QUOTE(Visgi @ 2013 10 06, 20:58)
Yra dvi versijos, kad siandien plius minus 23.30 val Maskvos laiku, arba ryt. O kadangi mes LT, tai bet kokiu atveju mes sulauksim ryt, t.y. po 00.00 val. (?)
Sutinku. Ir man tas jaunuolis, kuris salia advokato vis buna, kelia itarima. Man rodos jis gal ir yra tas zudikas su skrybele (kur vis veido nerodo)
Bet ka as esu perskaicius tai griuk negyvas
Nepatikesit
<.....Сегодня видела рекламу, где сказали, что Фёдор (Кирилл Сафонов) влюбился в Машу и у них должна быть свадьба, но он узнает, что он её отец. Вот так!....> Gal cia pokstas, o gal tikrai bus toks scenarijaus vingis
Man irgi tokios reik, bet vis delsiu (turiu omeny tulzies akmenlige).
Kiek ziuriu tai neskuba ideti naujos serijso, o cia pabaiga greitai, ens parasyta kad 12 seriju filmas
bet kad kazkas is tu pazystamu bus jos tevas tai tikrai
QUOTE(Visgi @ 2013 10 07, 08:13)
Labas rytas
Tikrai, kad siek tiek netiketa, nors ir esu girdejusi tokius ju ketinimus is ziniasklaidos, bet viska nurasiau ziniasklaidos blefui, geltonajai spaudai...
В минувшие выходные в загородном доме Максима Галкина и Аллы Пугачевой родились двойняшки - сын и дочь! Помогла в этом звездной паре суррогатная мать.
Mano mamai kai buvo nedidelis tas akmuo, tai salino laporoskopiskai, tai ji po operacijos jau ta pacia iena vaiksciojo, o as pirma diena tik vemiau
O valgo tai gal pradzioj kosytes, dabar ir cepelina suraito viskas ten normaliai
Sian ziurejau dvi komedijas tai
Sterva
ir Vanka, sory as kirilicos neturiu.
Abi tokios apie meile ir lengvos labai, antra gal labiau patiktu tom, kurios turi ar turejo virsvori, ten panasi tema palieciama