Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

Visgi,

as manau,kad tas filmo aprasymas ir yra tik aprasymas (cia apie tai,kad vaikas taikinys tevui del turto).Svarbiausia, juk pritraukti ziurova, ir nesvarbu,kad filmo aprasymas neatitinka daznai realybes, arba tokia pieva parasyta,kad baisu.Daznai tas esti su knygomis doh.gif
Ir man i ta paskutine serija taip viskas sugrusta, kazkaip truko dar vienos serijos unsure.gif idomu koks butu antras sezonas? Juk vistiek brolis+sese = vaikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 10 11, 13:05)
Tai jau tikrai, kad kartais tie aprasymai gryba pjauna. Man taipogi truko 1-2 seriju dar, kaip ir rasiau jau
Man pabaiga tokia per greita...Kaip sakoma, per kelias minutes 'suryja' viska...
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 10 11, 07:11)
as sakiau, kad vaikas , ziuredamas, nesupras ka jai daro...

Dieve, kokiam amziuj jus gyvenate, jei tokias nesamones rasote? blink.gif doh.gif
siu laiku 4 metis vaikas TOKIUS dalyku jau supranta, nes kaip zinia, darzeli lanko ir vaikai is asocialiu seimu. Taip, kad...jei jusu vaikas TO nesupranta, tai nereikia rasyti, kad VAIKAS TO nesupras. Nu, nu, nu g.gif g.gif
ten juk akivaizdziai rodo, kad mergaite pastumta, pargriuna ir ant jos uzstumiamas berniukas, kuris judedamas padaro TAI.
nereikia net vaiku but, kad TO vaizdo nesuprast.

baigiu diskusija. pasakiau tik savo nuomone.

laba visoms 4u.gif
paziurejau Моя последняя первая любовь (2011)-patiko. aciu uz rekomendacija.
kadangi vaiku PM, iseinu ziuret_Простая жизнь (2012) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 10 11, 14:05)
Visgi,

as manau,kad tas filmo aprasymas ir yra tik aprasymas (cia apie tai,kad vaikas taikinys tevui del turto).Svarbiausia, juk pritraukti ziurova, ir nesvarbu,kad filmo aprasymas neatitinka daznai realybes, arba tokia pieva parasyta,kad baisu.Daznai tas esti su knygomis  doh.gif
Ir man i ta paskutine serija taip viskas sugrusta, kazkaip truko dar vienos serijos unsure.gif  idomu koks butu antras sezonas? Juk vistiek brolis+sese = vaikas  unsure.gif

nu mano suoprociu jis pusbroliu vaikas g.gif
tiketinas antras sezonas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 10 11, 13:30)
nu mano suoprociu jis  pusbroliu vaikas g.gif
tiketinas antras sezonas wub.gif

Ne, Masos ir Ruslano mama-ta pati moteris, skirtingi tik tevai. Vadinasi, jie broliai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Geltos epidemija temoj doh.gif lotuliukas.gif
Ir valios ugdymo pas mane biggrin.gif Vat ir neskaitau jūsų užgeltoninimų, kaupiuos pradėt žiūrėt smile.gif Jei apie Durnaja krov.
O apie Ekskursantę - pritariu, kad tas prievartos aktas parodytas nebrutaliai, ir tikrai nedaug vaikų supras, kas ten vyko. Kaip ir viso filmo esmę kažin ar supras. manau, kad tik paaiškinus kas kada ir kodėl žmonės vežė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 11 spalio 2013 - 12:55
As labai noreciau, kad jis visgi butu to advokato sunus (o ne kriktasunis). Cia as i ateity paziurejau per krikstolini rutuli biggrin.gif
QUOTE(Vilioja @ 2013 10 11, 13:50)
Ir valios ugdymo pas mane biggrin.gif
Maladec biggrin.gif
Atsakyti
Geltos epidemija temoj doh.gif  lotuliukas.gif
Ir valios ugdymo pas mane  biggrin.gif  Vat ir neskaitau jūsų užgeltoninimų, kaupiuos pradėt žiūrėt smile.gif Jei apie Durnaja krov.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif ir as neskaitau,nes siandien pabaigsiu Brak ir pradesiu Durnaja krov ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 11 spalio 2013 - 13:28
Ir aš neskaitau lotuliukas.gif Šiandien baigsiu kariauti su žvalgėmis. Oi nekaip man atrodo susiklostys vienos iš jų likimas g.gif Bet ar pradėti žiūrėti Durnaja krov tai neapsisprendžiu, taip norėtųsi kad nebūtų tų kelių sezonų ir viskas užsibaigtų maximum 16 serija.
Valioooooooooooooo PENKTADIENIS, trumpesnė darbo diena ir pati smagiausia savaitėj 4u.gif
Atsakyti
''Моя фамилия Шилов'' /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1132543

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 11, 13:23)
Dieve, kokiam amziuj jus gyvenate, jei tokias nesamones rasote? blink.gif  doh.gif
siu laiku 4 metis vaikas TOKIUS dalyku jau supranta, nes kaip zinia, darzeli lanko ir vaikai is asocialiu seimu. Taip, kad...jei jusu vaikas TO nesupranta, tai nereikia rasyti, kad VAIKAS TO nesupras. Nu, nu, nu g.gif  g.gif
ten juk akivaizdziai rodo, kad mergaite pastumta, pargriuna ir ant jos uzstumiamas berniukas, kuris judedamas padaro TAI.
nereikia net vaiku but, kad TO vaizdo nesuprast.

baigiu diskusija. pasakiau tik savo nuomone.

Mano vaikai dideli... Ir mano ne is asocialios seimos... Ir budami darzeli tokiu dalyku nesuprato... o kai atejo laikas as su jais pasikalbejau apie tai... Judejo tik mergaite.... berniuko ant jos judancio nerode... Ir akivaizdziai nieko nerode... Kaiekvienas mato pagal savo sugedimo laipsni As irgi pasakiau savo nuomone... o forumietes tegul paziureje sprendzia, matosi ten kas ar ne...
Papildyta:
Geltos epidemija temoj doh.gif  lotuliukas.gif
Ir valios ugdymo pas mane  biggrin.gif  Vat ir neskaitau jūsų užgeltoninimų, kaupiuos pradėt žiūrėt smile.gif Jei apie Durnaja krov.
O apie Ekskursantę -  pritariu, kad tas prievartos aktas parodytas nebrutaliai, ir tikrai nedaug vaikų supras, kas ten vyko. Kaip ir viso filmo esmę kažin ar supras. manau, kad tik paaiškinus kas kada ir kodėl žmonės vežė.

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 10 11, 17:13)
[
forumietes tegul paziureje sprendzia, matosi ten kas ar ne...

O pabaigos kurį variantą supratai - išvežė ją vėl ar paliko namuos?
Man kolegė tokį klausimą uždavė, o aš kažkaip net neabejojau, kad jos nebevežė. Manrods vaikų tremiamųjų sąrašuose net nebūdavo, tėvai apsispręsdavo - imti vaikus kartu ar palikti Lietuvoje kam nors g.gif
Atsakyti