Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Vilioja @ 2013 10 16, 11:11)
Rėkiu garsiai žiūrinčiom/žiūrėsiančiom Дурная кровь:
Atkreipkit dėmesį, ar Ivanas(Ruslano tėvas) ir Fedia - broliai mirksiukas.gif Krištolinė ledi jum už tai pol litra žada biggrin.gif Mes likusios padėsim išgert rolleyes.gif
Man tikrai neužsifiksavo šitas faktas.

BROLIAI-as demesi atkreipiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 16, 11:44)
BROLIAI-as demesi atkreipiau biggrin.gif

Tai negi gersi viena? lotuliukas.gif
Papildyta:
Uij, dviese - su Krištoline lotuliukas.gif Man labai jūsų nikai maišosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 16, 11:49)
Tai negi gersi viena?  lotuliukas.gif
Papildyta:
Uij, dviese - su Krištoline lotuliukas.gif  Man labai jūsų nikai maišosi biggrin.gif

visoms uzteks lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
I zakuska čisto ruskaja biggrin.gif Kokiose gražiose saldaininėse pateikta lotuliukas.gif
Dabar galim ir pakalbėt po dušam. Jūs mane gerbiat? lotuliukas.gif
O jei rimtai, labai seniai buvau a.a.žolininkės Šimkūnaitės paskaitoj, tai ji sakė, kad alkoholio su grybais kartu vartot jokiu būdu negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 16 spalio 2013 - 11:40
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 16, 11:49)
Tai negi gersi viena?  lotuliukas.gif
Papildyta:
Uij, dviese - su Krištoline lotuliukas.gif  Man labai jūsų nikai maišosi biggrin.gif

Nu ale labai jau panasus, tiesiog taip pat skambantys zodziu junginiai-Kristoline Ledi ir Sena pazistama lotuliukas.gif
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 16, 12:31)

O jei rimtai, labai seniai buvau a.a.žolininkės Šimkūnaitės paskaitoj, tai ji sakė, kad alkoholio su grybais kartu vartot jokiu būdu negalima.

Ta pati zinau ir be Simkunaites: grybai su alkoholiu-samoubijstvo drinks_cheers.gif Geriau silke lotuliukas.gif Bet vot as bjauri, stala nuklojo, vaises paruose, o as, matai, dar ragus rodau, dar tas netinka, dar anas negerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 16, 13:06)
Nu ale labai jau panasus, tiesiog taip pat skambantys zodziu junginiai-Kristoline Ledi ir Sena pazistama lotuliukas.gif

O ką - abu iš dviejų žodžių lotuliukas.gif Aš, žinote, diplomuota matematikos mokytoja. Nors dabar gal jau ir kvadratinės lygties neišspręsčiau biggrin.gif
Bet čia kaip su tuo kaimietiškumu: žmogų galima išvaryt iš kaimo, bet kaimo iš žmogaus - nikak lotuliukas.gif
Atsakyti

Ta pati zinau ir be Simkunaites: grybai su alkoholiu-samoubijstvo drinks_cheers.gif Geriau silke lotuliukas.gif Bet vot as bjauri, stala nuklojo, vaises paruose, o as, matai, dar ragus rodau, dar tas netinka, dar anas negerai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

pagal pasirinkima,yra gi ir agurku biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 10 16, 13:13)
O ką - abu iš dviejų žodžių lotuliukas.gif  Aš, žinote, diplomuota matematikos mokytoja. Nors dabar gal jau ir kvadratinės lygties neišspręsčiau biggrin.gif
Bet čia kaip su tuo kaimietiškumu: žmogų galima išvaryt iš kaimo, bet kaimo iš žmogaus - nikak lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

prisijuokiau cool.gif dukra susidraugavo su oziais-pasekmes-sudauzyti akiniai,guzas ant kaktos ir raudona aplink aki,papuose mama....nu tikrai,kas pamatytu-sakytu kad viena viska isgeriau lotuliukas.gif o reikia kazkaip i optika nuvaziuoti...
Atsakyti
Ta pati zinau ir be Simkunaites: grybai su alkoholiu-samoubijstvo drinks_cheers.gif Geriau silke lotuliukas.gif

NESUTINKU lotuliukas.gif Grybai su alkoholiu draugauja ir taškas, jei ką seniai būčiau mirus tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 16, 10:34)
taip,ji buvo istekejusi iz Ruslano tevo,o pastojo nuo vyro brolio,tai gavosi,kad pagal motina-jie brolis ir sesuo,o pagal tevus pussesere su pusbroliu doh.gif bez pol litra-nerazberioshsia lotuliukas.gif

g.gif g.gif nu tikrai,reiks eit isgert,tada gal pakartotinai ziuret ar ka biggrin.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 10 16, 11:11)
Rėkiu garsiai žiūrinčiom/žiūrėsiančiom Дурная кровь:
Atkreipkit dėmesį, ar Ivanas(Ruslano tėvas) ir Fedia - broliai mirksiukas.gif Krištolinė ledi jum už tai pol litra žada biggrin.gif Mes likusios padėsim išgert rolleyes.gif
Man tikrai neužsifiksavo šitas faktas.

nu broliai broliai,ale ta mama prie ko cia,vistiek prazioplinau filme momenta,kur buvo uzsiminta apie tai,jog ji miegojo su vyro broliu biggrin.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 10 16, 12:31)
I zakuska čisto ruskaja biggrin.gif  Kokiose gražiose saldaininėse pateikta lotuliukas.gif
Dabar galim ir pakalbėt po dušam. Jūs mane gerbiat? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 16, 13:26)

prisijuokiau cool.gif dukra susidraugavo su oziais-pasekmes-sudauzyti akiniai,guzas ant kaktos ir raudona aplink aki,papuose mama....nu tikrai,kas pamatytu-sakytu kad viena viska isgeriau lotuliukas.gif o reikia kazkaip i optika nuvaziuoti...

cia oziai ar dukra taip subaladojo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 16, 11:00)
visoms uzteks lotuliukas.gif
user posted image

Zdraste 4u.gif

A man vietos užteks prie šio puikaus stalo????
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 10 16, 16:25)
cia oziai ar dukra taip subaladojo  hihihi.gif

reikia ju paklausti lotuliukas.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 10 16, 16:58)
Zdraste 4u.gif
A man vietos užteks prie šio puikaus stalo????

zinoma friends.gif
Atsakyti
Tai jau visos prisidziubino ir islingavo namolio? Ale ot tai drauges, as irgi norejau svente svest, galejot kiba i koki elektros stulpa pabaladot... Zydas del kompanijos pasikore, tai buciau ir as visus darbus metus ir atlekus.... biggrin.gif
Proga buvo_buvo (Ivanas-Fedia-broliai), uzstale buvo-_buvo, o kur dainos? Dainu nebuvo vat! Schas zapaju!

user posted image

Добрый вечер! Добрый вечер!Добрым людям на здоровье!

ErikaN, man irgi grybai tinka, gyva esu biggrin.gif

O vat silke- nYgdy, nes po tokios uzkandos ryte atsikelus butu man- ciukciu dienos Lietuvoj...

Vilioja- AassS tave gerbiu didis.gif beje (P.S. ir TEN, is puses zodzio viskas supratau, nes TA labai seniai jau izvelgiau. Dar moku skaityti tarp eiluciu...)

Oi, prisiragavau, kotais zagsulys man, ykt, einu namo...
«Смуглянка»
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 16 spalio 2013 - 23:10