Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

Labas rytas smile.gif Tikrai, kad siek tiek netiketa, nors ir esu girdejusi tokius ju ketinimus is ziniasklaidos, bet viska nurasiau ziniasklaidos blefui, geltonajai spaudai...

В минувшие выходные в загородном доме Максима Галкина и Аллы Пугачевой родились двойняшки - сын и дочь! Помогла в этом звездной паре суррогатная мать.

user posted image

QUOTE(svelni @ 2013 10 06, 22:38)
jei skausmai nekankina tada suprantu kodel delsiat......mane kai kankino jog norejos sienom lipti, tai nedelsiau.
Buve ir man tu priepuoliu, bet aciuD ne taip daznai, tai dar kol kas delsiu delsiu... Gydytoja primigtynai siulo apie metus laiko jau salinti (turiu du nemazus akmenis)
O kaip po to ar labai reikia save statyti i remus, varzyti? Suprantu, kad reikia koreguoti mitybos iprocius, bet ar labai kardinaliai?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 07, 08:13)

Buve ir man tu priepuoliu, bet aciuD ne taip daznai, tai dar kol kas delsiu delsiu... Gydytoja primigtynai siulo apie metus laiko jau salinti (turiu du nemazus akmenis)
O kaip po to ar labai reikia save statyti i remus, varzyti? Suprantu, kad reikia koreguoti mitybos iprocius, bet ar labai kardinaliai?

na pirmus du men buvau pakeitusi mytyba....o paskui biggrin.gif jau 10metu kaip saves nei varzau, nei kontroliuoju(nebent del svorio).Buvau ir as pradzioj issigandus,kad jau viskas, viska gyvenima teks nebevalgyt kepto, rukyto, astraus ir t.t. Vyrui mano irgi operuota, tai irgi valgo viska. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

einam ziuret paskutines "Brak'o" serijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 10 07, 08:05)
na pirmus du men buvau pakeitusi mytyba....o paskui biggrin.gif  jau 10metu kaip saves nei varzau, nei kontroliuoju(nebent del svorio).Buvau ir as pradzioj issigandus,kad jau viskas, viska gyvenima teks nebevalgyt kepto, rukyto, astraus ir t.t. Vyrui mano irgi operuota, tai irgi valgo viska. 4u.gif

man tai 1 didelis akmenukas (apie 1 cm), kuris sako latako užkimšti negali, tik lėktuvu skraidyti bijau dėl jo pajudėjimo blush2.gif , nieko man neskauda. Rado atsitiktinai kai inkstus apžiūrinėjo, tai sako dažnai tada su inkstais kas skundžiasi tai ir tulžies pūslėj akmenukų būna. Kai nejaučiu, tai ir neskubu šalinti, Grybo gatvėj Vilniuj sakė daktaras , kad būna žmonių, kurie visą gyvenimą nugyvena su tokiu kaip mano.

O pajudėjus akmenukui priepolio metu ar būtų galima šalinti... lyg laukti tada reikia.
Atsakyti
Sveikos, kas sveikos smile.gif Sveikit, sergančios 4u.gif
Mislinu, ko žagsiu, ogi jūs čia mane minit. Ir mano Djačenką gražuolį biggrin.gif
Turiu dar Vangos 3 serijas. Noriu ekskursantės, noriu Zaicevos kitam apmplua, Durnos krovjos. Brako antro sezono be savo gražuolio nebežiūrėjau. Dbr kad pradėt trečią, ko gero reiktų nuo pirmo pradėt, užmiršau kas tę kaip ir su kuo biggrin.gif Tai gal jau nebežiūrėsiu....
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 06, 19:40)
Paziurejau ''Фартовый (Черная свеча)'' /2006/.

dekui 4u.gif

QUOTE(taiklioji @ 2013 10 06, 20:04)
su dyyyydziule skydliauke,

viskas bus gerai 4u.gif sveikatos 4u.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2013 10 06, 20:15)
apie tulžies pūslę pagalvojau ...

