys tokie jaunatviski, neipareigojantys tai tinka, paskui turbot maskuos ja filmuose g.gif
Laba 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vaaaau - Kalėdos ir kalėdinės dovanos thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ach tas mano Dječenko. Švyti jis ir be lempučių, bet su lemputėm dar labiau biggrin.gif
Alkoholio tai jau negausit, o ypač pirmadienio tytą - nei jūs aristokratės labai nei degeneratės labai (po utram tolko takije pjūt)mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Prikepsiu aš jum geriau Kalėdoms meduolių biggrin.gif

Apie dantis.... kiekvienas turbūt žmonėse skirtingai atkreipiam dėmesį pirmiausia- vienas pvz. į batus, kits į plaukus ar dar kažką. Tai va, aš pirmiausia pastebiu lūpas ir dantis. Gražūs to Verniko dantys, bet jų kažkaip per daug biggrin.gif

Apie Ruslaną... Aš - derevnia - iš pradžių pagalvojau, kad ji šitam filmui priklijuota/nupiešta, kad krūtesnis atrodytų, ir tiko jam. Na o visam gyvenimui turėt tokią - labai jau drąsu cool.gif Bet kiekvieno reikalas. Jo personažas, aišku, nemalonus, bet manęs neerzino. O kai jis toks bejėgis pas tą senutę gyveno, man net gaila jo vargšiuko buvo, ir senutės.
Atsakyti

QUOTE(Visgi @ 2013 10 20, 23:57)
''Как выйти замуж за миллионера'' /2013/
''Как выйти замуж за миллионера-2'' /2014/

4u.gif

QUOTE(vaya @ 2013 10 21, 00:56)
Затерянные в лесах 2012

4u.gif

laba visoms 4u.gif lauke lyja ir nzn, kada baigsis g.gif Beje, gerb. Vilioja, Tisan, Visgi_aciu jums, mielosios, uz atviruma ir nuosirduma 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 21 spalio 2013 - 14:33
http://russkoekino.n...netok-2013.html
detektyvas siam vakarui ax.gif
pabaigiau ,,dieti vodolieja", nu man toks nudnokas, buna zymiai geresniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 21 spalio 2013 - 16:00
QUOTE(sapniukass @ 2013 10 21, 16:58)
,,dieti vodolieja",

galetumete pavadinima rusu kalba parasyti?
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 21, 09:44)
Apie Ruslaną... Aš - derevnia - iš pradžių pagalvojau, kad ji šitam filmui priklijuota/nupiešta, kad krūtesnis atrodytų, ir tiko jam. Na o visam  gyvenimui turėt tokią - labai jau drąsu cool.gif  Bet kiekvieno reikalas.  Jo personažas, aišku, nemalonus, bet manęs neerzino. O kai jis toks bejėgis pas tą senutę gyveno, man net gaila jo vargšiuko buvo, ir senutės.

Tai va kaip pas senute gyveno, bandziau ir as save itikineti, niekaip neisejo... Nuo jo man siurpas ejo.... kaip sakiau as niekada neteisiu , bandau pateisinti... Bet kaip pamatydavau Ruslana, ..... Biolaukai ir viskas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ErikaN @ 2013 10 21, 08:15)
O man Ruslano buvo gaila  blush2.gif Taip, jis pasielgė žiauriai, bet tas jo pokalbis su tėvu, paaiškinimas kodėl jis toks, man buvo labai jaudinantis. Nežinau kaip jūs, bet aš greitai perkračiau savo smegeninę, kad ir aš kartais taip vaikams sakydavau: palikit ramybėj, netrukdykit, atstokit..... Baisios pasekmės

As tai visada prisimenu mano vaiko aukletojos zodius: '''Kai kepat blynus virtuveje ir ateina vaikas su klausimu, meskit blynus, isjunkit virykle ir atidziai isklausykit savo vaika. Kaip baigsit pokalbi, pratesit blynu kepima'' . Visada laikausi sitos taisykles.... : mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 21 spalio 2013 - 16:29
,,Дети Водолея"
http://kinobar.net/n...2013-10-14-2932
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 10 21, 17:37)

4u.gif 4u.gif
(cia tebunie vietoj zodzio "aciu", nes kai ka nervina pastarasis zodis) 4u.gif
Atsakyti
Kazkokia tustuma galvoj, niekaip neissirenku ka ziureti. Kas ka ziurit dabar?
Atsakyti
Labvakara
user posted image
Startavo abu filmai siandien, ar nieks dar su Nagijevu neziurejo?
,,Два отца и два сына'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1135507
Анонс
user posted image
QUOTE(Ramsius @ 2013 10 21, 01:10)
Nu, kažką tai jau reikai aptarinėt, bo senokai jau čia mes nenagrinėjom ta tema nieko smile.gif Buvo akys, buvo raumenAI...Dabar atėjo eilė dantims lotuliukas.gif

Ai, torto gal iš jos neimkim?

MB išvažiavo į Piterį, darbo reikalais.Nu taip pavydas ima doh.gif
Baisu pagalvot kas toliau- aušyš, ragai, nagai, kanopos lotuliukas.gif

Ir as tep sakau, ka jau cia tas tortas, pacios nusipirksim irnesakyk.gif mes dailios ir be tortu biggrin.gif

Ot nesupratinga kokia, niu gi reikejo kaip nyvidimkai i koki чУмодан'a isiropsti biggrin.gif
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 21, 09:44)
Alkoholio tai jau negausit, o ypač pirmadienio rytą -

Prikepsiu aš jum geriau Kalėdoms meduolių biggrin.gif
Oi Vilioja kokios tavo mintys kudlotos biggrin.gif Mes gi apie Kaledines dovanas ir sventes kalbejom o tu jau iskart pirmadienis pirmadienis, vai kokia neatidi lotuliukas.gif

Jau be meduoliu neissisuksi niekaip, net nesvajok! essen.gif Uzsirasyk kur nors, bo dar pamirsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 21, 19:40)

Startavo abu filmai siandien, ar nieks dar su Nagijevu neziurejo?

Kaip tik ilindau pasakyti, kad badas baigesi thumbup.gif Ziurejau siandien pirma serija, kaip ir nieko neivyko, kaip ir patiko thumbup.gif
Atsakyti