Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XX Tema)

QUOTE(liepa27 @ 2013 10 06, 16:42)
4u.gif oho kokiu scenu esama Ekskursantej unsure.gif ,tuomet turbut neisiu jos ziureti.negaliu  pakesti smurto scenu.

Kartoju, isprievartavimas paroromas labai subtiliai... jokiu ziauraus smurto scenu nera schmoll.gif
Atsakyti
''Ожерелье'' /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1131070

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 06 spalio 2013 - 16:22
Paziurejau два мгновения любви 2013

user posted image

Labai patiko... Melodrama ax.gif

Aciu uz rekomendacijas 4u.gif Labai grazus aktoriai ypac aktore labai miela blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2013 10 06, 17:21)
''Ожерелье'' /2013/

Aciu... 4u.gif Manau man patiks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 06 spalio 2013 - 17:14
QUOTE(spoorga @ 2013 10 06, 16:57)
Ten, kad isprievartauja tai tik suauges supras... 

suprantama. o kazkas zad vaikus vestis...

QUOTE(spoorga @ 2013 10 06, 17:01)
isprievartavimas  paroromas labai subtiliai...

g.gif g.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 10 06, 17:21)
''Ожерелье'' /2013/

QUOTE(spoorga @ 2013 10 06, 18:15)
два мгновения любви 2013

aciu uz rekomendacijas 4u.gif

as pakartotinai ziuriu _Брак по завещанию 2_nes nebepamenu, kaip ir kas ten blush2.gif o jau noris ziuret 3-iaji filma...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 06, 18:47)
suprantama. o kazkas zad vaikus vestis...

Nesiveskit tu vaiku ir pacios neikit... jei nenorit... man patiko
Atsakyti
Paziurejau ''Фартовый (Черная свеча)'' /2006/. Itemptas, ir ko gero jau nelabai tinkamas pries miega ziureti smile.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=379570
YouTube

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 06, 13:37)
Sveika isiliejus i musu tema ir prisijungus i musu gretas mirksiukas.gif Sklandaus pasveikimo ir gero ziurejimo filmu per toookias 'ilgas atostogas'... Oho bigsmile.gif Tik nlb supratau_ teise studijuoti ar teises issilaikyt? mastau.gif

Jo, mano mama kazoke, ir as ten praleisdavau vasaras iki 19 ojo gimtadienio smile.gif
Aciu, na sveiksiu kazkaip, man skydliauke pasalinta, tai dar laukia hormonu atitaikymas, todel ilgas bilietenis, bet tikiuosi gal organizmas pripras per menesi prie naujos bukles. Dabar va "atostogauju" su kompu ligoninej, o i ka namai pavirto su vyru sunum ir suniu tai baisu pagalvoti.
Mokytis man reikia KET, nes niekaip neprieinu iki to vairavimo, o labai noriu teisiu smile.gif

Kalbant apie Durnaja krov, perziurejau visas 8 serijas, o kada butu papildymas gal zinote, man jau lomkes prasidejo smile.gif
Ir labai idomiai viskas vyksta dabar, man regis tas jaunas kuris su advokatu buna negerieteis
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2013 10 06, 15:40)

tikriauisia su tulžim atsisveikinote?

Nea, su dyyyydziule skydliauke, bet iki siol galvoju, gal reikejo palaukti....
Aciu kad graziai priemet, tikiuosi draugausime, kiek cia skaiciau, labai graziai visos bendraujate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2013 10 06, 19:56)
Ir labai idomiai viskas vyksta dabar, man regis tas jaunas kuris su advokatu buna negerieteis

Мan ir rodos, kad jis parsidavelis.Gal jam skambino Ruslanas? g.gif man ir lomkes, kada bus pagaliau kitos serijos......
Sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
taiklioji, linkėjimai pritaikyt viską mirksiukas.gif ir negalvoti į ką namai pavirs,

aš irgi apie tulžies pūslę pagalvojau (bo pačiai reikia tokios, ale neskubu)

mergaitės, dėkui už rekomendacijas biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 10 06, 20:04)
Мan ir rodos, kad jis parsidavelis.Gal jam skambino Ruslanas? g.gif  man ir lomkes, kada bus pagaliau kitos serijos......
Sveikit greiciau 4u.gif

Man tai keista, is kur ta "pasilka" jei jo gyvo neranda, ir dar tas telefonas, nebent tas kas paliko ten viska, zino kur jis ir kodel jis ten, o tas berniukas per geras per svelnus man toks, ir kelia itarima, kad jis tas kuris su pistoletu vaiksto ir uzsake nama sudeginti, nu pamatysim naujose serijose smile.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2013 10 06, 20:15)
taiklioji, linkėjimai pritaikyt viską  mirksiukas.gif ir negalvoti į ką namai pavirs,

aš irgi apie tulžies pūslę pagalvojau (bo pačiai reikia tokios, ale  neskubu)

mergaitės, dėkui už rekomendacijas  biggrin.gif  4u.gif

Siaip tulzies pusle gal lengviau, nes nereikia gerti hormonu, o va manes laukia taikymas, tai idomu kaip organizmas priims tai smile.gif
O namus greiciausiai pamatysiu rytoj, kadangi mane turi israsyti ir paleisit gydytis jau namie, bet as netvarkysiu nieko, as dabar gi ne galvos pasukti negaliu, o matytumet kaip as tarkim keliuosi is lovos, kaip baronas miunchauzenas save uz plauku paimu, nes bijau kad kaklas nesuplystu. Geriausiai kaip mano sunus pasake vyrui, pas mamyte dabar bus nauja galva? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2013 10 06, 20:04)
Kalbant apie Durnaja krov, perziurejau visas 8 serijas, o kada butu papildymas gal zinote, man jau lomkes prasidejo smile.gifIr labai idomiai viskas vyksta dabar, man regis tas jaunas kuris su advokatu buna negerieteis
Yra dvi versijos, kad siandien plius minus 23.30 val Maskvos laiku, arba ryt. O kadangi mes LT, tai bet kokiu atveju mes sulauksim ryt, t.y. po 00.00 val. (?) mastau.gif Sutinku. Ir man tas jaunuolis, kuris salia advokato vis buna, kelia itarima. Man rodos jis gal ir yra tas zudikas su skrybele (kur vis veido nerodo)
Bet ka as esu perskaicius tai griuk negyvas swoon.gif Nepatikesit doh.gif
<.....Сегодня видела рекламу, где сказали, что Фёдор (Кирилл Сафонов) влюбился в Машу и у них должна быть свадьба, но он узнает, что он её отец. Вот так!....> Gal cia pokstas, o gal tikrai bus toks scenarijaus vingis unsure.gif
QUOTE(saulyte525 @ 2013 10 06, 20:15)
Man irgi tokios reik, bet vis delsiu (turiu omeny tulzies akmenlige).
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 10 06, 20:58)
Man irgi tokios reik, bet vis delsiu (turiu omeny tulzies akmenlige).

jei skausmai nekankina tada suprantu kodel delsiat......mane kai kankino jog norejos sienom lipti, tai nedelsiau.Nors gyd dar siule,o gal palaukiam doh.gif
Perziurejau dar 3 idetas "Brak'o" serijas....tai dabar kol ikels paskutiniaja tai jauciu teks ilgai ir nuobodziai laukti....lyginant tuos du musu dabar ziurimus serialus, tai "Дурная кровь" man zymiai idomesnis smile.gif
Atsakyti