Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

biggrin.gif A Ka
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 03 30, 16:20)
Kada as idomu jieskojau chiha -patina mini per skelbima?Tamsta yra melage !!!!! blush2.gif Gal galit ''patrolinti''    mano skelbima ? nono.gif Pykstat.todel kad per tokius kaip as,maziau kam galit kabinti ,,makaronus,, wub.gif

Kartais paskaitau ir kitos temos , bet nelendu , nes ne mano veisle . Bet jums negalioja taisykle ; nesupranti - geriau patylėk .
Čia jus ieškot patiną http://www.supermama...;#entry65523627 Šioj temoj jus nuleido žemiau plintusų , tai čia atėjot ...
Jums gi patare ten k_azu
MamaRokenRoll, kaip daznai jums toks uztemimas uzeina? Ziuriu, kad kas kazkiek laiko vis naujoje temoje kazkokias nesamones megstate parasyti ir sukelti didziulius gincus. Pamenu kaip raw temoje kazkokias nesamones esate rasiusi ir veletes i gincus ten. Pastoviai savo Grifonu temoje kaza pradedate. Sia savaite sugalvojote sudrumsti chihu ir spicu temas... Kai tokie uztemimai prasideda, gal geriau atjunkit savo interneta kol vel zmoniskai mastyti galesite? ax.gif
Aš pritariu . Dėl tokius kaip jus ir makaronus neverta virti .
Atsakyti
Mama rokenrol,pas mane suniukai jau uzsakyti metai i prieki biggrin.gif ,sita vada kur bus dar net nezinau ar isviso pardavinesiu,taip kad neverk is pavydo ir neskaiciuok musu pinigu,uz savo dvornius gali kaina nuleidinet kiek tinkama,o kika man jokia konkurente,zmones kurie iesko spico ir domisi,tikrai pasidomes kas yra kas,taip kad nesulauksi,nervuokis toliau,kad nesupranti apie dokumentus net nesistebiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saika @ 2014 03 30, 16:07)
Kartais paskaitau ir kitos temos , bet nelendu , nes ne mano veisle . Bet jums  negalioja taisykle  ; nesupranti - geriau patylėk .
Čia jus ieškot patiną http://www.supermama...;#entry65523627  Šioj temoj jus nuleido žemiau plintusų , tai čia atėjot ...
Jums gi patare ten k_azu
MamaRokenRoll, kaip daznai jums toks uztemimas uzeina? Ziuriu, kad kas kazkiek laiko vis naujoje temoje kazkokias nesamones megstate parasyti ir sukelti didziulius gincus. Pamenu kaip raw temoje kazkokias nesamones esate rasiusi ir veletes i gincus ten. Pastoviai savo Grifonu temoje kaza pradedate. Sia savaite sugalvojote sudrumsti chihu ir spicu temas... Kai tokie uztemimai prasideda, gal geriau atjunkit savo interneta kol vel zmoniskai mastyti galesite? ax.gif
Aš pritariu . Dėl tokius kaip jus ir makaronus neverta virti .

Ar cia skelbimo portalas----chihu temoje---isejo kalba apie patinus ,viena forumiete pagyre savo patina.as ir pasidomejau,,,,,,,, wub.gif Saika jau patrolino kad skelbimuose jieskau patino....... g.gif Apie Grifonu temoj uzgailiojimai ejo iki ribos kad kreipiaus i administratore Kykute ,kuri istryne labai nekorektiskas foto mano ir mano Barono CACIB parodoje Vilniuj. verysad.gif Jus uzmirstat ,kad ne jus vieni lankoyes temose,daug zmoniu nekomentuoja ir netoleruoja jusu trolimus apie ''uztemima'',apie 'menulio fazes'',apie gerima ''antidepresantu'' wub.gif wub.gif A mano komentarai jums kaip raudonas skuduras....... wub.gif Kodel neatsakot i klausima kokem LT, Veislyne yra spicai nikstukinei ,turint, INT,CH .ir CH LT.KL.? As galiu atsakyti=====Yra ,bet ne tuose veislynuose,kurios cia potina apie kitu uztemima ,,,,apie antidepresantus,,,,,,,,,, tongue.gif
Atsakyti
Otu gal zinai, kad titulai nevisada parodo sunio kokybe,ta pati LT-CH gali uzsidirbti faktiskai visi sunys kurie atiitnka standarta ir vaiksto i visas parodas,kad suo neturi interio taip pat nieko nesako doh.gif ,rask nauja foruma ir siuozk ten lotuliukas.gif
Atsakyti
Man rodos reikia i chihu tema perspeti, kad vel tos juodos dienos prasidejo... Tuoj pas juos ateis ponia pasireiksti doh.gif nemaitinkit trolio.
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2014 03 30, 17:02)
Mama rokenrol,pas mane suniukai jau uzsakyti metai i prieki  biggrin.gif ,sita vada kur bus dar net nezinau ar isviso pardavinesiu,taip kad neverk is pavydo ir neskaiciuok musu pinigu,uz savo dvornius gali kaina nuleidinet kiek tinkama,o kika man jokia konkurente,zmones kurie iesko spico ir domisi,tikrai pasidomes kas yra kas,taip kad nesulauksi,nervuokis toliau,kad nesupranti apie dokumentus net nesistebiu  lotuliukas.gif

