Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(arden @ 2013 10 09, 06:24)
Sima, nepasakok taip detaliai ir dar su pabaiga arba bent jau pageltonink. dabar jau jokios intrigos neliko, tik tiek, kad pažiūrėt trečią dalį  doh.gif

ATSIPRASAU LABAI blush2.gif ax.gif bus dar ten ne 1 intriga_ir paziureti verta ne tik del to "kad paziureti" wub.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Kol kas visiškai nesigailiu pradėjus žiūrėti Разведчицы, vakar vakare prarijau keturias serijas kaip nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 10 09, 06:24)
Sima, nepasakok taip detaliai ir dar su pabaiga arba bent jau pageltonink. dabar jau jokios intrigos neliko, tik tiek, kad pažiūrėt trečią dalį  doh.gif

drinks_cheers.gif as dar nepradeja ziureti,o jau pabaiga perskaiciau...
Laba diena 4u.gif
vakarais ziurim su vyru internus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 10 09, 09:01)
Laba diena  4u.gif
Kol kas visiškai nesigailiu pradėjus žiūrėti Разведчицы, vakar vakare prarijau keturias serijas kaip nieko  4u.gif

Ir nesigailesi iki paskutines serijos drinks_cheers.gif Mudu su vyru irgi "suvalgem" ta filma drinks_cheers.gif
O kiek seriju yra ikelta "Durnaja krov"? Vakar 10 pasiziurejau. blush2.gif
Kazin, pasikeis i gera Ruslanas? Mazu i zmonas pasiims ta Masa? g.gif Nors as jai linkeciau su Stepanu likti-patikrintas draugas per bedas visokias, o tai cia dabar tiek apsisaukeliu "draugu" doh.gif Netiketas Oksanos poelgis. Man net jos gaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 10 09, 10:05)
Ir nesigailesi iki paskutines serijos drinks_cheers.gif Mudu su vyru irgi "suvalgem" ta filma drinks_cheers.gif
O kiek seriju yra ikelta "Durnaja krov"? Vakar 10 pasizi
Kazin, pasikeis i gera Ruslanas? Mazu i zmonas pasiims ta Masa? g.gif Nors as jai linkeciau su Stepanu likti-patikrintas draugas per bedas visokias, o tai cia dabar tiek apsisaukeliu "draugu" doh.gif Netiketas Oksanos poelgis. Man net jos gaila blush2.gif

Yra 12serijų,bet aš supratau,kad dar nepabaiga .
Atsakyti
Laba,

"Durnaja krov" isviso kiek raso tai 14 serijus bus. Siandien kaip ir paskutines dvi(13-14) turetu rodyti....o tai ka paskui reikes ziureti? unsure.gif g.gif kazkaip niekas kolkas nekabina.Labai laukiu vieno filmo pasirodant, tai tikiuosi,kad siais metasi rodys ji.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 09, 11:04)
drinks_cheers.gif as dar nepradeja ziureti,o jau pabaiga perskaiciau...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 10 09, 13:34)
Laba,

"Durnaja krov" isviso kiek raso tai 14 serijus bus. Siandien kaip ir paskutines dvi(13-14) turetu rodyti....o tai ka paskui reikes ziureti? unsure.gif  g.gif  kazkaip niekas kolkas nekabina.Labai laukiu vieno filmo pasirodant, tai tikiuosi,kad siais metasi rodys ji.

Bajerio norit? biggrin.gif Radau, kad Durnaja krov bus 18 seriju biggrin.gif
Atsakyti
Tai cia dar nieko. esu skaicius, kad neva vos ne 30 seriju. Cia tai aplamai afisuoja, kad сезон 1
дело ясно что дело темное... Pagyvensim pamatysim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 spalio 2013 - 18:22
QUOTE(Visgi @ 2013 10 09, 19:12)
Tai cia dar nieko. esu skaicius, kad neva vos ne 30 seriju. Cia tai aplamai afisuoja, kad сезон 1
дело ясно что дело темное... Pagyvensim pamatysim...

mega_shok.gif varge,jei reiks laukt vis kol ikels po kelias serijas...ne mano nervams lotuliukas.gif
Atsakyti
taip intriguojat su tuo durnaja krov, reikia iki savaitgalio mesingą damušt ir bandyt žiūrėt. bet dabar galvos skausmą turiu, reikia filmo "laiškai sofijai", reikia man namų darbą padaryt jį pažiūrėjus, o intike kaip suprantu jo dar nėra, o į kino teatrą reikia važiuot į didmiestį doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as dabar onlaine 12 s. perziurejau, ten taip pat pavadinta ,,pervy sezon", jo tas dejimas seriju toks marudnas, noretusi ciupt ir perziuret.
Atsakyti