vienam tinklapy 2, kitam keturios, bet pabaiga tokia pat
nesijusinkim , as sena, bet ,,tu".
QUOTE(liepa27 @ 2013 10 19, 17:33)
Пока живу, люблю''[/color]kiek siame filme daliu?
lyg tai 4
А вы готовитесь к морозам?
Laba
Baigiau ziureti Простая жизнь. Patiko.
(kas nemates dar) Apie tai, kaip savanaudiskumas ir egocentriskumas paliecia ir pakeicia kardinaliai visu veikeju gyvenimus.
Pabaiga- kiekvienas gavo pagal savo nuopelnus.
O ka toliau ziureti, nzn. Nieks 'neuzkabina'.
Нелабиринт - Февраль.
Магикян'o seima
Ю. Батурин'o zmona - buvusi modelis
Pasirodo siame muzikos klipe filmavosi aktore (tuomet dar jaunute visai) Мария Машкова
Александр Малинин - Нет Пути Назад
Kas ziurejo filma Сила притяжения, pamenta ta aktoriu
Артем Сенниковский
...> /1976-2011/ Артем Сенниковский Ушёл из жизни в ночь с 28 на 29 июля 2011 года от пневмонии <...
фрагмент дo 3:20.
Turbut pazista kai kurie телеведущая Лера Кудрявцева
Abejojau dar ar tikrai ji, bet paskaicius komentarus dvejoniu neliko.
«Украденное счастье»
Вот она..суббота
Это энергичный танец
Laba
Baigiau ziureti Простая жизнь. Patiko.
(kas nemates dar) Apie tai, kaip savanaudiskumas ir egocentriskumas paliecia ir pakeicia kardinaliai visu veikeju gyvenimus.
Pabaiga- kiekvienas gavo pagal savo nuopelnus.
O ka toliau ziureti, nzn. Nieks 'neuzkabina'.
Нелабиринт - Февраль.
Магикян'o seima
Ю. Батурин'o zmona - buvusi modelis
Pasirodo siame muzikos klipe filmavosi aktore (tuomet dar jaunute visai) Мария Машкова
Александр Малинин - Нет Пути Назад
Kas ziurejo filma Сила притяжения, pamenta ta aktoriu
Артем Сенниковский
...> /1976-2011/ Артем Сенниковский Ушёл из жизни в ночь с 28 на 29 июля 2011 года от пневмонии <...
фрагмент дo 3:20.
Turbut pazista kai kurie телеведущая Лера Кудрявцева
Abejojau dar ar tikrai ji, bet paskaicius komentarus dvejoniu neliko.
«Украденное счастье»
Вот она..суббота
Это энергичный танец
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 19, 18:57)
Apuokiuk, ko tupi apačioj vis ir nieko nepapasakoji?
Nors pasakyk, ar gražią kepurę tau Visgi numezgė?
A Visgi ir mezgėja Aš šiandien kaip tik pabaigiau dukrai snood'ą ir jau vynioju siūlus megztiniui Bet va su filmų žiūrėjimu baisi padėtis Namie turim tėvelį,tai melodramų sykiu nežiūrim, detektyvus jis ir pasilieka reisui.Dviese kažkaip mėgstam komedijas,bet visos jau išžiūrėtos ir nieko daugiau užkabinančio nerandam Ir taip jau antras savaitgalis vPraeitą jau buvom persimetę ant juokingų multikų,bet šiandien ir tie neprilipo.Tai visa diena tik pradedam kokį filmą ir vėl paieškose
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 19, 18:57)
Apuokiuk, ko tupi apačioj vis ir nieko nepapasakoji?
Kabu, nes nerandu filmų, kad kabintų
Dėl kepurės tai net nežinojau Kažką supainiojai
QUOTE(Visgi @ 2013 10 19, 18:20)
А вы готовитесь к морозам?
..
..
QUOTE(Apuokas @ 2013 10 19, 19:07)
A čia ne tu???
