Labas vakaras
Krištolinė ledi, tai turejei nekviestu sveciu ane? Dievuliau, tokia mazute ta katyte...miniatiurine O kaip pavadinot?
Ziuriu kalbejot apie Новий aнонс
Kadangi Брак по завещанию-3. Танцы на углях neikelia nauju seriju, tai vietoj jo, esu paziurejusi visas 6-ias iki siol ikeltas serijas (laukiu kitu).
Man, labiau idomesnis pasidare ir pagreiti pagavo nuo 5-tos serijos. Po 6-tos serijos laukiu vos ne kokio stebuklo (kad blogietis atvirstu i gerieti, bet vargu ar taip bus (nes teks jam dar ir kaleime pabuvot).
Idomu kaip i pati gala scenarijus pasisuks, su kuo ji bus...
Bet kas jos tevas, as manau jau dabar zinau.
QUOTE(Visgi @ 2013 10 03, 20:16)
Krištolinė ledi, tai turejei nekviestu sveciu ane? Dievuliau, tokia mazute ta katyte...miniatiurine O kaip pavadinot?
oi,vargas su vardu viena dukra nori pavadinti Murka,kita-Katia ir ziauriai barasi del to,nesutaria,tai teks man sugalvoti varda,o man i galva nieko neateina pas mane ir katinas be vardo siandien veziau pas veta-tai taip ir uzrase-Katinas ir pasiule pavadinti Breznevu (nes jis su antakiais) nu bet katei reikes sugalvoti koki
na o as vis su Furceva draugauju ir laukiu visu seriju brak po zaveshchianiju
QUOTE(vaya @ 2013 10 03, 20:23)
O kur žiūrėjot 5,6 serijas? aš net jų nerandu
tik 4 mačiau
Vaje Niu va gi YouTubetik 4 mačiau
Kinozal
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 03, 20:26)
oi,vargas su vardu viena dukra nori pavadinti Murka,kita-Katia
Arba variantas_burtus traukt. Idet mergaiciu siulomus vardus, mamos siuloma varda, ir tetes siuloma varda. Be skriaudos bus
QUOTE(Visgi @ 2013 10 03, 20:33)
Arba variantas_burtus traukt. Idet mergaiciu siulomus vardus, mamos siuloma varda, ir tetes siuloma varda. Be skriaudos bus
as siuliau Katia vien del to,kad mazoji gali ji istarti,bet vyresnioji supyko,kad nepasirinkom jos varianto gris vyras-tegu ir galvoja kartu su vaikais
siaip cia jau eina tiesiog konkurencija tarp vaiku,jos visada barasi ir pasirenka atvirksciai,niekada nebuna bendro varianto
sorry,kad ne i tema
QUOTE(vaya @ 2013 10 03, 20:37)
Aš maniau Брак по завещанию-3. Танцы на углях šito 5, 6 matėt
5-ta serija yra zadama (?) spalio 5-tai dienai Новий aнонс-1 Новий aнонс-2 Новий aнонс-3QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 03, 20:38)
Tai nelengva uzduotis teks tetukui
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 03, 19:26)
pas mane ir katinas be vardo siandien veziau pas veta-tai taip ir uzrase-Katinas ir pasiule pavadinti Breznevu (nes jis su antakiais)
Pralinksiminai
Labas vakaras.
Mes sergam
Prasidėjo sezonas, kaip ir pas Julsitą
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 10 03, 20:38)
as siuliau Katia vien del to,kad mazoji gali ji istarti,bet vyresnioji supyko,kad nepasirinkom jos varianto gris vyras-tegu ir galvoja kartu su vaikais
siaip cia jau eina tiesiog konkurencija tarp vaiku,jos visada barasi ir pasirenka atvirksciai,niekada nebuna bendro varianto
sorry,kad ne i tema
sorry,kad ne i tema
tai burtu keliu rinkit varda,tegul visi suraso ant popieriuku,sumetat i koki krepseli ir istraukiat viena popiereli.
o tai kuriam traukt? irgi problema
ziuriu ,,plachaja krov" 6 serija, as ir jauciu, kas jos tevas, gal sioj serijoj pamatys ji Masos mama
ziuriu ,,plachaja krov" 6 serija, as ir jauciu, kas jos tevas, gal sioj serijoj pamatys ji Masos mama
QUOTE(Ramsius @ 2013 10 03, 21:09)
sveikit
as irgi turiu namie ligoni,vidurinioji susirgo,vyresnioji ant ribos,o mazoji (tfu tfu tfu) kol kas laikosi
QUOTE(liepa27 @ 2013 10 03, 21:11)
tai burtu keliu rinkit varda,tegul visi suraso ant popieriuku,sumetat i koki krepseli ir istraukiat viena popiereli.
tiesa pasakius man visiskai vienodai,kaip ja pavadins Breznevas ir Furceva
QUOTE(sapniukass @ 2013 10 03, 21:16)
*o tai kuriam traukt? irgi problema **gal sioj serijoj pamatys ji Masos mama
*Duot katinui_ka pats pastvers ta ir tures šutka**Ar ji pamatys savomama sioje serijoje? -Ne.