paziurejau _Берега любви (2013)_ir nors vaidina Ramsius simpatyja, bet man patiko sis filmas lengvas, apie gyvenima ramiai nuteike miegui aciu, kas rekomendavo
Na tikrai keista pabaiga "Durnaja krov"....svarbiausia, kad tas Ruslanas I gerieti atsiverte .Ir ar tik nebus tesinys koks, kaip su "Brak'u"...kas du metai po nauja sezona
Sveikutes, bandziau vakar ziuret tiesiogiai ,,durnaja krov", bet spjoviau, nes labai lagino ir dvi serijas ,,Stanica" paziurejau, neblogas toks, su jumoru. As niekaip neatsimenu tu dvieju sezonu ,,brak po zaviescaniju" kad ziurejau, tai tikrai zinau, tai kaip dabar trecia sezona ziuret, jei pirmi migloj?
Laikas yra neįtikėtinas dalykas - jo taip mažai, kai vėluoji ir tiek daug, kai lauki...
paziurejau _Берега любви (2013)_ir nors vaidina Ramsius simpatyja, bet man patiko sis filmas lengvas, apie gyvenima ramiai nuteike miegui
aciu, kas rekomendavo
Nu mat, jo man toks labai jau "kaimietiškas" pasirodė...
Šiandien bjauri diena...MB vežė į darbą, dėl jo kaltės vėlavau tai lėkė...O jis ir taip mėgėjas ekstremalaus vairavimo Vienu žodžiu prie perėjos vos vos, per plauką nenutrenkė paauglio Tradicinė situacija - 2 eilės sustojo ir praleido, o trečia, t.y. mes ne....Ir kaltas 100 proc...Bet kaip žiauru...Negaliu atsigauti iki šiol...Tiesiog prieš akis.
Šiandien bjauri diena...<...........> Tradicinė situacija - 2 eilės sustojo ir praleido, o trečia, t.y. mes ne....Ir kaltas 100 proc...Bet kaip žiauru...Negaliu atsigauti iki šiol...Tiesiog prieš akis.
Tikrai, kad bjauri diena... Mano puskei buvo analogiska situacija. 2-vi eiles sustojo praleist, o trecia ne, smoge... Gerai, kad tuo metu nesilauke vaikelio ir liko gyva.