Labai jums linkiu tik gero 4u.gif Prizadu ,kad neverksiu is pavido ir neskaiciuosiu jusu pinigu doh.gif Dvorne vadinat mano chihus ,ar mano grifonus? thumbup.gif gossip.gif Nuleisdama svetimus sunis zemiau ''plintuso--negeras zenklas '...... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 03 30, 16:32)
Man rodos reikia i chihu tema perspeti, kad vel tos juodos dienos prasidejo... Tuoj pas juos ateis ponia pasireiksti doh.gif nemaitinkit trolio.

thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 03 30, 18:05)
Ar cia skelbimo portalas----chihu temoje---isejo kalba apie patinus ,viena forumiete pagyre savo patina.as  ir pasidomejau,,,,,,,, wub.gif Saika jau patrolino kad skelbimuose jieskau patino....... g.gif Apie Grifonu  temoj uzgailiojimai  ejo iki ribos kad kreipiaus i administratore Kykute ,kuri istryne labai nekorektiskas foto mano ir mano Barono CACIB  parodoje Vilniuj. verysad.gif Jus uzmirstat ,kad ne jus vieni lankoyes temose,daug zmoniu  nekomentuoja ir netoleruoja jusu trolimus apie ''uztemima'',apie 'menulio fazes'',apie gerima ''antidepresantu'' wub.gif  wub.gif A  mano komentarai  jums kaip raudonas skuduras....... wub.gif Kodel neatsakot i klausima  kokem LT, Veislyne yra spicai nikstukinei ,turint,  INT,CH .ir CH LT.KL.? As galiu atsakyti=====Yra ,bet ne tuose veislynuose,kurios cia potina apie kitu uztemima  ,,,,apie antidepresantus,,,,,,,,,, tongue.gif

Interį tikrai užsidarys ir gan greitai Saikos Disnėjus Visada Kartu ....
Klubinių parodų špicams LT nebuvo. Tik praeitais metais pirmą kartą įvyko Druskininkuose.
Interį susirinkti labai lengva, ypač tokioms veislėms, kurių ringuose tik po keletą būna. Kut tamstos interis?

Man kažkaip patinka BOBus rinkti ir grupes laimėti. O jei dar ir visus BESTus (kaip Pupka10 špicas Arčis) paimti.... čia tai reikalas rimtesnis. O trankytis į užsienius neturiu nei laiko nei noro, nei finansiškai tai neapsimoka.

PRAŠOM IŠ TEMOS LAUK. Suprantu kad iš visur išvyta tamstelė. Tai ir čia nevieta.
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2014 03 30, 17:10)
Otu gal zinai, kad titulai nevisada parodo sunio kokybe,ta pati LT-CH gali uzsidirbti faktiskai visi sunys kurie atiitnka standarta ir vaiksto i visas parodas,kad suo neturi interio taip pat nieko nesako  doh.gif ,rask nauja foruma ir siuozk ten  lotuliukas.gif

Sutinku ,kad lengviause gautI CH LT., bet ne INTERA,,,,,,,A tavo nors vienas spicas turi intera? Tik nesakyk ,kad nenoretum biggrin.gif Pupka 10 ----ziuriu auksto lygio bendravimas tavo ir tavo draugiu .......pagarba....... wub.gif NENORI BENDRAUTI IJUNK IGN blush2.gif blush2.gif K AZU----Malonu ,ka nors naujo paporink---tikrai jau sita fraze tavo ka ---nemirtinga? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tazerina @ 2014 03 30, 17:51)
Interį tikrai užsidarys ir gan greitai Saikos Disnėjus Visada Kartu ....
Klubinių parodų špicams LT nebuvo. Tik praeitais metais pirmą kartą įvyko Druskininkuose.
Interį susirinkti  labai lengva, ypač tokioms veislėms, kurių ringuose tik po keletą būna. Kut tamstos interis?

Man kažkaip patinka BOBus rinkti ir grupes laimėti. O jei dar ir visus BESTus (kaip Pupka10 špicas Arčis) paimti.... čia tai reikalas rimtesnis. O trankytis į užsienius neturiu nei laiko nei noro, nei finansiškai tai neapsimoka.

PRAŠOM IŠ TEMOS LAUK. Suprantu kad iš visur išvyta tamstelė. Tai ir čia nevieta.

Nu bajeris lotuliukas.gif Cia idomu labai pqsaket ,kad lengvai galima intera surinkt :lotuliukas:Kaip idomu galima uzdaryti intera neisvazeves i uzsieni. :lotuliukas:Teisingai ,tik stipriausieji dalivauja CACIBUOSE !!!!!Ko ten plestis i uzsieni,reike savo Lietuveleja uzseniecius pirma apeiti lotuliukas.gif Is temos lauk neiseis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaRokenRoll @ 2014 03 30, 19:11)
Sutinku ,kad lengviause gautI CH LT., bet ne  INTERA,,,,,,,A tavo nors vienas spicas turi intera? Tik nesakyk ,kad nenoretum biggrin.gif Pupka 10 ----ziuriu auksto lygio bendravimas tavo ir tavo  draugiu .......pagarba....... wub.gif NENORI BENDRAUTI IJUNK IGN blush2.gif  blush2.gif K AZU----Malonu ,ka nors naujo paporink---tikrai jau sita  fraze tavo ka ---nemirtinga? lotuliukas.gif

O tavo turi tą interą? Jau klausiau. Juk grifonų po vieną klasėje eina. O šuo tavo jau nejaunas. Tai kur tas interis? Višta gimęs ereliu neskraidysi...

Papildyta:
Ignoras . Viso gero. Pasielgsim kaip ir kitose temose daroma šitam troliui.
Ate poster_offtopic.gif
Atsakyti