as jau metai be tulzies gyvenu cool.gif

Tikrai, kad siek tiek netiketa, ..

g.gif butent, o sako, kad gyvenime nebuna stebuklu...pasirodo, buna, jei labai tiki.
grazi pora, o su ipediniais bus dar grazesne wub.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
''Пасечник'' /2013/

Трейлер
премьера
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1131347

user posted image
Papildyta:
''Карпов-2 (Второй сезон)'' /2013/

трейлер 1
трейлер 2
трейлер 3
http://kinozal.tv/de....php?id=1131360

user posted image
Papildyta:
''Молодёжка'' /2013/
премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1131359

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 07, 14:33)
''Пасечник'' /2013/
''Карпов-2 (Второй сезон)'' /2013/
''Молодёжка'' /2013/

aciu uz naujienas 4u.gif
o as pagaliau pasivijau jus visas_pradejau ziuret Брак по завещанию 3_kol kas suzaveta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 06, 20:58)
Yra dvi versijos, kad siandien plius minus 23.30 val Maskvos laiku, arba ryt. O kadangi mes LT, tai bet kokiu atveju mes sulauksim ryt, t.y. po 00.00 val. (?) mastau.gif Sutinku. Ir man tas jaunuolis, kuris salia advokato vis buna, kelia itarima. Man rodos jis gal ir yra tas zudikas su skrybele (kur vis veido nerodo)
Bet ka as esu perskaicius tai griuk negyvas swoon.gif Nepatikesit doh.gif
<.....Сегодня видела рекламу, где сказали, что Фёдор (Кирилл Сафонов) влюбился в Машу и у них должна быть свадьба, но он узнает, что он её отец. Вот так!....> Gal cia pokstas, o gal tikrai bus toks scenarijaus vingis unsure.gif
Man irgi tokios reik, bet vis delsiu (turiu omeny tulzies akmenlige).

Kiek ziuriu tai neskuba ideti naujos serijso, o cia pabaiga greitai, ens parasyta kad 12 seriju filmas
bet kad kazkas is tu pazystamu bus jos tevas tai tikrai

Labas rytas smile.gif Tikrai, kad siek tiek netiketa, nors ir esu girdejusi tokius ju ketinimus is ziniasklaidos, bet viska nurasiau ziniasklaidos blefui, geltonajai spaudai...

В минувшие выходные в загородном доме Максима Галкина и Аллы Пугачевой родились двойняшки - сын и дочь! Помогла в этом звездной паре суррогатная мать.

user posted image

Mano mamai kai buvo nedidelis tas akmuo, tai salino laporoskopiskai, tai ji po operacijos jau ta pacia iena vaiksciojo, o as pirma diena tik vemiau smile.gif
O valgo tai gal pradzioj kosytes, dabar ir cepelina suraito viskas ten normaliai

Sian ziurejau dvi komedijas tai
Sterva
ir Vanka, sory as kirilicos neturiu.
Abi tokios apie meile ir lengvos labai, antra gal labiau patiktu tom, kurios turi ar turejo virsvori, ten panasi tema palieciama smile.gif
Atsakyti
Брак по завещанию 3.

Man jau praeitis thumbup.gif

Peržiūrėta su malonumu. Siužetas nuspėjamas, bet išradingas.
Aktoriai, vaidyba, vaizdeliai.... super

Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 10 07, 07:38)
jei skausmai nekankina tada suprantu kodel delsiat......mane kai kankino jog norejos sienom lipti, tai nedelsiau.Nors gyd dar siule,o gal palaukiam doh.gif
Perziurejau dar  3 idetas "Brak'o" serijas....tai dabar kol ikels paskutiniaja tai jauciu teks ilgai ir nuobodziai laukti....lyginant tuos du musu dabar ziurimus serialus, tai "Дурная кровь" man zymiai idomesnis smile.gif

Sveiki
"Дурная кровь" atsisiuntė tik 8 serijos ar daugiau bus? labai įdomus serialas:)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 07, 14:33)
''Пасечник'' /2013/

aciu,lauksiu visu seriju smile.gif
Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti