Visgi,
as manau,kad tas filmo aprasymas ir yra tik aprasymas (cia apie tai,kad vaikas taikinys tevui del turto).Svarbiausia, juk pritraukti ziurova, ir nesvarbu,kad filmo aprasymas neatitinka daznai realybes, arba tokia pieva parasyta,kad baisu.Daznai tas esti su knygomis
Ir man i ta paskutine serija taip viskas sugrusta, kazkaip truko dar vienos serijos idomu koks butu antras sezonas? Juk vistiek brolis+sese = vaikas
QUOTE(svelni @ 2013 10 11, 13:05)
Visgi,
Tai jau tikrai, kad kartais tie aprasymai gryba pjauna. Man taipogi truko 1-2 seriju dar, kaip ir rasiau jau QUOTE
Man pabaiga tokia per greita...Kaip sakoma, per kelias minutes 'suryja' viska...
QUOTE(spoorga @ 2013 10 11, 07:11)
as sakiau, kad vaikas , ziuredamas, nesupras ka jai daro...
Dieve, kokiam amziuj jus gyvenate, jei tokias nesamones rasote?
siu laiku 4 metis vaikas TOKIUS dalyku jau supranta, nes kaip zinia, darzeli lanko ir vaikai is asocialiu seimu. Taip, kad...jei jusu vaikas TO nesupranta, tai nereikia rasyti, kad VAIKAS TO nesupras. Nu, nu, nu
ten juk akivaizdziai rodo, kad mergaite pastumta, pargriuna ir ant jos uzstumiamas berniukas, kuris judedamas padaro TAI.
nereikia net vaiku but, kad TO vaizdo nesuprast.
baigiu diskusija. pasakiau tik savo nuomone.
laba visoms
paziurejau Моя последняя первая любовь (2011)-patiko. aciu uz rekomendacija.
kadangi vaiku PM, iseinu ziuret_Простая жизнь (2012)
QUOTE(svelni @ 2013 10 11, 14:05)
Visgi,
as manau,kad tas filmo aprasymas ir yra tik aprasymas (cia apie tai,kad vaikas taikinys tevui del turto).Svarbiausia, juk pritraukti ziurova, ir nesvarbu,kad filmo aprasymas neatitinka daznai realybes, arba tokia pieva parasyta,kad baisu.Daznai tas esti su knygomis
Ir man i ta paskutine serija taip viskas sugrusta, kazkaip truko dar vienos serijos idomu koks butu antras sezonas? Juk vistiek brolis+sese = vaikas
nu mano suoprociu jis pusbroliu vaikas
tiketinas antras sezonas
QUOTE(sapniukass @ 2013 10 11, 13:30)
Ne, Masos ir Ruslano mama-ta pati moteris, skirtingi tik tevai. Vadinasi, jie broliai.
Geltos epidemija temoj
Ir valios ugdymo pas mane Vat ir neskaitau jūsų užgeltoninimų, kaupiuos pradėt žiūrėt Jei apie Durnaja krov.
O apie Ekskursantę - pritariu, kad tas prievartos aktas parodytas nebrutaliai, ir tikrai nedaug vaikų supras, kas ten vyko. Kaip ir viso filmo esmę kažin ar supras. manau, kad tik paaiškinus kas kada ir kodėl žmonės vežė.
Ir valios ugdymo pas mane Vat ir neskaitau jūsų užgeltoninimų, kaupiuos pradėt žiūrėt Jei apie Durnaja krov.
O apie Ekskursantę - pritariu, kad tas prievartos aktas parodytas nebrutaliai, ir tikrai nedaug vaikų supras, kas ten vyko. Kaip ir viso filmo esmę kažin ar supras. manau, kad tik paaiškinus kas kada ir kodėl žmonės vežė.
As labai noreciau, kad jis visgi butu to advokato sunus (o ne kriktasunis). Cia as i ateity paziurejau per krikstolini rutuli
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 11, 13:50)
Ir valios ugdymo pas mane
Maladec
Geltos epidemija temoj
ir as neskaitau,nes siandien pabaigsiu Brak ir pradesiu Durnaja krov
Ir aš neskaitau Šiandien baigsiu kariauti su žvalgėmis. Oi nekaip man atrodo susiklostys vienos iš jų likimas Bet ar pradėti žiūrėti Durnaja krov tai neapsisprendžiu, taip norėtųsi kad nebūtų tų kelių sezonų ir viskas užsibaigtų maximum 16 serija.
Valioooooooooooooo PENKTADIENIS, trumpesnė darbo diena ir pati smagiausia savaitėj
Valioooooooooooooo PENKTADIENIS, trumpesnė darbo diena ir pati smagiausia savaitėj
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 11, 13:23)
Dieve, kokiam amziuj jus gyvenate, jei tokias nesamones rasote?
siu laiku 4 metis vaikas TOKIUS dalyku jau supranta, nes kaip zinia, darzeli lanko ir vaikai is asocialiu seimu. Taip, kad...jei jusu vaikas TO nesupranta, tai nereikia rasyti, kad VAIKAS TO nesupras. Nu, nu, nu
ten juk akivaizdziai rodo, kad mergaite pastumta, pargriuna ir ant jos uzstumiamas berniukas, kuris judedamas padaro TAI.
Mano vaikai dideli... Ir mano ne is asocialios seimos... Ir budami darzeli tokiu dalyku nesuprato... o kai atejo laikas as su jais pasikalbejau apie tai... Judejo tik mergaite.... berniuko ant jos judancio nerode... Ir akivaizdziai nieko nerode... Kaiekvienas mato pagal savo sugedimo laipsni As irgi pasakiau savo nuomone... o forumietes tegul paziureje sprendzia, matosi ten kas ar ne...
Papildyta:
Geltos epidemija temoj
QUOTE(spoorga @ 2013 10 11, 17:13)
[
forumietes tegul paziureje sprendzia, matosi ten kas ar ne...
forumietes tegul paziureje sprendzia, matosi ten kas ar ne...
O pabaigos kurį variantą supratai - išvežė ją vėl ar paliko namuos?
Man kolegė tokį klausimą uždavė, o aš kažkaip net neabejojau, kad jos nebevežė. Manrods vaikų tremiamųjų sąrašuose net nebūdavo, tėvai apsispręsdavo - imti vaikus kartu ar palikti Lietuvoje kam nors