Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 10 16, 23:32)

Oi su kokiu malonumu šitą klipuką pažiūrėjau-nereikėjo nė baltakės,užteko buterbliodo ir kavos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Tik siandien suzinojau
В Москве скончалась одна из величайших актрис современности. Не стало Ольги Аросевой

user posted image

Анонс-1
Анонс-2

user posted image

Jau Ольга Филиппова cia su savo intrigom tai man pranoksta net ir pacia Наталья Рудова, kurios personazai dazniausiai taip pat pasitaiko su ivairiom samokslo teorijom. Kaip bebutu, bet kaip aktore, man Olga patinka, geba labai itikinamai vaidinti.

user posted image

Кирилл Жандаров man cia patinka, kad ir buves vyras, bet pagalbos pasiulyti nevengia. Nepiktavalis, kad ir deputatas. Bent jau kol kas. Ir tie jo bajeriukai tokie...

user posted image

O jau i ka negaliu ziuret schmoll.gif tai i tuos brolius 'saunuolius' policininkus, fu kokie...
Ir ta kaimo pletku politika, uzhas doh.gif

Tai tiek.
Atsakyti
stebina rusai va ka remeikino До смерти красива (До смерти красивая)
http://kinozal.tv/de....php?id=1131549 toks lengvas serialas
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2013 10 17, 11:11)
stebina rusai va ka remeikino До смерти красива (До смерти красивая)
http://kinozal.tv/de....php?id=1131549 toks lengvas serialas

Ziuriu, rekomendavau, man patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
is visisko bado atsiunciau ir pradejau ziureti poslednij iz Magikian,paziurejau tik pirma serija ir pamaciau musu seima ateityje,kai visos trys paaugs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rekomenduokite kokią melodramą, ne serialą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 16, 16:05)

Ačiū, kad dar prie stali vietos užtenka, kad dar neišmetat iš bandos pasiklydusios avies)))))

QUOTE(Visgi @ 2013 10 16, 22:32)
Tai jau visos prisidziubino ir islingavo namolio? Ale ot tai drauges, as irgi norejau svente svest, galejot kiba i koki elektros stulpa pabaladot... Zydas del kompanijos pasikore, tai buciau ir as visus darbus metus ir atlekus.... biggrin.gif

ErikaN, man irgi grybai tinka, gyva esu biggrin.gif

Vilioja- AassS tave gerbiu didis.gif beje (P.S. ir TEN, is puses zodzio viskas supratau, nes TA labai seniai jau izvelgiau. Dar moku skaityti tarp eiluciu...)

1. Pabelsim kitą kart, jau tikrai. O progų oi dar bus, patikėkit tongue.gif ax.gif
2. Man netinka grybai ir alc.gif schmoll.gif
3. drinks_cheers.gif
Atsakyti
,,12 месяцев'' /2013/

Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1134396

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Whagati @ 2013 10 17, 16:00)
Rekomenduokite kokią melodramą, ne serialą  4u.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=691764. Siuntėsi 119355 žiūrėtojų biggrin.gif
Atsakyti
Pabaigiau Furceva, ale ir kvaila babce buvo doh.gif
Ka dabar ziuret? Jauciu nuo rytojaus griebsiu Durnaja krov 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 10 17, 21:03)
Pabaigiau Furceva, ale ir kvaila babce buvo  doh.gif

Ale aš eilinį sykį pabaigoj nužlimbiau,kai ji nuodijosi ir dar pabaigoj dukrai bandė skambint,o ta nešnekėjo ..
O aš va ką tik pažiūrėjau Чего хотят мужчины. Nu lėkštesnės melodramos turbūt dar nesu mačius doh.gif Jau tokia banali,kad net "neskanu" buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 17 spalio 2013 - 20:21
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 14, 12:56)
Sima, jus neseniai patyrete dvasine trauma, tad nenuostabu, kad i kiekviena filma reaguojate jautriau 4u.gif
Mano sirdis labai uzdirzusi, nebliaunu ne per viena filma, isskyrus per viena: "Krasnyje braslety", rasiau jau, kad cia apie onkologinius vaikus, ir nors serijos buna a la linksmos, nu bet sedziu ir zliumbiu verysad.gif Vyras pyksta, sako, ko tu, durne, ziuri, o paskui nervuojiesi, geriau imk kokia komedija, nu bet as negaliu, labai jau man tas ispanu serialas artimas siu dienu gyvenimui. blush2.gif

o kas cia per filmas toks? ispanu jis? g.gif
Atsakyti