Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(vaya @ 2013 10 14, 18:32)
''Соседи по разводу'' /2013/

Lengvas, viskas nuspejama, neįkyrus, tiesiog pats tas pjaustant svarainius  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aš vakar prieš miegą peržiūrėjau ir spakaina miegot nuėjau smile.gif Man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 14, 12:06)
jums galbut ir nebuvo ko, bet man tai mane sugraudino ir itikino sis filmas, kad Dievas vistik yra, ir kad lazda turi 2 galus, ir kad jei tu kazka ne taip darai, antras galas visada atsisuks thumbup.gif anksciau ar veliau, bet atsisuks 4u.gif
cia as apie pagrindini veikeja Ivana, kad 1 uzstate vaika, o su kt.zenyjas, nes taip mama norejo. Ir kuo viskas baigesi? savo vestuviu diena_kraupi avarija blink.gif
Tai, tikrai ne atsitiktinumas...
na, bet daugiau nebekomntuosiu ziuretu filmu, nes jus cia nei viena, kaip supratau, per filmus neverkiate, atsiprasau verysad.gif  blush2.gif

smile.gif Simute,as irgi verkiu,todel megstu ziuret filmus viena,be seimos nariu.buvau is tu ale tai nezliubianciu,bet kaip ir tu neseniai palaidojau artima zmogu, per kelis metus abturejau rimtu bedu su sveikata,tiek savo,tiek vaiku.gal todel dabar nedaug reikia,kad susigraudinciau.
o filmu apie serganciu onkologinem ligom negaleciau ziuret.
Atsakyti
nu ka,atejo badas mastau.gif umn.gif kompe nieko neliko,to ko laukiu-visu seriju dar neidejo,neturiu ka ziureti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 14, 12:56)
Sima, jus neseniai patyrete dvasine trauma, tad nenuostabu, kad i kiekviena filma reaguojate jautriau 4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 10 14, 13:05)
Tai gal tuomet ir sis patiks..

dekui 4u.gif

QUOTE(Jigsaw @ 2013 10 14, 13:42)
Syberiada polska.

bet juk cia ne rusu filmas? blink.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 10 14, 15:27)
''Земский доктор-4. Возвращение'' /2013/

dekui uz naujiena 4u.gif

QUOTE(JN @ 2013 10 14, 15:30)
ir Afrikos vaikus pamačius....

drinks_cheers.gif siuos pamacius ir man asara nurieda skruostais. Anadien, kai ziurejau Unisef koncerta, tai isvis buvo tokiu vaizdu, kad palyginus su Lt vaikais, mes dar gerai labai gyvenam_visais atzvilgiais 4u.gif

QUOTE(spoorga @ 2013 10 14, 18:29)
Tik keista, kad Glafira I f'ilmo pabaiga tokia arsi pasidare  ax.gif

drinks_cheers.gif , o pradzioj juk tokia naivi vistele buvo...meile tikejo...

QUOTE(vaya @ 2013 10 14, 18:32)
''Соседи по разводу'' /2013/

dekui uz rekomendacija 4u.gif

QUOTE(spoorga @ 2013 10 14, 18:52)
Nors sakysi Sima, kad vel kabinejuos, bet sis filmas 4 seriju... Vel nepaziurejai iki galo  g.gif

nieko nesakysiu. as db per mail.ru paziurejau, kad sio filmo yra 2 variantai. Pirmas, kuri as ziurejau, kad tos 4 serijos suspaustos i 2 serijas. Ir antras, kai yra 4 serijos.
jei netiki, kad paziurejau visa filma, gali uzduot koki nors klausima. Kad ir kaip filmas baigesi? ar pan.

QUOTE(liepa27 @ 2013 10 14, 20:57)
smile.gif Simute,as irgi verkiu,todel megstu ziuret filmus viena.....
gal todel dabar nedaug reikia,kad susigraudinciau.

as ir 1 verkiu, nes V tai isvis asaru nesupranta. Na, kai mama mire, tai suprato, nes zino, kad pacio mama irgi paliks si pasauli...
o kad per filma apsiverkciau, tai turbut nesuprastu...

bet jus norit ir nesutikit, bet rusai moka sukurt superinius filmus ir serialai 4u.gif 4u.gif as tik uz juos 4u.gif jau uzsienietisku net neziuriu. senai.
vaikai sumigo, tai einu filmo ziuret cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 14 spalio 2013 - 21:51
Istorine-biografine drama

''Пётр Лещенко'' /2013/

трейлер
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1133598

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 14 spalio 2013 - 22:31
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 14, 22:46)

jei netiki, kad paziurejau visa filma, gali uzduot koki nors klausima. Kad ir kaip filmas baigesi? ar pan.

As ne tamsta mokytoja ir neegzaminuoju... man visiskai dzin
4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aš tai išvis pradedu nebenorėt rašyt šitoj temoj - nervina Simos vos ne kiekvienoje žinutėje rašymai apie mirusią mamą. Suprantam, užjaučiam, bet tam yra kitos temos apie artimųjų netektį ir pan. Gaunasi kažkokia spekuliacija ir manipuliacija dėmesiu... nebeskanu... kaip ir dėkavojimai už kiekvieną nuorodą ir dar visokių dalykiukų... Atsiprašau, nesusilaikiau...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 14, 22:58)

''Пётр Лещенко'' /2013/

Aciu, turesiu, ka ziureti, o tai ir man badas drinks_cheers.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 10 15, 08:51)
Atsiprašau, nesusilaikiau...

O man visai nemaiso, kai nares pasiskundzia ar tai serganciais vaikais, ar bedomis, ar dziaugsmais blush2.gif Is to gyvenimas ir susideda, kad ne vien tik saltais "labas, perziurejau sita ar sita, rekomenduoju arba nerekomenduoju". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 15, 09:27)
O man visai nemaiso,

Nesupratai manęs.... ir man nemaišo. Pati kalbu ne į temą dažnai....
Aij, tiek to....tyliu....
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 14, 21:58)

''Пётр Лещенко'' /2013/

трейлер
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1133598

user posted image
user posted image

Visai man tas Stebunovas gerai žiūrisi smile.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 10 15, 09:28)
Nesupratai manęs.... ir man nemaišo. Pati kalbu ne į temą dažnai....
Aij, tiek to....tyliu....

Man irgi visai nemaišo...Pati ilgai ir daug guodžiausi...Bet, atrodo, supratau ką norėjai pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Krištolinė ledi,2013 10 14, 10:47]
:
Pradejau 20 let bez liubvi,itrauke,nu idomu,kas uz viso to stovi g.gif manau ta tevo zmonele nagus prikisusi prie visko yra,einu toliau ziureti biggrin.gif

man šitas super
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 15, 09:27)
Aciu, turesiu, ka ziureti, o tai ir man badas drinks_cheers.gif
O man visai nemaiso, kai nares pasiskundzia ar tai serganciais vaikais, ar bedomis, ar dziaugsmais blush2.gif Is to gyvenimas ir susideda, kad ne vien tik saltais "labas, perziurejau sita ar sita, rekomenduoju arba nerekomenduoju". 4u.gif

drinks_cheers.gif as kadangi pati megstu nuo temos nuklyst,manes visai nevargina,kad kazkas paraso apie savo asmenini gyvenima.juk nuo to zmogui lengviau pasidaro nors kazkiek.be to juk uzgeltoninta,kas nenori gali neskaityt.bukim jautresni vieni kitiems,nes netektys anksciau ar veliau palies visas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 15 spalio 2013 - 16:44