QUOTE(Vilioja @ 2013 10 11, 17:25)
O pabaigos kurį variantą supratai - išvežė ją vėl ar paliko namuos?
Man kolegė tokį klausimą uždavė, o aš kažkaip net neabejojau, kad jos nebevežė. Manrods vaikų tremiamųjų sąrašuose net nebūdavo, tėvai apsispręsdavo - imti vaikus kartu ar palikti Lietuvoje kam nors
Man kolegė tokį klausimą uždavė, o aš kažkaip net neabejojau, kad jos nebevežė. Manrods vaikų tremiamųjų sąrašuose net nebūdavo, tėvai apsispręsdavo - imti vaikus kartu ar palikti Lietuvoje kam nors
Nesigilinau i tai Bet mano anyta buvo istremta 12m.kartu su motina... Tai pasakojo, kad grizus i Lietuva , jai dar baisiau buvo... Negalejo tremtiniai apsigyventi didmiestyje (pvz.Kaune)... Apsigyveni kokiam bute, pas zmones... kaimynai iskundzia ir atvyksta uniformuotieji... liepia per 24 val.issikraustyti.... Taip mano anyta buvo priversta gyventi pas svetimus zmones, be mamos, nes jai reikejo eiti i mokykla ir tureti bent kokia nuolatine gyv.vieta, o ne keisti gyv.vieta ir m-klas... Jos mamai ilgai reikejo slapstytis... Tai gal ta mergaite neistreme, bet gal i vaiku namus atidave, is kuriu ji vel pabego