Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 10 10, 08:17)

Zinau, kad buvo ziurinciu... As ziurejau, bet ne visus sezonus. O jau ketvirtas netrukus bus

thumbup.gif thumbup.gif As as ziurejau ax.gif Ziuresiu ir toliau,tik nezinzu kada-Vangos dar dvi serijos neiveiktos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 10 10, 18:57)
-Vangos dar dvi serijos neiveiktos  tongue.gif

Mano jau iveiktos... Man Messingas idomesnis ir Stalino sunus idomesnis...
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
griztu i seima cool.gif
Jau ziuriu Brak po zavescianiju 3 ketvirta serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 10, 08:17)
Zinau, kad buvo ziurinciu...
''Земский доктор . Возвращение'' /2013/

aciu uz rekomendacija 4u.gif nors nei 1 neziurejau, bet issisaugojau, kai nebus ka ziuret, tada..smile.gif

QUOTE(sapniukass @ 2013 10 10, 09:30)
As niekaip neatsimenu tu dvieju sezonu ,,brak po zaviescaniju" blush2.gif kad ziurejau, tai tikrai zinau, tai kaip dabar trecia sezona ziuret, jei pirmi migloj?

tai zinokit, cia man taip buvo blush2.gif blink.gif tai per 2 dienas perziurejau naujai 1 ir 2 sezonus, o paskui 4 dienas ziurejau 3 sezona 4u.gif

laba vakara visoms 4u.gif
o man sian nuo ryto tokia baime, kad neisdegs paziuret Ekskursantes, nes ryta Matas kazkokis kaip nesavas buvo. Nuvedus darzelin, ispejau aukletoja, kad jei Matas nekaip jausis, lai skambina. Visus reikalus suplanuotus atlikau. Bet visur begte cool.gif ir i filma nuvaziavau laiku. Nors seanso pradzia 10.50 val., bet reklamas kol isrode, tai filma rodyt pradejo tik 11.10 val. blink.gif doh.gif
FILMAS ISTIES LABAI GERAS. PATIKO. ACIU UZ REKOMENDACIJA 4u.gif
tik nemaciau pabaigos, nes apie 13 val.paskambino Mato aukletoja ir pranese, kad mano vaikui 38,5 karscio, jog neguldo pietu miego, laukia, kad ateiciau pasiimt...
tai lekiau is sales (kuri be pirmuju 2 eiliu, buvo pilnutele_studentai, mokiniai ir pensijinio amziaus zmones) ir begte i mikriuka, is jo_begte darzelin ax.gif
va toks, tas gyvenimas, kad negali nieko planuoti, kol augini darzelinio amziaus vaikus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 10 spalio 2013 - 18:31
Atejau pasidalinti smile.gif

Gan simpatiska sutuoktiniu pora
.....>Жена известного российского актера Павла Прилучного
и звезда российских сериалов Агата Муцениеце,
родившаяся и выросшая в Латвии<......

user posted image

Rudeni isvysim su Павел Прилучный vaidyba ''Темный Мир: Равновесие'' /2013/
Kad ir su fantastikos elementais, bet gal visai ir nieko bus, kas ten zino...

Трейлер-1
Трейлер-2

user posted image

Idomu bus ir Нагиев'a naujam amplua paziureti.
Кухн'ioj jis labai puikiai tvarkosi ir jam tinka jo personazas, tai manau, kad visai neblogai bus ir cia.
Mazum patiks mums...

,,Два отца и два сына'' /2013/ Дмитрий Нагиев стал дедом?!

Анонс

Ir dar ta plaukuosena tokia nematyta, visai tinkanti jam

user posted image

QUOTE(spoorga @ 2013 10 06, 17:01)
Kartoju, isprievartavimas  paroromas labai subtiliai... jokiu  ziauraus smurto scenu nera  schmoll.gif

kai maciau, tai tas isprievartavimas labai akivaizdziai parodomas ir skausmingai. Salia manes sedejusios pagyvene moterys net sukliko balsu per ta scena Deja...jus matomai ta bjauria scena iziurejote kitomis akimis...
ir TAI padaro paauglys, internate augantis, kaip suprantu. Tai mano nuomone, tokia scena ir isgyvenimas jaunutei mergaitei, tai randas visam gyvenimui.
na, gink D, cia tik mano nuomone ax.gif

QUOTE(Ramsius @ 2013 10 10, 15:47)
Šiandien bjauri diena...

is ties, nekokia diena sian...
beje, kai suzinosite, kad jau internete rodoma Ekskursante, bukit gera, praneskite. Aciu is anksto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 10 10, 19:54)
''Темный Мир: Равновесие'' /2013/
,,Два отца и два сына'' /2013/ Дмитрий Нагиев стал дедом?!
###########
Sim@ sveikatos mazajam 4u.gif

aciu uz naujienas 4u.gif
uz sveikata 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 10, 19:30)
va toks, tas gyvenimas, kad negali nieko planuoti, kol augini darzelinio amziaus vaikus verysad.gif [/i][/size][/color]

