Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

Vis dėl to traukiau burtus lotuliukas.gif Nuo šio vakaro pradedu kariauti su Разведчицы mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, su ta Kuhnia. Berods I sezone_patiko man epizodas ten su ta zasim, ir dar tas vakarelis kur buvo, kur vyras savo zmonai gimtadieni surenge. Kai ten jis saudyt lyg pradejo, ta zasis skraidyt, na vnz chaosas ten toks ivyko baliaus pabaigoj (nepamenu serijos skaiciaus). O jei is esmes, tai ten visi epizodai/serijos ciki-piki. Mano net vyresnelis paziuri smile.gif
Кухня - Гусь (Отрывок)
QUOTE(ErikaN @ 2013 10 08, 15:39)
Vis dėl to traukiau burtus. Nuo šio vakaro pradedu kariauti su Разведчицы
Manau, kad geras pasirinkimas, juolab ten vienas is mano simpatiju vaidina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 08, 14:53)
Saunuolis vaikas smile.gif Tai cia panasiai taip, perfrazuojantbiggrin.gif
user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif tikrai taikliai pasakyta
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 08, 14:53)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

pas mane sia savaite pertrauka,nieko neziuriu,vyras namie biggrin.gif o kai isvaziuos-tai aisku Brak po zaveshchianiju 3 bus pirmoj eilej biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, vel ziuresim tiesiogiai nuo 20:30-22:30val "Дурная кровь" per
Inter LIVE TV tiesiogiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 08, 20:05)
Na ka, vel ziuresim tiesiogiai nuo 20:30-22:30val "Дурная кровь" per
Inter LIVE TV tiesiogiai smile.gif

oj aciu wub.gif Jus auksas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 10 08, 14:21)
pažiūrėjau,vaiks kaip nujausdamas 2 val miegojo  biggrin.gif  Tikiuosi ir aš to paties,kad Ruslanas nepamirš babuškos

Man kartais taip gaila,kai baigiasi koks labai idomus serialas,atrodo žiūrėčiau ir žiūrėčiau,o dabar ir vėl reiks ieškot -kąąą pažiūūrėt  doh.gif

Man iregi gaila buna, bet siaip jei serialas turetu 100 seriju, gal viskas butu per daug istesta? Kantrybes neliktu, o va tokie 12 ar 16 seriju serialai tai man labai. siandien ziurejau "Golubka", jus jau tikriausiai visos ji matete, as kadangi cia kaiop ir naujoke, tai pradedu tik smile.gif Tai labai patiko, dar patiko jau sita per tv ziurejau "I vsio taki ja liubliu", sitas liudnesnis, na ir labai dar patiko "Serafima prekrasnaja", man aplamai ziuriu patinka kaimietiski serialais ir apie tokius 60 ar 80 metus, kai manes da nebuvo sitoj zemelej smile.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 10 08, 16:00)
Beje, su ta Kuhnia. Berods I sezone_patiko man epizodas ten su ta zasim, ir dar tas vakarelis kur buvo, kur vyras savo zmonai gimtadieni surenge. Kai ten jis saudyt lyg pradejo, ta zasis skraidyt, na vnz chaosas ten toks ivyko baliaus pabaigoj (nepamenu serijos skaiciaus). O jei is esmes, tai ten visi epizodai/serijos ciki-piki. Mano net vyresnelis paziuri smile.gif
Кухня - Гусь (Отрывок)
Manau, kad geras pasirinkimas, juolab ten vienas is mano simpatiju vaidina rolleyes.gif

O "kuchnia" tai vykusi komedija, net labai, kadangi ir MB ziuri, o jis serialu tai nelabai, tai jau daug ka pasako smile.gif Ten aisku daug ka tie efektai padare, as tai pati kai labai megstu susius, vienoj serijoj maciau kadp susiu suvalgiusi kirmelem lyg uzsikrete, ir toks dyyyddelis kirminas zalias sake ateik pas mane mazute, tai va po tos serijos, as susius reciau pradejau valgyti smile.gif))))

