Įkraunama...
Įkraunama...

Kitokie kvepalai, kitokių kvepalų parduotuvės

QUOTE(eglegle @ 2013 12 12, 17:47)
katalikė, berods, klausė - yra jau Creme šie:

http://www.fragranti...yway-19894.html

Aha, jau mačiau Creme de la Creme group'se thumbup.gif
Atsakyti
Patiko man tie Anyway. Nors jų intensyvumas dar mažesnis nei Not A Perfume. Bet kažką turi šitas kvapas. Išvis tai jaučiasi, tai nesijaučia, bet tas neroli ir ambroxano derinys - negaliu aš jam atsispirti, kaip narkomanė blotterį uostau. Aš juos abu ir dievinu dėl jų lengvumo, ir nekenčiu dėl to paties biggrin.gif
Atsakyti
Perziurejau tema, nieko neradau apie sia parduotuve, tai parasysiu smile.gif
Sian buvau maloniai nustebinta pamacius Vokieciu g. /Vilniuje/ nauja parf. parduotuvele "Private Label". Laiko lb neturejau, tad neuzsukau, bet spejau pastebet kelis brand'us: Evody, D'Orsay, Vield's, Molinard... Pasirodo jie atsidare kazkur nuo rugpjucio men., o as aptikau tik siandien lotuliukas.gif truputi daugiau info yra ju FB psl.
Atsakyti
Gal jau kur minėtoje "Scent bar" Kaune, Savanorių pr., atsirado
Il Profumi di Firenze kvepalai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 18 sausio 2014 - 11:34
http://www.histoires...oducts/1969.php

tobulumas !! creme de le cremej smile.gif
Atsakyti
Patarkit, merginos, kur nusipirkti E.Coudry kvepalu? Kažin Lietuvoje niekas neprekiauja? tik parsisiust gali?
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2014 03 06, 13:37)
Patarkit, merginos, kur nusipirkti E.Coudry kvepalu? Kažin Lietuvoje niekas neprekiauja? tik parsisiust gali?

man atrodo, Autent Perfume yra
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 06, 12:41)
man atrodo, Autent Perfume yra

o kur čia yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltas @ 2014 03 06, 12:51)
o kur čia yra?  blush2.gif

doh.gif radau
Atsakyti
gal netyčia kas turit info, ar nusimato kada Kreminėje nuolaidų? rolleyes.gif anksčiau būdavo visokių akcijų-atrakcijų, paskutiniu metu nieko negirdėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 04 03, 22:44)
gal netyčia kas turit info, ar nusimato kada Kreminėje nuolaidų?  rolleyes.gif anksčiau būdavo visokių akcijų-atrakcijų, paskutiniu metu nieko negirdėt  g.gif

Paprastai būna per Panoramos gimtadienį. Lyg kažkada gegužės mėn. nusimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 03 balandžio 2014 - 22:08
gimtadienis berods rudenį jų g.gif
Atsakyti