Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(Jigsaw @ 2013 10 09, 22:47)
uzdraude platinti internetu ekskurante tai balta lapa meta Sima pagal tavo nuoroda.

tai, kuo jis cia toks ypatingas, kad uzdraude? g.gif
juk nebe tarybiniai laikai db, kad draustu kazkas kazka blink.gif
Atsakyti
Na ir kaip jums pabaiga durnaja krov? Truputi tikejausi kazkodel kitokios... O jau tas gimes vaikutis koks dailus wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 spalio 2013 - 22:10
paziurejau _Берега любви (2013)_ir nors vaidina Ramsius simpatyja, bet man patiko sis filmas wub.gif lengvas, apie gyvenima 4u.gif ramiai nuteike miegui ax.gif
aciu, kas rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
Man pabaiga tokia per greita...Kaip sakoma, per kelias minutes 'suryja' viska. Tikiuosi, kas ziurejo tiesiogiai, po reklamos neisjunge dar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 spalio 2013 - 22:35
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 09, 23:01)
tai, kuo jis cia toks ypatingas, kad uzdraude? g.gif
juk nebe tarybiniai laikai db, kad draustu kazkas kazka blink.gif

Pelno nebus jei visi internete perziures smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 09, 23:19)
Man pabaiga tokia per greita...Kaip sakoma, per kelias minutes 'suryja' viska. Tikiuosi, kas ziurejo tiesiogiai, po reklamos neisjunge dar..

neabai supratau, jus cia apie koki filma? g.gif
ar ne apie filma? blink.gif

QUOTE(Jigsaw @ 2013 10 09, 23:39)
Pelno nebus jei visi internete perziures smile.gif

S U P R A T A U bigsmile.gif
Atsakyti
Na tikrai keista pabaiga "Durnaja krov"....svarbiausia, kad tas Ruslanas I gerieti atsiverte rolleyes.gif .Ir ar tik nebus tesinys koks, kaip su "Brak'u"...kas du metai po nauja sezona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 09, 23:19)

Tai vis tik 14 seriju? bigsmile.gif Aciu Dievui thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko tai, kad Ruslanas nepabugo ir isdriso ateiti pas ja i ligonine... Bet net ir nenustebciau jei atsirastu 2 sezonas...

Zinau, kad buvo ziurinciu... As ziurejau, bet ne visus sezonus. O jau ketvirtas netrukus bus
''Земский доктор . Возвращение'' /2013/
Трейлер

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
bandziau vakar ziuret tiesiogiai ,,durnaja krov", bet spjoviau, nes labai lagino ir dvi serijas ,,Stanica" paziurejau, neblogas toks, su jumoru.
As niekaip neatsimenu tu dvieju sezonu ,,brak po zaviescaniju" blush2.gif kad ziurejau, tai tikrai zinau, tai kaip dabar trecia sezona ziuret, jei pirmi migloj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 10 spalio 2013 - 09:02
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 09, 22:11)
paziurejau _Берега любви (2013)_ir nors vaidina Ramsius simpatyja, bet man patiko sis filmas wub.gif lengvas, apie gyvenima 4u.gif ramiai nuteike miegui ax.gif
aciu, kas rekomendavo 4u.gif

smile.gif Nu mat, jo man toks labai jau "kaimietiškas" pasirodė...

Šiandien bjauri diena...MB vežė į darbą, dėl jo kaltės vėlavau tai lėkė...O jis ir taip mėgėjas ekstremalaus vairavimo blink.gif Vienu žodžiu prie perėjos vos vos, per plauką nenutrenkė paauglio blink.gif blink.gif blink.gif Tradicinė situacija - 2 eilės sustojo ir praleido, o trečia, t.y. mes ne....Ir kaltas 100 proc...Bet kaip žiauru...Negaliu atsigauti iki šiol...Tiesiog prieš akis.

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 10 10, 15:47)
Šiandien bjauri diena...<...........> Tradicinė situacija - 2 eilės sustojo ir praleido, o trečia, t.y. mes ne....Ir kaltas 100 proc...Bet kaip žiauru...Negaliu atsigauti iki šiol...Tiesiog prieš akis.
Tikrai, kad bjauri diena... Mano puskei buvo analogiska situacija. 2-vi eiles sustojo praleist, o trecia ne, smoge... Gerai, kad tuo metu nesilauke vaikelio ir liko gyva.
Atsakyti