Sima, maniskis pradinukas, bet ir buna daznu skambuciu is mokyklos....tai pilva skauda, tai tempa, tai dar kas nors doh.gif
Niu faina ta pora Pavel Prilucin su zmona savo wub.gif manau po sio serialo jis dar labiau isgarses, nes dabar kiek info ziurejau, tai jo populiariausias (ir labiausiai zinomas) serialas "Закрытая школа ".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 10 spalio 2013 - 20:00
QUOTE(Visgi @ 2013 10 10, 19:54)
Дмитрий Нагиев стал дедом?!

pamirsau paminet, kad jis labai grazus ir zilais plaukais:) nezinau, kaip kitoms, bet man, tai Nagijevas turi savy tokio uzslepto sexy'alumo cool.gif wub.gif

QUOTE(svelni @ 2013 10 10, 20:59)
Sima, maniskis pradinukas, bet ir buna daznu skambuciu is mokyklos....

tikiu, kad ir manes dar laukia tas pats...
Atsakyti
paziurejau_
Любовь приходит не одна (2011)
Чего хотят мужчины (2013)
Моя последняя первая любовь (2011)_siame labai patiko dainos fone thumbup.gif
aciu uz rekomendacijas 4u.gif patiko. velgi apie gyvenima, lengvos melodramos, labai geros paziuret pries miega thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 10 spalio 2013 - 22:44
[quote=Sim@,2013 10 10, 19:30]
FILMAS ISTIES LABAI GERAS. PATIKO. ACIU UZ REKOMENDACIJA 4u.gif

[/quote/)

Prasom... Na tai kaip .... Daug ziauriu scenu.... drasko ekskursante? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 10, 20:00)
kai maciau, tai tas isprievartavimas labai akivaizdziai parodomas ir skausmingai. Salia manes sedejusios pagyvene moterys net sukliko balsu per ta scena Deja...jus matomai ta bjauria scena iziurejote kitomis akimis...
uz sveikata 4u.gif  4u.gif

Ar as sakiau, kad man patiko issaginimo scena, as sakiau, kad vaikas , ziuredamas, nesupras ka jai daro... Man irgi gaila herojes... man irgi patiko labai filmas.... as jusu nesuprantu.... as apie miltus, o jus apie tiltus... doh.gif
Papildyta:
O moterys... jos suauge, joms tie judesiai zinomi .... turiu minti kai vyras ir moteris santykiauja... del to jos supranta kas vyksta.... vaikas, jei nemates to ir nepatyres vien is lingavimo nesupras, kad jheroje zagina .... va paaiskinau ka as turejau minti... psichologija ir daugiau nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 10 10, 20:59)

Niu faina ta pora Pavel Prilucin su zmona savo  wub.gif  manau po sio serialo jis dar labiau isgarses, nes dabar kiek info ziurejau, tai jo populiariausias (ir labiausiai zinomas) serialas "Закрытая школа ".

Jau koks jis man simpatukas wub.gif Kad ir blogiukas is pradziu buna, ale vis bandau jame gerumo izvelgti drinks_cheers.gif
Paziurejau ir as Durnaja krov, tai ka galiu pasakyti-garantuoju, kad bus antras sezonas, nes labai daug neaiskumu, sakykim, Oksana liko ant ledo ir taip atstumta, Fiodoras, staiga patapes geru tetusiu is jaunikio, Ruslanas su ta bobule is kaimo nesusisieke, o ir jo gerejimas dar per menkas, Sasa nei pakartas, nei paleistas, o ir vaikas, kad ir koks fainuolis gimes, nu bet netikiu, kad netures genetiniu nuokrypiu, kas turetu vel issivystyti i visa gydymo istorija, plius, ir Masos vadovavimo fabrike nebuvo dar. Zodziu, jauciu, kad turesim dar ir antra sezona drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image Neskaityti ir neziureti, nes bus neidomu, jei kas dar tik ketina ziureti Дурная кровь.

Taip pat manau, kad turetu buti tesinys. Nes kaip aprasyme raso ....>ребенок стал единственным наследником индустриальной империи своего деда и мишенью для собственного отца мишень=taikinys Tai kada spejo tas kudikis tapti jo taikiniu, jei tas tevas apie ji suzinojo tik pacioje filmo pabaigoje... (jau nekalbu apie kitus niuansus), tsakant neuviazechka poluchilas mastau.gif

Man svarbu svarbiausia, kad tik nekeistu paciu aktoriu, t.y. paliktu tuos pacius.

Labiausiai patikes epizodas-1 (labai pagailo man jo, kai nedave jam kudikio palaikyti ant ranku)

Руслан пришёл в больницу к Маше
Labiausiai patikes epizodas-2 Анатолий и Руслан

Ziurejau ,,Ненормальная'' /2005/ Pusiau komedija. Mielas f.
Анонс
http://kinozal.tv/de...s.php?id=291213

user posted image
Atsakyti