Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

QUOTE(Tazerina @ 2014 03 30, 18:50)
O tavo turi tą interą? Jau klausiau. Juk grifonų po vieną klasėje eina. O šuo tavo jau nejaunas. Tai kur tas interis? Višta gimęs ereliu neskraidysi...
Papildyta:
Ignoras . Viso gero. Pasielgsim kaip ir kitose temose daroma šitam troliui.
Ate poster_offtopic.gif

Aciu kad paklausiai apie mano suni,nors as turesiu proga pasigirti savo milimu ES BE MY CHAMPION OT BELLA MAFIA(BARON) ,Jis nesenas ,jam 4,7 m.Jis surinko per savo neilga gyvenima titulus LT.CH,,RUS.CH, RUS.KL. CH,J.CH Uzdare BL.,LV,EST CH.U uzdare BALT CH. uzdare siemet INTERA.laukem patvirtinimo biggrin.gif 2014 .03.08 VILNIAUS CACIB gavo R,CACIB. 2014.03.O9 VILNIAUS CACIBe gavo CACIB ir BOS. Antra diena apejom Pasaulini CHEMPIONA,Jis seis metais islose EURAZIJA. Nesvarbu kiek klasej ,a kokio lygio eina sunis. biggrin.gif CAC Parodoje briuseliu grifono buvo virs 10 sunu ir nei vienas negavo titulo.a brabantu buvo ,berods 3,ir titulus gavo kaip priklauso.......Teisejavo Borisova is BL doh.gif Tikrai negraziai atrodo jusu skleidzamos nasamones apie mano sunis ir mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 03 30, 17:11)
Sutinku ,kad lengviause gautI CH LT., bet ne  INTERA,,,,,,,A tavo nors vienas spicas turi intera? Tik nesakyk ,kad nenoretum biggrin.gif Pupka 10 ----ziuriu auksto lygio bendravimas tavo ir tavo  draugiu .......pagarba....... wub.gif NENORI BENDRAUTI IJUNK IGN blush2.gif  blush2.gif K AZU----Malonu ,ka nors naujo paporink---tikrai jau sita  fraze tavo ka ---nemirtinga? lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 03 30, 18:36)
Aciu kad paklausiai apie mano suni,nors as  turesiu proga pasigirti savo milimu ES BE MY CHAMPION OT BELLA MAFIA(BARON) ,Jis nesenas ,jam 4,7 m.Jis surinko  per savo neilga gyvenima titulus  LT.CH,,RUS.CH, RUS.KL. CH,J.CH  Uzdare BL.,LV,EST CH.U  uzdare BALT CH. uzdare siemet INTERA.laukem  patvirtinimo  biggrin.gif 2014 .03.08  VILNIAUS CACIB  gavo R,CACIB.    2014.03.O9 VILNIAUS CACIBe  gavo  CACIB  ir BOS.  Antra diena apejom  Pasaulini  CHEMPIONA,Jis seis metais islose EURAZIJA. Nesvarbu kiek klasej ,a kokio lygio eina sunis. biggrin.gif CAC  Parodoje briuseliu grifono buvo virs 10 sunu ir nei vienas negavo titulo.a brabantu buvo ,berods 3,ir titulus gavo  kaip priklauso.......Teisejavo Borisova is BL doh.gif    Tikrai negraziai atrodo jusu skleidzamos nasamones apie mano sunis ir mane blush2.gif

Nu matau pasigyrei titulais,nors suo ne tavo veisimo,as jau su savo veisimo sunim skinu pergales 4u.gif ,kas toliau
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 03 30, 16:11)
K AZU----Malonu ,ka nors naujo paporink---tikrai jau sita  fraze tavo ka ---nemirtinga? lotuliukas.gif

