Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Vilioja @ 2013 10 15, 08:51)
Labas rytas  4u.gif
Aš tai išvis pradedu nebenorėt rašyt šitoj temoj - nervina Simos vos ne kiekvienoje žinutėje rašymai apie mirusią mamą. Suprantam, užjaučiam, bet tam yra kitos temos apie artimųjų netektį ir pan. Gaunasi kažkokia spekuliacija ir manipuliacija dėmesiu... nebeskanu... kaip ir dėkavojimai už kiekvieną nuorodą ir dar visokių dalykiukų... Atsiprašau, nesusilaikiau...

As kaip naujoke galvojau, gal jus labiau "pazistamos"... Todel viska issipasakojat... drinks_cheers.gif Pati taip neatvirauciau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 15 spalio 2013 - 17:37
Na va, pabaigiau Дурная кровь. smile.gif Mačiusioms: tai tikrai Maša ir Ruslanas brolių vaikai - pusbroliai ? O kas tas iš Amerikos grįžęs Artiomas, giminė ar ne?
Nebereikia jokio pratęsimo. Mano nuomone - normali pabaiga.
Pailsėsiu ir ko gero čiupsiu Mesingą.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 15, 23:18)
Na va, pabaigiau Дурная кровь. smile.gif  Mačiusioms: tai tikrai Maša ir Ruslanas brolių vaikai - pusbroliai ?  O kas tas iš Amerikos grįžęs Artiomas, giminė ar ne?
Nebereikia jokio pratęsimo. Mano nuomone - normali pabaiga.
Pailsėsiu ir ko gero čiupsiu Mesingą.

Ne, Masa ir Ruslanas-tikri broliai, nes motina tai bendra, o tevai-tai broliai. Nu joptararai, kokia genetine puokste vaikas bus paveldejes doh.gif
Man pratesimo irgi nereikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 16, 07:34)
Ne, Masa ir Ruslanas-tikri broliai, nes motina tai bendra, o tevai-tai broliai. Nu joptararai, kokia genetine puokste vaikas bus paveldejes doh.gif
Man pratesimo irgi nereikia drinks_cheers.gif

ten jau tokia maisalyne gavosi doh.gif ir man pratesimo nereikia drinks_cheers.gif

Labas rytas 4u.gif
Pas mane vis dar badas doh.gif liko keleta seriju internu (buvau palikus desertui) ir vsio unsure.gif

Dar ne i tema doh.gif sekasi man,siandien priklydo maziukas,gal kokio menesio-o gal ir maziau kaciukas,gal kas norit? as tai jau turiu net du doh.gif ta katyte palikau sau,o sitos- nu jau perebor doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O aš kankinuosi blush2.gif su Furceva. Pirma filmo pusė labai patiko, bet antroj man per daug komunistinės politikos, per mažai gyvenimo verysad.gif
Krištoline, priklysta kačiukai ir šuniukai pas gerus žmones, kurie jiems neatsispiria 4u.gif Turim mes draugus, kuriems ir taip sekasi smile.gif
Atsakyti
Ko gero vakare reiks peržiūrėt tą vietą, kur advokatas Kotovas kalbasi su Fedia paskutinėj serijoj. Nes kažkaip neužsifiksavo ta giminystė g.gif
O kaip jums Mašos vaidyba? Pasižiūrėjau, 1992 gimimo aktorė. Man - labai šiaip sau...
QUOTE(ErikaN @ 2013 10 16, 08:26)
Labas rytas  4u.gif
O aš kankinuosi  blush2.gif  su Furceva. Pirma filmo pusė labai patiko, bet antroj man per daug komunistinės politikos, per mažai gyvenimo  verysad.gif

Dievinu Rozanovą. Jos Furceva irgi patiko.
Esam apkalbėję ir pažiūrėję. Jei kas nematė, pabandykit Terror liubovju:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=407103