Labas vakaras
Pabandžiau šiandien žiūrėti- Pohranite menia za plintusom, bet ištvėriau tik 20 min, toks grūzinantis gretimame kambaryje vaikai žaidė, tai išgirdę tuos bobelės rėkavimus atėjo žiūrėt, kas nutiko išjungiau
Norėjau paklausti, gal rekomenduotumėt kokius senesnius filmus. Pažiūrėjau filmą Malenkaja Vera, Dvadsat let spustia (jeigu gerai parašiau- filmas apie moterį, kuri ateina į klasės susitkimą, visi giriasi visokiais pasiekimais, o ji .... 13 vaikų mama man jis toks šiltas, mielas
gal kažką iš senesnių daug žiūrėta. bet gal kažko nemačiau...man patinka seni rusiški- dažniausiai jie tokie gerietiški, optimistiški
Pabandžiau šiandien žiūrėti- Pohranite menia za plintusom, bet ištvėriau tik 20 min, toks grūzinantis gretimame kambaryje vaikai žaidė, tai išgirdę tuos bobelės rėkavimus atėjo žiūrėt, kas nutiko išjungiau
Norėjau paklausti, gal rekomenduotumėt kokius senesnius filmus. Pažiūrėjau filmą Malenkaja Vera, Dvadsat let spustia (jeigu gerai parašiau- filmas apie moterį, kuri ateina į klasės susitkimą, visi giriasi visokiais pasiekimais, o ji .... 13 vaikų mama man jis toks šiltas, mielas
gal kažką iš senesnių daug žiūrėta. bet gal kažko nemačiau...man patinka seni rusiški- dažniausiai jie tokie gerietiški, optimistiški
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 19, 19:27)
Labas vakaras
gal kažko nemačiau...man patinka seni rusiški- dažniausiai jie tokie gerietiški, optimistiški
gal kažko nemačiau...man patinka seni rusiški- dažniausiai jie tokie gerietiški, optimistiški
A obuoliukus matei?
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 19, 19:42)
A obuoliukus matei?
kas čia per filmas?
o va čia šitas apie 13 vaikų Однажды двадцать лет спустя
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 19, 19:53)
kas čia per filmas?
Senbuvės temos visos žino, tai Райские яблочки http://kinozal.tv/de...s.php?id=385318 Temos pagrindinė taisyklė: nemačius šito filmo, nepriimama į vierchus
Ar tu turėjai omeny senesnių metų statymo filmus?
Dar galiu rekomenduot mano pirmą žiūrėtą rusišką serialą Серафима прекрасная http://kinozal.tv/de...s.php?id=867369
Ir dar negaliu užmiršt Громовы http://kinozal.tv/de...s.php?id=381089
''Незабудки'' /2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1134976
Aha, ner ka ziuret tai Tsakant ir moraliskai ir visaip kaip ruosiuos ziemai
''Впервые замужем'' /1979/
''Суета сует'' /1979/
''Влюблён по собственному желанию'' /1982/ Sitas tai mano mylimiausias, kaip ir Tarnybinis romanas. Abu pirma vieta dalinasi
''Одиноким предоставляется общежитие'' /1983/
P.S. Tokiu kaip Meile ir balandziai ir t.t. ir pan. as nevardinsiu, nes cia tai tikrai visi ir zino ir mate yra.
Na, o jei ne taip supratau jusu pageidavimo tai jau dovanokit
Labai ne i tema, bet net negera pasidare... tose akytese tiek visko atsispindi, tokios liudnos (O dar kaip tik baigiau filma ziureti kur cigonai vaika buvo pasisavine ir niekaip tikrajai mamai jo nenorejo atiduoti, nes jis jiems pinigus uzdirbdavo...)
Graikijos čigonų tabore rasta mergaitė pagrobta Rytų Europoje?
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1134976
Aha, ner ka ziuret tai Tsakant ir moraliskai ir visaip kaip ruosiuos ziemai
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2013 10 19, 19:27)
Norėjau paklausti, gal rekomenduotumėt kokius senesnius filmus. Pažiūrėjau filmą Malenkaja Vera, Dvadsat let spustia<......>gal kažką iš senesnių...daug žiūrėta. bet gal kažko nemačiau...man patinka seni rusiški- dažniausiai jie tokie gerietiški, optimistiški
Is senesniu tai kaip supratau is senesniu tu? Taip greit neprisiminsiu, bet is tu senesniu mano megiamiausi (nzn ar matet):''Впервые замужем'' /1979/
''Суета сует'' /1979/
''Влюблён по собственному желанию'' /1982/ Sitas tai mano mylimiausias, kaip ir Tarnybinis romanas. Abu pirma vieta dalinasi
''Одиноким предоставляется общежитие'' /1983/
P.S. Tokiu kaip Meile ir balandziai ir t.t. ir pan. as nevardinsiu, nes cia tai tikrai visi ir zino ir mate yra.
Na, o jei ne taip supratau jusu pageidavimo tai jau dovanokit
Labai ne i tema, bet net negera pasidare... tose akytese tiek visko atsispindi, tokios liudnos (O dar kaip tik baigiau filma ziureti kur cigonai vaika buvo pasisavine ir niekaip tikrajai mamai jo nenorejo atiduoti, nes jis jiems pinigus uzdirbdavo...)
Graikijos čigonų tabore rasta mergaitė pagrobta Rytų Europoje?