Merginos,jus viska apie nisinius zinot. Esu uzsienyje,galvoju ar pirkti aqua di parma oud'a ar lt,o gal per tarpininkes rasciau pigiau.Cia truputi virs 100eur kainuoja.
QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 16, 21:43)
kadangi klausimo autorė rašo "kitokių kvepalų" temoj, turbūt nori nišos. aš irgi susimaišiau iš pradžių
dėl FM, tai šitie man pirmiausia su muskusiukais smirdukais asocijuojasi, ne su vanile bet čia tik man.
dėl FM, tai šitie man pirmiausia su muskusiukais smirdukais asocijuojasi, ne su vanile bet čia tik man.
jei būtinai iš "kitokių" - yra toks parfumas Datura Blanche" iš Keiko Mecheri. Dėl jų turiu "nesklandumų" - ten ant manęs nepakeliamai groja migdolai ir vanilė. Jei migdolai ok - tada vanilė tikrai ten graži. Ir apskritai kompozicija tokia "įtraukianti"
Mano supratimu, jei tik pakeli saldumą - Love by Killian vanilė turėtų būti gera.
PC Europa antrame a. kabancioje saleleje jau veikia Vdk kvepalu baras - yra Taueriai, Isabey, Frapin bei Nicolai: Cuir Cuba Intense, Sacrebleu Intense, Kiss me Intense ir New York Intense
Kaži, ar tik prieššventiniam-šventiniam laikotarpiui atsidarė, ar visuomet bus? Pamenu, kažkada buvo CdlC tokią salelę Akropoly atidarę, bet tik porai mėnesių.
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 19, 17:33)
Kaži, ar tik prieššventiniam-šventiniam laikotarpiui atsidarė, ar visuomet bus? Pamenu, kažkada buvo CdlC tokią salelę Akropoly atidarę, bet tik porai mėnesių.
Visuomet bus
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 11 19, 16:33)
ar jau buvot? Įspūdžiai, atsiliepimai, pastabos, pagyrimai, visi vau ir oi - prašom čia
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 19, 17:47)
ar jau buvot? Įspūdžiai, atsiliepimai, pastabos, pagyrimai, visi vau ir oi - prašom čia
Merginos, gal zinote kokia kainyte Creme Montale Intense cafe?
QUOTE(Ugnia @ 2014 11 20, 15:16)
Merginos, gal zinote kokia kainyte Creme Montale Intense cafe?
Ka tik isigijau 50ml 260lt
Apsilankiau Europos PC VDK barelyje. Labiau apsidziaugiau, kad tai ko negalejau isragauti, dabar pasiekiama ranka. Tikrai verta uzsukti visoms, kurios VDK Uzupyje laike nepasiekiama tolybe, susipazinti su Frapinais, Taueriais ir Nicolai, Isabey. Asortimentas nors ir ne visas, kaip VDK krautuveleje, bet pasibandyti tikrai bus ka. Labai apsidziaugiau pazintimi su nuostabia sviesiaplauke pardaveja . Tikrai dar zadu uzsukt nesyki.
QUOTE(varine @ 2014 11 22, 20:24)
Apsilankiau Europos PC VDK barelyje. Labiau apsidziaugiau, kad tai ko negalejau isragauti, dabar pasiekiama ranka. Tikrai verta uzsukti visoms, kurios VDK Uzupyje laike nepasiekiama tolybe, susipazinti su Frapinais, Taueriais ir Nicolai, Isabey. Asortimentas nors ir ne visas, kaip VDK krautuveleje, bet pasibandyti tikrai bus ka. Labai apsidziaugiau pazintimi su nuostabia sviesiaplauke pardaveja . Tikrai dar zadu uzsukt nesyki.
taip, Užupio parduotuvėlėj buvus nesu
QUOTE(varine @ 2014 11 22, 21:24)
jau yra asortimento papildymas: Carner ir Rania J.