Turim 2 zieminius vokelius i vezima ar roges..Ka domina,i az,atsiusiu foto.
Po 30lituku uzteks
Ups,ne "technika" cia,bet jau nebetrinsiu
Po 30lituku uzteks

Ups,ne "technika" cia,bet jau nebetrinsiu

Diiideli maisa rubeliu berniukui panasiai nuo 1.5 metuku iki 3 metuku (yra visko, ir kelnyciu, ir megztuku, ir baltinuku, ir t.t.) rubeliai geri, tvarkingi, nesioti mano sūnelio, KEIČIU i sauskelnių pakuote Pampers 4nr.
Šiauliai. Kreiptis i AŽ.
Šiauliai. Kreiptis i AŽ.
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 12 14, 22:45)
Keičiu diiidžiulį maišą rūbelių mergytei nuo gimimo iki metukų (ten visko daug, nuo bodžiukų, kelnyčių, yra ir suknelių, ir šliaužtinuku ir striukyčiu ir dar visko daug daug. Rubeliai tvarkingi, geros bukles) į 4nr. Pampers sauskelnių poką.
Kreiptis i AŽ.
Keičiu diiidžiulį maišą rūbelių mergytei nuo gimimo iki metukų (ten visko daug, nuo bodžiukų, kelnyčių, yra ir suknelių, ir šliaužtinuku ir striukyčiu ir dar visko daug daug. Rubeliai tvarkingi, geros bukles) į 4nr. Pampers sauskelnių poką.
Kreiptis i AŽ.
Kreiptis i AŽ.
NEBETURIU
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 12 29, 23:02)
Diiideli maisa rubeliu berniukui panasiai nuo 1.5 metuku iki 3 metuku (yra visko, ir kelnyciu, ir megztuku, ir baltinuku, ir t.t.) rubeliai geri, tvarkingi, nesioti mano sūnelio, KEIČIU i sauskelnių pakuote Pampers 4nr.
Šiauliai. Kreiptis i AŽ.
Šiauliai. Kreiptis i AŽ.
Šiauliai. Kreiptis i AŽ.
NEBETURIU.
SKUBIAIreikalingas automobilinės kėdutės pašikniukas (kėdutė be atlošo), gali būti ir laaaaaaaabai devėtas, bi tik atliktų savo funkciją 
8-61147901

8-61147901
sveikos mamytes turiu pigiai maitinimo kedute ir triratuka su stumimo rankena i az

Sveiki
Už šokolado plytą atiduodu Multi - Mam kompresus maitinančiom. Yra visa dėžutė -12 vnt. Pirkti vaistinėje, bet taip ir nebeprireikė.
Šiauliai
Už šokolado plytą atiduodu Multi - Mam kompresus maitinančiom. Yra visa dėžutė -12 vnt. Pirkti vaistinėje, bet taip ir nebeprireikė.
Šiauliai