Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

Cia del meilumo taisykles nera,mano pats meiliausias buvo patinukas,dabar jau mano veisimo kalyte karaliauja,o jei namuose bus vienas spiciukas tai jis ir bus pats pats meiliausias ir prieraisiausias,viskas priklauso kiek demesio skirsit suniukui,del parodos neapsirikit,nes paskutiniu metu daugiau spicu buna paprastoje parodoje nei CACIBINEJE,PLUNGEJE PIRMA DIENA BUS 14,O ANTRA DIENA 16 SPICU,ATYVIROJE KLASEJE DALYVAUS MUSU PATINUKO VAIKAS user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tazerina @ 2014 07 01, 08:59)
Tu čia išvis nežinia dėl ko lankaisi. Supratimas apie špicus0. Trolint ir iš proto eiti iš pavydo - labai kenkia sveikatai.
Šuniukus parduodam 12 savaičių. Mergytė rezervuota. Kainos neįvardinsiu, nes tamstai , kaip pigumos  mėgėjai, eilinis pykčio ir proto užtemimo priepolis užeis.

tease.gif yahoo.gif
Atsakyti
Smagu klausytis, kad ir berniukai meilus wub.gif biggrin.gif pas mus namuose trys dukros, tai vyras sake, kad jam truksta vyriskos kompanijos ir daugiau mergyciu nebenori, net jei tai suniukas doh.gif biggrin.gif
labai noretusi i ta paroda, ziuresim kaip cia gausis susiplanuoti...
Pupka10, man toookia grazi spalva suniuko, turbut oranzine vadinasi cia, ir kailis labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 07 01, 22:05)
Smagu klausytis, kad ir berniukai meilus wub.gif  biggrin.gif pas mus namuose trys dukros, tai vyras sake, kad jam truksta vyriskos kompanijos ir daugiau mergyciu nebenori, net jei tai suniukas doh.gif  biggrin.gif
Pupka10, man toookia grazi spalva suniuko, turbut oranzine vadinasi cia, ir kailis labai labai wub.gif  wub.gif

Chi chi... vyriškas solidarumas smile.gif. Na teks turbūt mesti burtus, kas namie karaliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2014 07 01, 23:20)
Chi chi... vyriškas solidarumas smile.gif. Na teks turbūt mesti burtus, kas namie karaliaus smile.gif

drinks_cheers.gif as dziaugiuosi, kad jis i kalbas leidziasi, nes is pradziu net girdet nenorejo apie suniuka doh.gif dabar jau vis prieina prie pc, kai pakvieciu foto spiciuku paziuret...matyt patinka biggrin.gif siandien net paklause, tai kaip cia su tom parodom darom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 07 01, 22:33)
drinks_cheers.gif as dziaugiuosi, kad jis i kalbas leidziasi, nes is pradziu net girdet nenorejo apie suniuka doh.gif dabar jau vis prieina prie pc, kai pakvieciu foto spiciuku paziuret...matyt patinka biggrin.gif siandien net paklause, tai kaip cia su tom parodom darom biggrin.gif

Viskas į gerają pusę. Valio. Pas mane viena moteris westuko norėjo (dabar labai geros draugės). Tai irgi vyras pareiškė, kad nu jau gerai, nusileisiu. Bet man to šuns nereikia. Na ir ką manot...? Dabar su vyru reikia dėl šuniuko kovoti - vis pas jį ant kelių, lovoje ir t.t. Net FB nuotraukos yra užvadintos " čia tas, kuris šuns nenorėjo" ...smile.gif
Atsakyti
O aš parodysiu Savanytę wub.gif wub.gif wub.gif ji ne pomeranė, o mažoji špicė smile.gif šiuo metu pradėjus šertis, kadangi pagimdė du nuostabius vaikučius bigsmile.gif
user posted image

Meilumas šuns tikrai priklauso nuo pačio šuns ir jo auginimo, lytis turi laaabai mažai įtakos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mody: 01 liepos 2014 - 21:57
QUOTE(Mody @ 2014 07 01, 22:55)
O aš parodysiu Savanytę  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ji ne pomeranė, o mažoji špicė  smile.gif šiuo metu pradėjus šertis, kadangi pagimdė du nuostabius vaikučius  bigsmile.gif
user posted image

Meilumas šuns tikrai priklauso nuo pačio šuns ir jo auginimo, lytis turi laaabai mažai įtakos  mirksiukas.gif

Šita meilybė visada mane žavėjo savo žvilgsniu. Bučiuokliška nosytė. Užmyluočiau ♡♡♡
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2014 07 01, 20:33)

Pirma spica kai pirkom tai irgi vyrui ilgai rodziau nuotraukytes,antra jau pats pasiule,o dabar jau viskas nekontroliuojama lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Evameda1 @ 2014 07 01, 20:05)
Smagu klausytis, kad ir berniukai meilus wub.gif  biggrin.gif pas mus namuose trys dukros, tai vyras sake, kad jam truksta vyriskos kompanijos ir daugiau mergyciu nebenori, net jei tai suniukas doh.gif  biggrin.gif
Pupka10, man toookia grazi spalva suniuko, turbut oranzine vadinasi cia, ir kailis labai labai wub.gif  wub.gif

Taip spalva oranzine rasosi,bet tas oranzas gali buti labai yvairus,man irgi patinka si spalva,dabar kur auginam patineli tai sito berniuko netikras brolis,bet tikiuosi bus tokios pat spalvos kaip sis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2014 07 01, 15:17)
Ваше мнение очень ценно. Настолько ценно, что я настоятельно рекомендую сберечь его при себе и ни с кем им не делиться. (Nina Richi)...

gossip.gif

Я не собираюсь играть с вами в доктора, я тоже больная (моя правящая планета Нептун, звезды гороскопа стоят в Рыбе раком) lotuliukas.gif
Я вижу, что собаки (как мне подсказали Лолиты фамилия на К) выигрывают, красивые, цепляют глаз Но другие не цепляют, извините blush2.gif

Всю подноготную и тД ТП можно узнать тут, бабы мировые .... http://www.spitz-club.ru/forum/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sever: 01 liepos 2014 - 23:47
QUOTE(Sever @ 2014 07 02, 00:47)
Я не собираюсь играть с вами в доктора, я тоже больная (моя правящая планета Нептун, звезды  гороскопа стоят в Рыбе раком)  lotuliukas.gif
Я вижу, что собаки (как мне подсказали Лолиты фамилия на К) выигрывают, красивые, цепляют глаз Но другие не цепляют, извините blush2.gif

Всю подноготную и тД ТП можно узнать тут, бабы мировые .... http://www.spitz-club.ru/forum/

Tak vot sama tuda i cheshi i mamkoj svojoj rokenrolostkku s soboj vozmi.No tam tebia ne prinimajut, sorry...
Atsakyti

Загадка - лает и кусает, потому, что ее никто не раздевает https://www.youtube....h?v=z7spBL00J7g wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sever @ 2014 07 02, 01:45)
Загадка - лает и кусает, потому, что ее никто не раздевает  https://www.youtube....h?v=z7spBL00J7g  wub.gif

Vot vot, i ja pro tozhe samoe. Eto vashe semejnoe...smile.gif
Atsakyti