Neseniai kalbėjot apie naują filmą, kur vaidina daktarė Zaiceva. Koks pavadinimas? Gal žiūrėjot, verta?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Paziurejau Пока живу, люблю. Nepamenu ar ziurejot g.gif Lengvas filmukas,4 serijos,pats tas kuiciantis virtuveje. Pradzia tokia "tradicine",dvi drauge baigineja instituta,viena-Vika,draugauja su vaikinu,ketina isteketi ir bla bla bla. Susirgus mamai,isvaziuoja jos aplankyti i derevnia,o drauge tuo metu paviloja jos vaikina. Jie tuokiasi,o Vika lieka "su pilvu" .....toliau gavojau ivykia klostysis nuspejamai,pagimdys,viena augins,vaiko tevui nesakys....o bet taciau,buvo visai netaip,o kaip paziurekit pacios tongue.gif Tikrai smagiai ir greitai susiziurejo smile.gif

Vilioja,supykdei Sim@,nesirodo Siaip supratau,ka norejai pasakyt mirksiukas.gif

Apie Дурная кровь,as matyt prazioplinau,kur ten buvo kalbama,kad ju motina ta pati g.gif Siaip visa filma,tese tese,rode nedarode,o paskutinej serijoj viskas tokiu zaibisku greiciu vyko ir ivyko,nu kazkaip nito o pratesimo,tai noretusi,man atrodo,kad Ruslanas taip lengvai savo vaiko neatsisakys,vistiek matyt lys i ju gyvenima,gal net sugalvos atimti is motinos...
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 10 16, 08:26)
Krištoline, priklysta kačiukai ir šuniukai pas gerus žmones, kurie jiems neatsispiria  4u.gif Turim mes draugus, kuriems ir taip sekasi  smile.gif

eiki,tu,gerus...matai,kad ant sluotos skraidau lotuliukas.gif
isvaziavo kaciukas smile.gif

QUOTE(Tisan @ 2013 10 16, 10:12)
Siaip supratau,ka norejai pasakyt  mirksiukas.gif [/color]

Apie Дурная кровь,as matyt prazioplinau,kur ten buvo kalbama,

as irgi supratau apie ka Vilioja kalbejo drinks_cheers.gif

buvo drinks_cheers.gif ,neprisimenu,man atrodo priespaskutinej serijoj g.gif
taigi tas seimos draugas jos tevui pasakojo,kaip jos matina pastojo nuo jo, paslapcia nuo vyro isvaziavo gimdyti,tipo visiems pasake,kad isvaziuoja i sanatorija,ten pagimde,paliko ja ir gryzo pas vyra...apie tai zinojo tik ji ir tas seimos draugas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 16 spalio 2013 - 09:32
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 16, 10:20)

buvo drinks_cheers.gif ,neprisimenu,man atrodo priespaskutinej serijos g.gif
taigi tas seimos draugas jos tevui pasakojo,kaip jos matina pastojo nuo jo, paslapcia nuo vyro isvaziavo gimdyti,tipo visiems pasake,kad isvaziuoja i sanatorija,ten pagimde,paliko ja ir gryzo pas vyra...apie tai zinojo tik ji ir tas seimos draugas

nu sita taip pamenu,kaip jie kalbejo,bet as vistiek matyt tundra,nes kazkaip nesupratau,kad tai ta pati moteris,Ruslano motina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 10 16, 10:31)
nu sita taip pamenu,kaip jie kalbejo,bet as vistiek matyt tundra,nes kazkaip nesupratau,kad tai ta pati moteris,Ruslano motina   doh.gif

taip,ji buvo istekejusi iz Ruslano tevo,o pastojo nuo vyro brolio,tai gavosi,kad pagal motina-jie brolis ir sesuo,o pagal tevus pussesere su pusbroliu doh.gif bez pol litra-nerazberioshsia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 16, 09:09)
O kaip jums Mašos vaidyba? Pasižiūrėjau, 1992 gimimo aktorė. Man - labai šiaip sau...

Dievinu Rozanovą. Jos Furceva irgi patiko.

Dėl aktorių, ypač Rozanovos, vaidybos nieko blogo negaliu pasakyti, bet man to komunizmo jau per daug kaip ne dokumentiniam filme doh.gif
Atsakyti
Rėkiu garsiai žiūrinčiom/žiūrėsiančiom Дурная кровь:
Atkreipkit dėmesį, ar Ivanas(Ruslano tėvas) ir Fedia - broliai mirksiukas.gif Krištolinė ledi jum už tai pol litra žada biggrin.gif Mes likusios padėsim išgert rolleyes.gif
Man tikrai neužsifiksavo šitas faktas.
Atsakyti