Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 10 13, 20:34)

Ar jau spejai priprasti prie tokiu kardinaliu pokyciu, t.y. isivaziavai kaip reikiant i ta tempa ar dar nelabai?
Nera tokio jausmo ar yra, kad savaitgalius-laisvadienius pradedi labiau branginti nei iprastai iki tol?

Turbūt įsivažiavau tongue.gif Savaitgalį kol kas jokio kažkokio ypatingo jausmo-nereik į darbą ir viskas,ir jokios minties,kad va tuoj baigsis tos išeiginės. Visai smagu darbe.Bet čia,jaučiu,iki pirmos nesamonės.Žinau save. Va tada jau prasidės... smile.gif Ilgiau jau nebūtų tų nesamonių...O jų bus....Dirbant prekyboj jų negali nebūt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 10 14, 05:51)
Il,giau jau nebūtų tų nesamonių...O jų bus....Dirbant prekyboj jų negali nebūt  verysad.gif

drinks_cheers.gif Visur pasitaiko ''nesamoniu'', ne tik prekyboje blush2.gif Kas nedirba, tik tas neklysta .... Linkiu, kad klaidu nebutu, arba butu kuo maziau 4u.gif O ir su zmonem dirbant sunku.... Linkiu stiprybes ir sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas, vakar paziurejau 2 seriju melodrama, per kuria asaros bego pacios_senai tokia meiles istorija buvau macius, ir eilini karta isitikinau, kad vyrai yra bailiai, o jei dar su motina gyvenantys blink.gif tai, kaip mama pasake, taip ir turi daryti doh.gif
два ивана (2013). aciu, kas rekomendavo 4u.gif

geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 14 spalio 2013 - 07:41
Per savaitgalį bandžiau žiūrėt Berega Liubvi - išjungiau, Foto na dokumenti - nebaigiau...šito gal bent pabaiga bus įdomesnė smile.gif Nebeišsirenku filmo.... gal siųstis 60 moterų daktaro 2 sezono serijų ir vėl prasmegt nėščiųjų pasaulyje.. biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Julsita @ 2013 10 14, 05:51)
Ilgiau jau nebūtų tų nesamonių...

to ir linkiu 4u.gif

QUOTE(spoorga @ 2013 10 14, 07:12)
Kas nedirba, tik tas neklysta ....

netiesa biggrin.gif as nedirbu,bet klystu,visko buna cool.gif
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 14, 08:36)
labas rytas, vakar paziurejau 2 seriju melodrama, per kuria asaros bego pacios_senai tokia meiles istorija buvau macius, ir eilini karta isitikinau, kad vyrai yra bailiai, o jei dar su motina gyvenantys blink.gif tai, kaip mama pasake, taip ir turi daryti doh.gif
per mail.ru nemeta tikslaus pavadinimo, bet vadinas_2 Ivanai (dva ivana) (2013). aciu, kas rekomendavo 4u.gif
jei kurioms patinka meiles melodramos, tai rekomenduoju.

maciau,bet neverkiau,nebuvo ko schmoll.gif paprasta melodrama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 14 spalio 2013 - 07:41
O as vakar pradejau ziureti Igra. Paziurejau dvi serijas. Kad taip uch-ach, tikrai nera schmoll.gif Ale kai badas, tai tiks ir sitas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ipusėjau Furceva. Ale ot boba buvo aklai tikinti komunistė. Įdomūs laikai buvo, labai įdomūs smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Ir vel nauja savaite ir vel pirmadienis, kazkoks tik apspanges tas pirmadienis, nei saules spindulelio nei giedro dangaus lopinelio... Girdejau sakant, kad sia savaite slapdriba prognozuoja, gaila kazkaip, dar zole zalia, ilgeliau galetu taip pabuti...

Vakar paziurejom ''Ярослав. Тысячу лет назад'' /2010/ Paziurejom ir kaip slavai sako и душу развязали. Apie filma reziume_nebijok prieso protingo, o bijok artimo virtusiu priesu. Gal galejo tik vietoj Raidos pasirinkti kita aktore. Truko dar kokio gero pusvaladzio pabaigai, pasirode neisbaigtas siek tiek. Dar Валерий Золотухин cia vaidino, kurio db jau neber.