Vakar paziurejau Durnaja krov ir 9 ir 10 serijas, o kada tiesiogiai rodo per ukraina? Cia kasdien ar tik iseiginemis?
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2013 10 08, 22:25)
man aplamai ziuriu patinka kaimietiski serialai

o kada tiesiogiai rodo per ukraina? Cia kasdien ar tik iseiginemis?
Man ir sie patinka, as aplamai visokius ziuriu, nei i vienus nespjaunu smile.gif Tsakant platus ziurejimo spektras smile.gif

Tiesiogiai ir rodo tiesiogiai (kaip per TV3 PLAY). Jei nepaziuresi, tai kaip sakant buvo bet prazuvo.
Ryt tuo paciu laiku 20:30-22:30val paskutines serijos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 08 spalio 2013 - 21:43
QUOTE(Visgi @ 2013 10 08, 22:41)
Man ir sie patinka, as aplamai visokius ziuriu, nei i vienus nespjaunu smile.gif Tsakant platus ziurejimo spektras smile.gif

Tiesiogiai ir rodo tiesiogiai (kaip per TV3 PLAY). Jei nepaziuresi, tai kaip sakant buvo bet prazuvo.
Ryt tuo paciu laiku 20:30-22:30val paskutines serijos.

user posted image

As matyt buvau praeitam gyvenime kokia kaimo moterela is kokios rusijos glubinkos, nes nezinau kodel man taip patinka ir butent tas amzius iki perestroikos. Ne del Lenino as galvos nepametusi, ir komunizmo atributikos neturiu (jei norrit galit i svecius smile.gif ), bet kazkaip gal man tai vaikyste pas ata mociute rusijos kaime primena, nes vasaros ten budavo nerealios, ar kodel, nezinau...
Aciu uz info ir nuoroda, aisku jei nepaziuresiu nieko ten neprazus, tik tiek, kad ilgai lauksiu kol youtuben pakraus, o idomu vis gi kaip baigsis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2013 10 08, 22:49)
bet kazkaip gal man tai vaikyste pas ata mociute rusijos kaime primena, nes vasaros ten budavo nerealios, ar kodel, nezinau...

Aciu uz info ir nuoroda, aisku jei nepaziuresiu nieko ten neprazus, tik tiek, kad ilgai lauksiu kol youtuben pakraus, o idomu vis gi kaip baigsis smile.gif

Galiu kreiptis tu i tave? Zinai kaip cia vadinasi? N o s t a l g i j a smile.gif Ir ta proga turiu tau (net sirdis apsala beklausant, tarp kitko labai mielas serialas, toks labai gerietiskas, pries miega negaledavau jo nepaziureti, kaip hipnoze kokia buvo)
А. Безруков и А. Расторгуев "Березы"

Zinoma, kad neprazus.
As jau apskritai neturiu supratimo kas ten prie ko ir kaip, kuo toliau tuo labiau painiau. Tiek klauimu galvoj, kad vienu zodziu aisku kad nieko neaisku. Man tik baisu, kas bus kai anam pilnai atmintis sugris, ar bus padoresnis, ar vel koks monstras unsure.gif
Atsakyti
na, ka_mergaites mielosios_ka tik baigiau ziuret_Брак по завещанию 3 4u.gif
geras isties filmas, tik pabaigos nesitkejau tokios...
maniau, kad vistik Sandra pasiliks Londone gyvent su seima ir dukra g.gif juk visam filme, vos nelaimei nutikus, vis kartodavo, kad seima yra brangiausias turtas. Ne dukra, bet seima ax.gif ir pabaigoj ne Dzeimsas, o Ilja rolleyes.gif
na, kaip sakoma, sirdziai neisakysi:) o kai yra is ko rinktis, tai ir as gal buciau pasirinkus Ilja, jis toks simpatiskai sexy vyrukas, nes kol Dzeimsas be usu buvo, tai dar, dar, dar, bet jau su usais patapo, tai nieko ner baisiau man uz usuotus-barzdotus vyrus blink.gif doh.gif

aciu, kas rekomendavo ir labanaktis (vakar ryte pramigau darzeli, tai visa laime, kad darzelis tik perejus kiema 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 09, 00:35)
tai nieko ner baisiau man uz usuotus-barzdotus vyrus blink.gif  doh.gif

mano su ūsais biggrin.gif

Sima, nepasakok taip detaliai ir dar su pabaiga arba bent jau pageltonink. dabar jau jokios intrigos neliko, tik tiek, kad pažiūrėt trečią dalį doh.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti