Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(Monmorensi @ 2014 11 08, 15:10)
o apie ką O. Durbano heliotropas?  ax.gif

jis toks chameleonas, tas Heliotropas - man asmeniškai jis atsuka savo smilkalinę-ambrinę-miros pusę, o ant mano draugės - augalinę-prieskoninę.. Heliotropas kaip augalas ten nematomas, tik, sakyčiau, dry-down'ui duoda šiokio tokio saldumo ir papudruoja. Bet iš esmės kvapas netampa saldus.

Ir jo labai norėjau dėl to, kad jis labai gražiai skleidžiasi ant mano odos - įgaudamas vis naujus kontūrus, akimirkomis dovanodamas vieną kitą "kibirkštėlę" tikroviškos augalinės natos, grynos miros, grynos ambros - žodžiu, taip truputėlį pažaidžia su juslėmis.. Bet išlieka iš esmės smilkalinis-prieskoninis.

Vienžo, prolet sad.gif bet tai dar ne tai, dėk ko graudžiai verkčiau. Iš principo, Monmorensi, reiktų jungtis prie tamstos - ant piniginės spyną, ant parfumo - nepirkimo liniuotę, ant kredito kortelės - baną..
Atsakyti
biggrin.gif galima pabandyt.

ačiū už aprašymą 4u.gif skamba įdomiai.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 11 07, 17:50)
Ar kas nors sian lanketes CDC Panoramoje? Ar nuolaideliu yra kam nors ar tik ryt bus? O gal visai nieko nezada.

Man taip pat teko būti. Gaila, kad praktiškai 70 proc. asortimentui nebuvo taikoma jokia nuolaida. Pamenu, praeitais metais buvo -20 nuolaida viskam, išskyrus Amouage ir Kilianus. O Annick Goutal net -30, jei ne daugiau. Šiemet atbėgau, susidūriau su itin nemalonios veido išraiškos jauna konsultante (nelabai norėjo man pasakoti kokios ten gi nuolaidos:), o kai galų gale ją prispyriau pasakyti, ji ėmė vardinti kam nėra taikomos nuolaidos. Po kiek laiko ją nutraukiau, nes po to ilgo vardinimo supratau, kad išeisiu nieko nenusipirkus, deja.
Atsakyti
Na, panelkos, šįryt jau buvau CdC Akropolyje - tik kad tuščia tuščiausia buvo - visoj parduotuvėj viena praslampinėjau kokį pusvalandį.
Su Roja Dove susipažinau apgraibomis. Diaghilev'ą pauosčiau swoon.gif

Apuosčiau ir JHAG naujienas, ir byredo - tik jų gal kokie 5-6 buteliukai tebuvo. Ir dar šio bei to.

Yra ir Hermes, Caron bigsmile.gif
Įspūdžių nesakysiu - vis tiek savų turėsit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aha, ir aš buvau šiandien akropolio "Creme", beveik viena buvau irgi tuo metu.
Patiko tai, ką išbandžiau iš Caron ("N`Aimez Que Moi"). Pastovėjau pagarbiai prie kitų, šiek tiek pauosčiau ir pagalvojau, kad gal aš dar pasiskaitysiu prieš tai:)

Apie "Roja Dove" irgi nieko nesu girdėjusi. Pirma pauosčiau ir susižavėjau, o paskui pamačiau kainas ax.gif Pirmas įspūdis pauosčius keletą buteliukų, kad tai tikrai nuostabūs ir verti kvepalai, norėčiau jų išbandyti kada nors.

Diaghilev'as tikrai nuostabiai atsiskleidžia ant odos, po pirmo pusvalandžio tik gražėja, kaip ir su Amuage man juose labai sunku išskirti konkrečias natas, bet tas turtingumas sužavi... neįmanoma atitraukti nosies:) nemanau, jog kada nors juos turėsiu, jeigu ne kaina, tai būčiau užsigeidusi tikrų tikriausiai:)

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 10, 15:06)
Yra ir Hermes, Caron

Hermessence ar kiti?
Caron daug?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 10 lapkričio 2014 - 17:18
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 10, 15:06)
Yra ir Hermes, Caron bigsmile.gif

Vat Hermes tai galėjo ir nebūti blush2.gif Visų pirma, jie ne niche, o designer, visų antra, sakau taip iš savanaudiškų paskatų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sabalija @ 2014 11 10, 19:15)
Hermessence ar kiti?
Caron daug?

Hermessence nėra
Caron gal apie 15 g.gif nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2014 11 10, 17:01)
Aha, ir aš buvau šiandien akropolio "Creme", beveik viena buvau irgi tuo metu.
Patiko tai, ką išbandžiau iš  Caron ("N`Aimez Que Moi"). Pastovėjau pagarbiai prie kitų, šiek tiek pauosčiau ir pagalvojau, kad gal aš dar pasiskaitysiu prieš tai:)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 10 lapkričio 2014 - 19:54
Aha, kažkaip "pagarbiai pastovėti" tekste gavosi svarbesnis akcentas nei uostyti biggrin.gif
Čia turbūt mano bandymas pagarbiai elgtis su savo manijos objektais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 11 10, 20:45)
Hermessence nėra
Caron gal apie 15  g.gif nepamenu

15 blink.gif oi, aš tik gal kokius 8-10 Caronų aprėpiau g.gif man jie patinka - aišku, jau ne tokie, kaip vintažas, bet neblogai rolleyes.gif

Hermessence nėra, yra tik senieji reformuluoti. Mane irgi nustebino jų lokacija ten.

Dabar renkuosi tarp Humiecky and Graef Geste ir MFK Lumiere Noire, bet staiga įsimaišo tas gražusis pačiulinis JHAG Moon Dance ir man jau swoon.gif žinau - ką benusipirksiu - kitų vis tiek norėsiu ir manysiu, kad apsirikau..

Darykit išpardavimą biggrin.gif
Atsakyti
RitaRazi, eglegle, ačiū 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2014 11 11, 10:30)
Dabar renkuosi tarp Humiecky and Graef Geste ir MFK Lumiere Noire, bet staiga įsimaišo tas gražusis pačiulinis JHAG Moon Dance ir man jau swoon.gif žinau - ką benusipirksiu - kitų vis tiek norėsiu ir manysiu, kad apsirikau..

Darykit išpardavimą biggrin.gif

Kai Moon Dance išpardavinės, aš eilėje po Jūsų biggrin.gif.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 11 lapkričio 2014 - 11:41