Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2013 10 14, 11:49)
V issaugojau, jis tokius megsta.
Tai gal tuomet ir sis patiks
Paziurejau ''Слуга государев'' /2007/
Trailer
http://kinozal.tv/de...s.php?id=360481
user posted image

Grazus kostiumuotas filmas, su graziais vaizdais, su zinomais aktoriais...

user posted image
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 14, 12:06)
,nes jus cia nei viena, kaip supratau, per filmus neverkiate,
Gal ir verkia kas, nzn. As tai ne schmoll.gif Neprisimenu net kada asarojau beziurint filma. Tikriausiai turetu buti labai stiprus filmas, kad as cray.gif Gal buna isimciu, kai zmogui nereik net stipraus filmo, uztenka, kad buna padidejes jautraumas, manau.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 14, 12:56)
Mano sirdis labai uzdirzusi, nebliaunu ne per viena filma

, isskyrus per viena: "Krasnyje braslety", rasiau jau, kad cia apie onkologinius vaikus,

as irgi nebliaunu,vienintelis filmas,per kuri verkiau-jis ne rusiskas,bet man labai patikes-Zalioji mylia,per si verkiau verysad.gif

tokiu filmu isvis neziuriu schmoll.gif negaliu ju ziureti schmoll.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=Y1UgvqxHVtk

Rekomenduoju Syberiada polska.
Atsakyti
O aš žliumbiu ax.gif Ir labai dažnai per filmus.ir per Vangą nuašarojau,kai ji mirė.. Man per filmą apsiverkt tai daug nereikia-gyvenime taip greit nesuašaroju,kaip filmus žiūrėdama rolleyes.gif
Atsakyti
''Земский доктор-4. Возвращение'' /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1133445

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 14 spalio 2013 - 14:27
Apie bliovimą - oi bliaunu, reikia išvis nedaug smile.gif Ir gyvenime, ir filmą bežiūrint ir Afrikos vaikus pamačius....Vaizduotės Dievulis davė ir gerokai nepagailėjo smile.gif

Zemskij doktor mačiau labai seniai, reikia pradėti nuo pradžių viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 14, 15:27)
''Земский доктор-4. Возвращение'' /2013/

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 14, 08:36)
labas rytas, vakar paziurejau
два ивана (2013).

Paziurejau ir as.... patiko... Tik keista, kad Glafira I f'ilmo pabaiga tokia arsi pasidare ax.gif
Atsakyti

''Соседи по разводу'' /2013/

Lengvas, viskas nuspejama, neįkyrus, tiesiog pats tas pjaustant svarainius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 14, 08:36)
labas rytas, vakar paziurejau 2 seriju melodrama,два ивана (2013). aciu, kas rekomendavo 4u.gif

Nors sakysi Sima, kad vel kabinejuos, bet sis filmas 4 seriju... Vel nepaziurejai iki galo g.gif
Atsakyti
Negaliu suprasti kaip cia istikruju su tuo Последний из Магикян... 'nete verda diskusijos apie tai, kad neva jau uzsibaige 1 sezonas, kitas bus lyg kovo menesi, arba geriausiu atveju kai baigsis Молодёжка, piktinasi, kad Magikjano rodo/kartoja dabar tas pacias serijas per TV.
Nesuprantu_cia samone ar nesamone mastau.gif Kas cia per sezonas su 12-lika seriju po 25min? Ir dar taip idomiai pasibaige ta 12-a serija...
Kinozal'e raso, kad 1 sezonas 40 seriju ("Кухня" ir ta po maziau seriju turi kiekviename sezone), matyt Magikjanas savo uzmoju neapskaiciavo. Vnz balaganas (jei tai tiesa, nes kol kas jokios oficialios info kaip ir nera) irnesakyk.gif

Jau kaip man patiko ir patinka sis epizodas, negaliu, ypac ta mazoji mergaiciuke smile.gif

Как научить папу пользоваться Скайпом

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 10 12, 23:04)
Nežinau ar kas nors šita matėt?
Одуванчик / 2011 /

patiko man "Одуванчик', šviesus, šiltas filmas, lengvam pažiūrėjimui.
Atsakyti