Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Vilioja @ 2013 10 19, 20:11)
Senbuvės temos visos žino, tai Райские яблочки Temos pagrindinė taisyklė: nemačius šito filmo, nepriimama į vierchus lotuliukas.gif
O tu siaube na ir prisijuokiau user posted image Kitaip tariant 'tipo' kaip šlagbaumas ? user posted image Oi negaliu...
Atsakyti
Spooorga, o tu jau peržengei šlangbaumą??? lotuliukas.gif Ar dar vis nesupranti kas čia kaip? bigsmile.gif
"šlaNgbaumą" parašiau specialiai. Kažkuris iš vaikų mažas taip sakydavo, nuo tada visi šeimoje taip sakom smile.gif Dar pas mus dėvimos maiTkės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 19 spalio 2013 - 20:13
''Рок-н-ролл под Кремлем'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1134927

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 19, 19:21)
A čia ne tu??? rolleyes.gif

lotuliukas.gif na ir nenuovokumas mano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2013 10 19, 21:23)
lotuliukas.gif na ir nenuovokumas mano  doh.gif

Aš ir labai tiesiai šviesiai viską supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 19, 21:08)
Spooorga, o tu jau peržengei šlangbaumą??? lotuliukas.gif Ar dar vis nesupranti kas čia kaip? bigsmile.gif
"šlaNgbaumą" parašiau specialiai. Kažkuris iš vaikų mažas taip sakydavo, nuo tada visi šeimoje taip sakom smile.gif  Dar pas mus dėvimos maiTkės.

Galiu prisipazint kad as dar neperzengiau slangbaumo lotuliukas.gif Bet kadangi as i vierchus netaikau, tai tu obuoliuku ko gero ir neziuresiu biggrin.gif . Einu vakarot su Durnaja krov.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 19, 21:08)

lotuliukas.gif Visdar ne ax.gif blush2.gif Ziuriu Durnaja Krov... bigsmile.gif Dar noriu 20 let bez liubvi paziuret... o dar Брак по завещанию 3 laukia... Iki obuoliuku niekaip nepritempiu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 10 19, 21:44)

. Einu vakarot su Durnaja krov.

Nedurnas pasirinkimas biggrin.gif O aš sustabdžiau Mesingą ir žiūriu Auksinį balsą per LRT. Patinka man ta Beata rolleyes.gif
Atsakyti
Jei kas iki slagbaumo nedrauks, tai tadum bus temos parol (na kaip razvedkoj), arba Райские яблочки arba Чапаев Viens is dvieju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 19, 20:31)
Is senesniu tai kaip supratau is senesniu tu? Taip greit neprisiminsiu, bet is tu senesniu mano megiamiausi (nzn ar matet):

thumbup.gif teisingai supratot thumbup.gif keli negirdeti, reik parsisiust thumbup.gif aciu smile.gif
jeigu dar kazka prisiminsit, parasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Pagaliau baigsis mano badas karsta.gif
sulaukiau visu seriju,siunciu Городские шпионы
http://kinozal.tv/de....php?id=1132607

o kol paziuresiu gal jau ir Пасечник ides visas serijas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 20 spalio 2013 - 08:34
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 20, 09:30)
Labas rytas 4u.gif
Pagaliau baigsis mano badas karsta.gif
sulaukiau visu seriju,siunciu Городские шпионы
http://kinozal.tv/de....php?id=1132607

O tu jį jau žiūrėjus? Čia viena serija -viena byla,ar veiksmas vyksta per visas serijas?
Atsakyti