Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

sveikos, tai koki rekomenduotumet paziuret db man po Brak3? g.gif
Atsakyti
Na ka, kas ziuri tiesiogiai, tai ir toliau ziurekim tiesiogiai 13-14 serija (nes as neturiu kantrybes laukt kol ikels naujas), kas nores ir patinka, gali ryt ir kartojima paziureti 09:10 val. Inter LIVE TV tiesiogiai
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 09, 20:29)
Na ka, kas ziuri tiesiogiai, tai ir toliau ziurekim tiesiogiai 13-14 serija (nes as neturiu kantrybes laukt kol ikels naujas), kas nores ir patinka, gali ryt ir kartojima paziureti 09:10 val. Inter LIVE TV tiesiogiai

as su Jumis,tikriausiai neuzmigciau zinodama,kad rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 10 09, 20:32)
as su Jumis,tikriausiai neuzmigciau zinodama,kad rodo biggrin.gif
Ir as friends.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2013 10 09, 19:54)
as dabar onlaine 12 s. perziurejau, ten taip pat pavadinta ,,pervy sezon", jo tas dejimas seriju toks marudnas, noretusi ciupt ir perziuret
Sutinku. Kartais taip uztempia su tai intervalais, kad baisu. Pvz Brak, Magikjan, Internai, Kuhnia, sis filmas ir t.t. Iki siol pamenu kaip vieno filmo papildymo laukiau ne maziau 8-niu dienu tikrai doh.gif Vien del sios priezasties turbut to filmo niekad nepamirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 09, 19:12)
Tai cia dar nieko. esu skaicius, kad neva vos ne 30 seriju. Cia tai aplamai afisuoja, kad сезон 1
дело ясно что дело темное... Pagyvensim pamatysim...

A durni jie? swoon.gif Jau man kaip ir pabaiga galetu viskas eiti, jei bus keli sezonai-neistemsiu schmoll.gif
Kol palengva krauna ta filma, pradejau ziureti ta: tokia lengva moteriska komedija, kol kas patinka, tikekimes, kad neissites iki 200 seriju
http://www.seasonvar..._krasivaya.html
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 09, 21:01)
tikekimes, kad neissites iki 200 seriju
Kas cia zino biggrin.gif As tik neseniai suzinojau, kad gali viskas keisti nachadu, ziurek tik 12 seriju, po to oplia 14, paskui aplamai sezonais grasina. Siais filmu laikais negali buti niekuo tikras... O jau 200 seriju tai jau tikrai zaperduzho hihihi.gif
Atsakyti
nieko nerekomenduojat man, tai is liudesio nusipirkau internetu bilieta ir ryt eisiu_
user posted image
http://www.forumcine.../?dt=10.10.2013

gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 09 spalio 2013 - 20:12
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 09, 21:10)
nieko nerekomenduojat man, tai is liudesio nusipirkau internetu bilieta ir ryt eisiu_
user posted image

doh.gif angel_sadangel.gif nail.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2013 10 09, 21:27)

nesupratau cia siu mimiku? galima issamiau? g.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,uzdraude platinti internetu ekskurante tai balta lapa meta Sima pagal tavo nuoroda.
Atsakyti