MAMAROKENROLL ---nezinau kuri ten fraze tokia nemirtinga pasirode wub.gif wub.gif blush2.gif blush2.gif biggrin.gif bet i JUS as isvis net nesikreipiau wub.gif o naujo kazka jums porint nesiruosiu ir nematau reikalo, NES SITAM FORUME ESU NE TAM KAD JUS LINKSMINCIAU wub.gif blush2.gif lotuliukas.gif As mieliau leidziu laika padoriose diskusijose su zmonem, kurie zino apie ka kalba ----- Be to, ka ten jums naujo porinti,,,,,,,,,, kaip sakoma kai simptomai kartojasi tie patys naujos diagnozes neisrasysi...... ax.gif blush2.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 03 30, 23:38)
MAMAROKENROLL ---nezinau kuri ten fraze tokia nemirtinga pasirode wub.gif  wub.gif  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif bet i JUS as isvis net nesikreipiau wub.gif o naujo kazka jums porint nesiruosiu ir nematau reikalo, NES SITAM FORUME ESU NE TAM KAD JUS LINKSMINCIAU wub.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif As mieliau leidziu laika padoriose diskusijose su zmonem, kurie zino apie ka kalba ----- Be to, ka ten jums naujo porinti,,,,,,,,,, kaip sakoma kai simptomai kartojasi tie patys naujos diagnozes neisrasysi...... ax.gif  blush2.gif  wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif ,butent k_azu is manes siam zmogui poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 03 31, 00:38)
MAMAROKENROLL ---nezinau kuri ten fraze tokia nemirtinga pasirode wub.gif  wub.gif  blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif bet i JUS as isvis net nesikreipiau wub.gif o naujo kazka jums porint nesiruosiu ir nematau reikalo, NES SITAM FORUME ESU NE TAM KAD JUS LINKSMINCIAU wub.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif As mieliau leidziu laika padoriose diskusijose su zmonem, kurie zino apie ka kalba ----- Be to, ka ten jums naujo porinti,,,,,,,,,, kaip sakoma kai simptomai kartojasi tie patys naujos diagnozes neisrasysi...... ax.gif  blush2.gif  wub.gif  wub.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2014 03 30, 23:09)
Papildyta:

Nu matau pasigyrei titulais,nors suo ne tavo veisimo,as jau su  savo veisimo sunim skinu pergales  4u.gif ,kas toliau

biggrin.gif As ir nebuciau rasius apie savo suni,bet TAREZINA paligino su vista.paskaityk idemiau,todel ir parasiau rolleyes.gif Man uzkliuvo jusu hamizmas---kas vadina svetimus sunis ''dvorne'' blush2.gif nono.gif Tai gal ir INTERA turi,jei skini pergales? wub.gif Ar ir tau neapsimoka,kaip tavo draugem? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 03 31, 00:38)

Idomu ar ne daktare -psihiatre esi, kad diagnostika usijemi ? lotuliukas.gif Kaip sakoma du viename --dar ir super zinove visu veisliu wub.gif Lakstot po visas temas paskui mane su savo kompanija.,ir turit gi laiko? doh.gif Turbut supermama lt, -jusu diagnoze!!!!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žmones , baikit maitint trolia - tegul gaišta kančiose kad niekam nereikalingas tease.gif
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2014 03 31, 08:57)
Žmones , baikit maitint trolia - tegul gaišta kančiose kad niekam nereikalingas  tease.gif

thumbup.gif tease.gif
Atsakyti
Nors esu svečias, bet nustebau kad tema taip žemai nukritus, Mody? kur tu-greit dėk saviškių foto iš vokiečių temos ir čia biggrin.gif
O aš draugės prašymu prasuku ir keliu temą, prašom nepykt ir akmenim nemėtyt už tai. Va tokia pūkuota fainuma ieško namų, parodinis visas berniukas smile.gif. Kam įdomu galėsiu perduot kontaktus dėl pilnesnės info smile.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ok, taisaus ir rodau savo pūkus bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Zay, nu labai jau faini tavo draugės kleckai wub.gif būtų faina jei į Lietuvą atvyktų kuris gyvent (čia iš Rusijos jie ar maišau kažką?)

O šiaip tai liūdna kažkaip kai tema tokia apmirus, parodykit ir kiti savo grožius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mody: 09 birželio 2014 - 10:06
Sveiki smile.gif Pagaliau rodomės ir mes 4u.gif Tai mano vokiečių mažasis špicas - Taleris Visada Kartu, smile.gif

user posted image
Atsakyti