Песня из фильма "Ярослав. Тысячу лет назад"
Трейлер
http://kinozal.tv/de...s.php?id=694184

user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 14, 08:41)
maciau,bet neverkiau,nebuvo ko schmoll.gif paprasta melodrama
Man nepatiko (patiko tik tai, kad ta jaunuoli prieme i savo seima). Pasikartosiu_man apskritai ne itin, kai filmuose rodo jaunus laikus o paskui bac ir po 20-ties metu, ir dar ypac kai taip neitikinamai tuos aktorius pasendina (ne karta apie tai jau temoje kalbeta) Sikart Glafira mane cia ypatingai erzino, tos suciauptos lupos... Uzmaukslino akinius, sukuosena uzraitojo, ir nepasendino o tikra bobulencija padare.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 14, 10:53)
Man nepatiko (patiko tik tai, kad ta jaunuoli prieme i savo seima). Pasikartosiu_man apskritai ne itin, kai filmuose rodo jaunus laikus o paskui bac ir po 20-ties metu, ir dar ypac kai taip neitikinamai tuos aktorius pasendina (ne karta apie tai jau temoje kalbeta) Sikart Glafira mane cia ypatingai erzino, tos suciauptos lupos... Uzmaukslino akinius, sukuosena uzraitojo, ir nepasendino o tikra bobulencija padare.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ta Glafira man ir taip nepatinka,o cia isvis doh.gif
Todel antra melodrama su ja,kuria atsiunciau-net nebadau ziureti,visai netraukia schmoll.gif

Pradejau 20 let bez liubvi,itrauke,nu idomu,kas uz viso to stovi g.gif manau ta tevo zmonele nagus prikisusi prie visko yra,einu toliau ziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 14, 10:53)
''Ярослав. Тысячу лет назад'' /2010/

aciu uz rekomendacija 4u.gif V issaugojau, jis tokius megsta.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 14, 08:41)
maciau,bet neverkiau,nebuvo ko schmoll.gif paprasta melodrama.

jums galbut ir nebuvo ko, bet man tai mane sugraudino ir itikino sis filmas, kad Dievas vistik yra, ir kad lazda turi 2 galus, ir kad jei tu kazka ne taip darai, antras galas visada atsisuks thumbup.gif anksciau ar veliau, bet atsisuks 4u.gif
cia as apie pagrindini veikeja Ivana, kad 1 uzstate vaika, o su kt.zenyjas, nes taip mama norejo. Ir kuo viskas baigesi? savo vestuviu diena_kraupi avarija blink.gif
Tai, tikrai ne atsitiktinumas...
na, bet daugiau nebekomntuosiu ziuretu filmu, nes jus cia nei viena, kaip supratau, per filmus neverkiate, atsiprasau verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 14 spalio 2013 - 11:10
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 14, 12:06)
jums galbut ir nebuvo ko,
na, bet daugiau nebekomntuosiu ziuretu filmu, nes jus cia nei viena, kaip supratau, per filmus neverkiate, atsiprasau verysad.gif  blush2.gif

Sima, jus neseniai patyrete dvasine trauma, tad nenuostabu, kad i kiekviena filma reaguojate jautriau 4u.gif
Mano sirdis labai uzdirzusi, nebliaunu ne per viena filma, isskyrus per viena: "Krasnyje braslety", rasiau jau, kad cia apie onkologinius vaikus, ir nors serijos buna a la linksmos, nu bet sedziu ir zliumbiu verysad.gif Vyras pyksta, sako, ko tu, durne, ziuri, o paskui nervuojiesi, geriau imk kokia komedija, nu bet as negaliu, labai jau man tas ispanu serialas artimas siu dienu gyvenimui. blush2.gif Kai pamatau vaikus, kuriems apmutuotos kojos, nuplikusios galvytes, bet stengiasi jie is paskutiniuju gyventi, zaisti, susigalvoti pramogu ligonineje, tai mano pacios bedos tokios paprastos pasirodo tada...
Atsakyti